φτηνά ξενοδοχεία Σε London

Εντοπισμός στο χάρτη
φτηνά ξενοδοχεία σε London

φτηνά ξενοδοχεία Σε LondonΑπό  27€

Recommended φτηνά ξενοδοχεία in London

 • RestUp London
  Από27€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  RestUp Londonstars

  Waterloo London, London , Driscoll house, new kent road 172 - Χάρτης
  3,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 53 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 643 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 643 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό τον απλό ξενώνα νεότητας μπορεί να τον βρει κανείς στον/στην/στο Γουότερλου. Υπάρχουν συνολικά 140 υπνοδωμάτια στο RestUp Londonς. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Το RestUp London προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το RestUp London δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις αυτής της επιχείρησης είναι φιλικές προς ΑμΕΑ. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • New Dawn Hotel
  Από73€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  New Dawn Hotelstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 95 - Χάρτης
  2,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 434 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 434 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το άνετο ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Μπέισγουότερ. Ο συνολικός αριθμός των δωματίων είναι 28. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2010. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο New Dawn Hotel. Το New Dawn Hotel προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Σε αυτή την επιχείρηση δεν διατίθενται κούνιες. Το New Dawn Hotel δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα.

  Περισσότερα
 • The Dolphin - London
  Από91€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Dolphin - Londonstars

  Paddington, London , Norfolk square 32-34 - Χάρτης
  3,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 213 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 720 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 720 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το απλό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Πάντινγκτον. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 1. 2 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Η επιχείρηση είναι σε κοντινή απόσταση από τις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 33 μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο ολοκληρώθηκε το 1850 και ανακαινίστηκε το 2012. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Μερικά δωμάτια παρέχουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Οι πελάτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτή η επιχείρηση δεν είναι φιλική προς τα κατοικίδια. Η επιχείρηση διαθέτει μια γκάμα από επαγγελματικές εγκαταστάσεις προκειμένου να προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και διευκόλυνσης για ένα εταιρικό ταξίδι. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Blair Victoria Hotel London
  Από72€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Blair Victoria Hotel Londonstars

  Victoria Station, London , Warwick way, victoria 78-84 - Χάρτης
  2,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 147 Γνώμες

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Σταθμός Βικτόρια. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 55 αναπαυτικούς ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση ανεγέρθηκε σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1900 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2005. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δωμάτια όπου αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Blair Victoria Hotel London. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Barkston Rooms Earls Court
  Από33€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Barkston Rooms Earls Courtstars

  Earl's Court, London , Barkston gardens 1 - Χάρτης
  2,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 15 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 288 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 288 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό τον απλό ξενώνα νεότητας μπορεί να τον βρει κανείς στον/στην/στο Ερλς Κορτ. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 9. 1 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 27. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση αποτελείται από 91 δωμάτια. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μερικοί τύποι μονάδων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Το κατάλυμα αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Το Barkston Rooms Earls Court ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Publove The Crown
  Από37€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 260 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 260 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο ανεπιτήδευτος, μόνο για ενηλίκους, ξενώνας νεότητας βρίσκεται στον/στην/στο Μπάτερσι. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 800 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Ο ξενώνας νεότητας είναι τοποθετημένος εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις βουνοπλαγιές. Εντός 1 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 8. 6 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 22. 2 χιλιομέτρου(ων). Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτή την επιχείρηση. Η επιχείρηση προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και υπνοδωμάτια. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτή η επιχείρηση δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • Publove The Green Man
  Από51€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 418 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 418 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Πάντινγκτον, αυτός ο απλός ξενώνας νεότητας προορίζεται αποκλειστικά για ενηλίκους. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτό το κατάλυμα. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και μονάδες. Το Publove The Green Man παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Σε αυτή την επιχείρηση δεν διατίθενται κούνιες. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Publove The White Ferry
  Από69€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  2,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 633 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 633 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο ανεπιτήδευτος, μόνο για ενηλίκους, ξενώνας νεότητας βρίσκεται στον/στην/στο Σταθμός Βικτόρια. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτό το κατάλυμα. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Το Publove The White Ferry προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Publove The White Ferry. Το κατάλυμα αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Publove The White Ferry ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Publove The Exmouth Arms
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 457 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 457 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο ανεπιτήδευτος ξενώνας νεότητας είναι μόνο για ενηλίκους και βρίσκεται στον/στην/στο Γιούστον. Με έναν μικρό αριθμό μόλις 10, αυτό το κατάλυμα είναι πολύ βολικό για μια ήσυχη διαμονή. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Οι επισκέπτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το κατάλυμα δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Fairways Hotel Paddington
  Από71€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Fairways Hotel Paddingtonstars

  Paddington, London , Sussex gardens 186 186 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 95 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 95 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Πάντινγκτον. Το Fairways Hotel Paddington διαθέτει συνολικά 18 δωμάτια. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Το Fairways Hotel Paddington προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δωμάτια όπου οι ταξιδιώτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  58  Ξενοδοχεία σε London
Σελίδα  1  του  6
 

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ