Ξενοδοχεία σε South Kensington

Εντοπισμός στο χάρτη
 • The Kensington Hotel
  Από321€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Kensington Hotelstars

  South Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3577 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3577 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Νότιο Κένσινγκτον. Στάσεις μεταφορικών μέσων βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση περπατώντας. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 19. 1 χιλιομέτρου(ων). Υπάρχουν συνολικά 150 δωμάτια στο The Kensington Hotel. Tο The Kensington Hotel χτίστηκε το 1900 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2009. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο The Kensington Hotel. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Το The Kensington Hotel διαθέτει κοινόχρηστους χώρους προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να απολαύσουν ένα εύγευστο γεύμα στον γαστρονομικό χώρο των εγκαταστάσεων. Υπάρχουν επαγγελματικές εγκασταστάσεις και υπηρεσίες για πρόσθετη διευκόλυνση.

  Περισσότερα
 • Crowne Plaza Kensington
  Από253€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Crowne Plaza Kensingtonstars

  South Kensington, London , Cromwell road 100 - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3166 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3166 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 162 μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2001. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το Crowne Plaza Kensington δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Radisson Blu Edwardian Vanderbilt
  Από289€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 4694 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 4694 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Το Radisson Blu Edwardian Vanderbilt διαθέτει συνολικά 215 υπνοδωμάτια. Παρόλο που αυτή η επιχείρηση κατασκευάστηκε το 1877, ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο Radisson Blu Edwardian Vanderbilt. Οι ταξιδιώτες είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το Radisson Blu Edwardian Vanderbilt διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το Radisson Blu Edwardian Vanderbilt διαθέτει κοινόχρηστους χώρους προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton
  Από211€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 59 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 59 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 203 δωμάτια. Το 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2019. Επίσης, στο κατάλυμα, υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Το 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Το 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton παρέχει χώρο στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Οι αντιπρόσωποι μπορούν, αν το επιθυμούν, να φιλοξενήσουν συνάντηση σε αυτό το κατάλυμα που είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια. Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν ενέργεια για την ημέρα τους με τα εύγευστα πιάτα που σερβίρονται στο 100 Queen’s Gate Hotel, Curio Collection by Hilton. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Adria Boutique
  Από227€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Adria Boutiquestars

  South Kensington, London , Queen s gate 88 - Χάρτης
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 282 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 282 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο μπουτίκ είναι στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 5. 1 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κατάλυμα. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 22. 5 χιλιομέτρου(ων). Ο συνολικός αριθμός των δωματίων είναι 24. Παρόλο που αυτό το κατάλυμα κατασκευάστηκε το 1870, ανακαινίστηκε πλήρως το 2011. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Μερικοί τύποι δωματίων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Το Adria Boutique κατανοεί ότι η προσβασιμότητα είναι απαραίτητη σε όλους τους φιλοξενούμενους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει δωμάτια προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο και είναι πλήρως προσαρμοσμένο για εύκολη πρόσβαση.

  Περισσότερα
 • Baglioni Hotel London
  Από669€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Χάρτης
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 998 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 998 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον, είναι μια σπουδαία επιλογή για ομοφυλόφιλους. Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 67 ξενώνες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2018. Το Baglioni Hotel London είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Καθώς αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Ιδανική για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτή η επιχείρηση διαθέτει μερικά δωμάτια με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο στο Baglioni Hotel London. Γιατί να μην έρθετε μαζί με τον τετράποδο φίλο σας να μείνετε σε αυτό το κατάλυμα;Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο Baglioni Hotel London. Το Baglioni Hotel London προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιοΟι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν χρήση των επαγγελματικών εγκασταστάσεων και υπηρεσιών. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την τροφοδοσία της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 • Holiday Inn Kensington Forum
  Από170€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 11 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 4826 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 4826 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις κοντά σε σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις πιο πολυτελείςρ και όμορφες περιοχές του Λονδίνου εντός του South Kensington, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και από την αγορά επώνυμων ειδών στην πολυσύχναστη High Street Kensington. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μετρό για να επισκεφθούν κορυφαία αξιοθέατα, όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το London Eye. Υπάρχουν, επίσης, εύκολες και απευθείας συνδέσεις με κάποιους σημαντικούς κόμβους μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των Victoria, Kings Cross St Pancras, Paddington και Heathrow.

  Περισσότερα
 • Holiday Inn London Kensington High Street
  Από165€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 32 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 5100 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 5100 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Το κατάλυμα αποτελείται από 550 μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2006. Προσφέρεται πρόσβαση στο Διαδίκτυο ώστε να κάνει την διαμονή των φιλοξενούμενων πιο ευχάριστη. Καθώς αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Το Holiday Inn London Kensington High Street διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Το Holiday Inn London Kensington High Street δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Οι εγκαταστάσεις παρέχουν χώρο ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης για αυτοκίνητα. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων. Εκείνοι που επιθυμούν να αποσυνδεθούν από την καθημερινότητα, μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας της επιχείρησης. Το ξενοδοχείο ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Manson Place
  Από300€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Manson Placestars

  South Kensington, London , Flat 6 manson place 9-11 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 125 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 125 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο με διαμερίσματα είναι χτισμένο στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Με έναν μικρό αριθμό μόλις 14, αυτή η επιχείρηση είναι πολύ βολική για μια ήσυχη διαμονή. Το Manson Place διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στις μονάδες. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Το Manson Place διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • The Cranley
  Από235€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Cranleystars

  South Kensington, London , Bina gardens, south kensington 10 - Χάρτης
  4,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1059 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1059 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Νότιο Κένσινγκτον. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16. 2 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα αποτελείται από 39 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το 1840 και ανακαινίστηκε το 2002. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το The Cranley διαθέτει μερικά δωμάτια με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Το The Cranley δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του The Cranley ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  14  Ξενοδοχεία σε South Kensington
Σελίδα  1  του  2
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε South Kensington

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ