Ξενοδοχεία σε Pyrenees

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Pyrenees

PyreneesΑπό  40€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Pyrenees

 • Abba Huesca
  Από75€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Abba Huescastars

  Huesca city, Huesca , Tarbes 14 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 51 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 378 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 378 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ουέσκα. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να φθάσουν με τα πόδια στις στάσεις μεταφορικών μέσων. Τα 84 φιλόξενα υπνοδωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Tο Abba Huesca χτίστηκε το 2007. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • YOY Villa de Sallent 4*
  Από89€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  YOY Villa de Sallent 4*stars

  Formigal, Pyrenees - Aragón , Avenida de los pirineos s/n - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Φορμιγκάλ. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 500 μέτρων από τις βουνοπλαγιές. Υπάρχουν συνολικά 40 δωμάτια στο YOY Villa de Sallent 4*. Αυτό το κατάλυμα χτίστηκε το 2000. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε αυτό το κατάλυμα είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Το ξενοδοχείο αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Tο YOY Villa de Sallent 4* αυτό διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Χάρη στην ευρεία γκάμα ευκολιών υγείας, αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, θα μπορέσουν να ενδώσουν κατά την διάρκεια της διαμονής τους. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Casanova
  Από50€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Casanovastars

  Fraga, Huesca , Avenida de madrid 54 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 155 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 155 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Φράγκα. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς απέχουν 1. 0 χιλιόμετρο(α) από το κατάλυμα. Ο συνολικός αριθμός των δωματίων είναι 108. Το Casanova ανανεώθηκε πλήρως το 2008. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ασύρματη πρόσβαση. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ξενώνες όπου καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα να μπορεί να ζητήσει κούνια για τα μικρά του. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτή την επιχείρηση. Το Casanova περιλαμβάνει κλειστό χώρο στάθμευσης ιδανικό για χρήση από τους φιλοξενούμενους. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων. Το κατάλυμα ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Pedro I de Aragon
  Από48€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Pedro I de Aragonstars

  Huesca city, Huesca , Del parque 34 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 60 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 325 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 325 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Ουέσκα. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 9. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 129 φιλόξενους ξενώνες. Το Pedro I de Aragon ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Υπάρχει ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Καθώς αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Η παρούσα επιχείρηση επιτρέπει κατοικίδια βάρους άνω των 5 κιλών. Επιπλέον, το Pedro I de Aragon παρέχει κλειστό χώρο στάθμευσης για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο. Το Pedro I de Aragon προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Η επιχείρηση ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Snö Apartamentos Mont Romies Unhola
  Από79€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Snö Apartamentos Mont Romies Unholastars

  Salardu, Pyrenees - Cataluña , Carrèr major 2 - Χάρτης
   

  Αυτό το άνετο διαμέρισμα είναι στον/στην/στο Σαλαρντού. Οι πελάτες θα απολαύσουν μια γαλήνια και ήρεμη διαμονή στο Snö Apartamentos Mont Romies Unhola καθώς αριθμεί συνολικά 2 υπνοδωμάτια. Το Snö Apartamentos Mont Romies Unhola είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η επιχείρηση αυτή δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Τα υπνοδωμάτια των εγκαταστάσεων διαθέτουν διευκολύνσεις για παιδιά όπως κούνια, αν χρειαστεί. Όλα τα δωμάτια στο Snö Apartamentos Mont Romies Unhola είναι προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο Snö Apartamentos Mont Romies Unhola. Οι πελάτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, μπορούν να αφήσουν το όχημά τους στους χώρους στάθμευσης του καταλύματος. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Hotel Sancho Abarca
  Από91€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Sancho Abarcastars

  Huesca city, Huesca , Coso alto 52 - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 331 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 331 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Ουέσκα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη λίγα βήματα έξω από κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 20. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 200 μέτρων. Υπάρχουν συνολικά 35 υπνοδωμάτια στο Hotel Sancho Abarcaς. Αυτό το κατάλυμα φρεσκαρίστηκε το 2000. Ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου υπάρχουν διαθέσιμες στο Hotel Sancho Abarca. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν τις διαθέσιμες επιλογές φαγητού σε αυτό το κατάλυμα. Το ξενοδοχείο ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Snö Apartamentos Mont Romies Plaza
  Από96€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Snö Apartamentos Mont Romies Plazastars

  Salardu, Pyrenees - Cataluña , Major s/n - Χάρτης
   

  Αυτό το λιτό διαμέρισμα βρίσκεται στον/στην/στο Σαλαρντού. Αυτή η άνετη επιχείρηση εγγυάται μια ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί μόλις 5 ξενώνες. Το Snö Apartamentos Mont Romies Plaza διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στις μονάδες. Δεν υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν. Αυτό το κατάλυμα δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση και τα κατοικίδιά τους μπορούν πραγματικά να απολαύσουν την διαμονή τους. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Nou Vielha
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Nou Vielhastars

  Vielha, Pyrenees - Cataluña , Avenida alcalde calbeto barra 8 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 21 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 223 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 223 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το απλό διαμέρισμα έχει ως τοποθεσία τον/την/το Βιέλια. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 30. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις βουνοπλαγιές. Το κατάλυμα αποτελείται από 28 υπνοδωμάτια. Το έτος κατασκευής αυτού του καταλύματος χρονολογείται από το 2005. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Στο Nou Vielha αυτό δεν λειτουργεί 24ωρη ρεσεψιόν. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ κατάλυμα είναι προσβάσιμα από άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να μείνουν μαζί με τα κατοικίδιά τους σε αυτό το κατάλυμα. Επιπλέον, η επιχείρηση αυτή παρέχει κλειστό χώρο στάθμευσης για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Nou Vielha ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • La Petite Bohême
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  La Petite Bohêmestars

  Vielha, Pyrenees - Cataluña , Carrer sauc, 6 6 - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 63 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 63 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο απλός ξενώνας νεότητας έχει ως τοποθεσία τον/την/το Βιέλια. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις βουνοπλαγιές. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν στάσεις στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε 1. 0 χιλιόμετρο(α). Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 20. 0 χιλιομέτρου(ων). Ένα σύνολο 18 ξενώνων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε το 2015. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ασύρματη πρόσβαση. Στην επιχείρηση αυτή δεν λειτουργεί 24ωρη ρεσεψιόν. Το La Petite Bohême δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να φέρουν μαζί τους τα κατοικίδιά τους. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για φαγητό ώστε οι φιλοξενούμενοι να απολαύσουν την διαμονή τους από κάθε άποψη.

  Περισσότερα
 • Apartamentos SNÖ Edelweiss
  Από63€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Apartamentos SNÖ Edelweissstars

  Cerler, Pyrenees - Aragón , Urbanización cerler s/n - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες

  Αυτό το όμορφο διαμέρισμα βρίσκεται στον/στην/στο Θερλέρ. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 600 μέτρων από τις βουνοπλαγιές. Υπάρχουν συνολικά 56 υπνοδωμάτια στο Apartamentos SNÖ Edelweissς. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Το Apartamentos SNÖ Edelweiss προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου οι πελάτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. H επιχείρηση παρέχει ανοιχτό και κλειστό χώρο στάθμευσης. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  78  Ξενοδοχεία σε Pyrenees
Σελίδα  1  του  8
 

Περιγραφή προορίσμού

  The Pyrenees is a mountain range lying between Spain and France; the Spanish side runs through the regions of Navarre, Aragon (Huesca) and Catalonia (Lleida and Girona). This spectacular landscape is an invitation for those who wish to go horse riding, cycling, hiking, rafting or climbing. In winter, skiing is the most important sport, and the zone has an excellent tourist infrastructure of international level, with excellent ski runs, and not forgetting the good food and interesting historical and cultural sights. In Navarre, the Valleys of Baztan, Aezkoa, Salazar and Roncal are fantastic, as are the gorges of Arbayun and Lumbier. The Aragonese Pyrenees is the place to go to see the highest peaks, like Aneto (3,404 metres) and Monte Perdido (3,355 metres). You can visit the Echo Valley, San Juan de la Peña, the Tena Valley, Broto, Ordesa and Monte Perdido National Park, Posets-Maladeta Park and the medieval town of Aínsa. The Catalan Pyrenees is home to some beautiful crystalline lakes and some splendid Romanesque monuments. Visit the Boí Valley -which is World Heritage-, the Aigüestortes i Estany de Sant Maurici National Park and Alt Áneu. Choose your season of the year, but visit the Pyrenees.

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Pyrenees

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ