Ξενοδοχεία κοντά σε Bloomsbury

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Bloomsbury

BloomsburyΑπό  27€

Προτεινόμενα ξενοδοχεία κοντά σε Bloomsbury

 • Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel
  Από158€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.13 km από Bloomsbury
  3,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 20 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1384 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1384 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Πλατεία Ράσελ. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 12. 1 χιλιομέτρου(ων). Το Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel διαθέτει συνολικά 95 μονάδες. Το Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel ανακαινίστηκε πλήρως το 2000. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να μένει ενημερωμένος/η με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στους ξενώνες. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Το Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα.

  Περισσότερα
 • Bedford
  Από173€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Bedfordstars

  Russell Square area, London , Southampton row 83-95 - Χάρτης
  0.14 km από Bloomsbury
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 248 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1371 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1371 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Πλατεία Ράσελ. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 184 αναπαυτικά υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2001. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Οι πελάτες θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου οι φιλοξενούμενοι να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Όλες οι μονάδες σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ ξενοδοχείο είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο Bedford. Διατίθενται εγκασταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης.

  Περισσότερα
 • Mercure London Bloomsbury
  Από179€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Mercure London Bloomsburystars

  Russell Square area, London , Southampton row 130-134 - Χάρτης
  0.17 km από Bloomsbury
  2,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2562 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2562 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Πλατεία Ράσελ. Υπάρχουν συνολικά 108 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Το Mercure London Bloomsbury προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Δυστυχώς, η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή 24 ώρες. Μερικά υπνοδωμάτια παρέχουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. Tο ξενοδοχείο αυτό διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Οι αντιπρόσωποι μπορούν, αν το επιθυμούν, να φιλοξενήσουν συνάντηση σε αυτό το κατάλυμα που είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Thistle Holborn
  Από202€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Thistle Holbornstars

  Russell Square area, London , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Χάρτης
  0.27 km από Bloomsbury
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 29 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2768 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2768 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Πλατεία Ράσελ. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 1. 3 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Μπορείτε να βρείτε δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις στο/στα 1. 7 χιλιόμετρο(α). Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 23. 2 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση αποτελείται από 138 ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση ανεγέρθηκε σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1898 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2000. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επιπλέον, αυτό το φιλικό προς τα παιδιά κατάλυμα παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμα γεύματα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων.

  Περισσότερα
 • Imperial
  Από174€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Imperialstars

  Russell Square area, London , Russell square 61-66 - Χάρτης
  0.32 km από Bloomsbury
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 253 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2334 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2334 απόψεων των επισκεπτών

  Το ξενοδοχείο αυτό στο κέντρο του Bloomsbury βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία με θέα στην πλατεία Russell. Οι επισκέπτες θα βρουν πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και διάφορα πολιτιστικά αξιοθέατα στην περιοχή, όπως το Βρετανικό Μουσείο, το Covent Garden και το West End. Οι πιο κοντινοί σταθμοί του μετρό είναι προσβάσιμοι με τα πόδια. Οι σταθμοί Euston, St Pancras και Kings Cross βρίσκονται όλοι κοντά στη Russell Square.

  Περισσότερα
 • Citadines Holborn - Covent Garden London
  Από179€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.35 km από Bloomsbury
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 21 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1596 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1596 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Κόβεντ Γκάρντεν. Εντός 100 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 192 δωμάτια. Αυτό το κατάλυμα φρεσκαρίστηκε το 2010. Το Citadines Holborn - Covent Garden London είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Σε αυτή την επιχείρηση δεν διατίθενται κούνιες. Η επιχείρηση διαθέτει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και 5 ξενώνα/ξενώνες φιλικό(ους) προς ΑμΕΑ. Εκείνοι που δεν επιθυμούν να αφήσουν τα κατοικίδιά τους στο σπίτι, μπορούν να τα φέρουν μαζί τους. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο Citadines Holborn - Covent Garden London. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Kimpton London Fitzroy
  Από274€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.38 km από Bloomsbury
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 623 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 623 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Πλατεία Ράσελ. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 373 ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το 1898 και ανακαινίστηκε το 2004. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Kimpton London Fitzroy. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο στο Kimpton London Fitzroy. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς δεν είναι φιλική προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Radisson Blu Edwardian Kenilworth
  Από184€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Radisson Blu Edwardian Kenilworthstars

  Oxford Street, London , Great russell street 97 - Χάρτης
  0.41 km από Bloomsbury
  3,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 10 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3585 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3585 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Όξφορντ Στριτ. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 186 άνετα δωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2015. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει μερικά υπνοδωμάτια με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Holiday Inn London Bloomsbury
  Από177€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.5 km από Bloomsbury
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3463 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3463 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Πλατεία Ράσελ. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 313 υπνοδωμάτια. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2003. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Καθώς αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Το Holiday Inn London Bloomsbury ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • The Bloomsbury Hotel
  Από319€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Bloomsbury Hotelstars

  Oxford Street, London , Great russell street 16-22 - Χάρτης
  0.51 km από Bloomsbury
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 17 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 4079 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 4079 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Όξφορντ Στριτ. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 12. 5 χιλιομέτρου(ων). Το The Bloomsbury Hotel διαθέτει συνολικά 153 ξενώνες. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2018. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο The Bloomsbury Hotel. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Αυτό το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Το The Bloomsbury Hotel δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Η επιχείρηση ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  131  Ξενοδοχεία σε Bloomsbury
Σελίδα  1  του  14
 

Ξενοδοχεία κοντά σε  Bloomsbury

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ