Ξενοδοχεία σε Pontevedra region

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Pontevedra region

Pontevedra regionΑπό  30€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Pontevedra region

 • Zenit Vigo
  Από53€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Zenit Vigostars

  Vigo, Pontevedra region , Avenida da gran via 1 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 33 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 544 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 544 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Βίγκο. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Εντός 50 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 10. 0 χιλιόμετρο(α) από το ξενοδοχείο. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 1000 μέτρων από το λιμάνι. Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 92 υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2011. Το Zenit Vigo διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Το Zenit Vigo προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Όλα τα υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Η επιχείρηση παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 8 ξενώνα/ξενώνες φιλικό(ούς) προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Hotel O Son Do Mar
  Από34€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel O Son Do Marstars

  Sanxenxo, Pontevedra region , C/ madrid 32 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 102 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 102 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Σανσένσο. Αυτοί που μένουν στο Hotel O Son Do Mar θα απολαύσουν μια γαλήνια και ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί συνολικά 13 υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2003. Αυτοί που μένουν σε αυτό το κατάλυμα μπορούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο χάρη στην ασύρματη πρόσβαση που είναι έτοιμη προς χρήση στα κοινόχρηστα σημεία. Οι πιο ενεργοί θα έχουν την δυνατότητα να αθληθούν επιλέγοντας μεταξύ πολλών αθλημάτων και δραστηριοτήτων σε αυτό το ξενοδοχείο. Το κατάλυμα ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Pazo los Escudos
  Από111€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Pazo los Escudosstars

  Vigo, Pontevedra region , Avd. atlantida 106 - Χάρτης
  4,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 468 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 468 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Βίγκο. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 15. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Μπορείτε να βρείτε δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις στο/στα 5. 0 χιλιόμετρο(α). Η πλησιέστερη παραλία απέχει 20 μέτρα από Η επιχείρηση. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 54 μονάδες. H επιχείρηση χτίστηκε το 2005. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να μένει ενημερωμένος/η με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στους ξενώνες. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το Pazo los Escudos διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Panton
  Από30€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Pantonstars

  Vigo, Pontevedra region , C/ lepanto 18 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 26 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 184 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 184 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Βίγκο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 20 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 6. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 1000 μέτρων με τα πόδια από το λιμάνι. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 41 άνετες μονάδες. Το Panton ανανεώθηκε πλήρως το 2018. Αυτή η επιχείρηση είναι ιδανική για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Αυτό το κατάλυμα δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • Eurostars Mar de Vigo
  Από55€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Eurostars Mar de Vigostars

  Vigo, Pontevedra region , Avenida beiramar 57 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 23 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 431 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 431 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Βίγκο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 100 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 5. 3 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 15. 0 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 850 μέτρων με τα πόδια από το λιμάνι. Υπάρχουν συνολικά 121 δωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτή η επιχείρηση δημιουργήθηκε το 2010. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και υπνοδωμάτια. Το Eurostars Mar de Vigo προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Το Eurostars Mar de Vigo δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά στο Eurostars Mar de Vigo είναι φιλικά προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Eurostars Gran Hotel La Toja
  Από750€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Eurostars Gran Hotel La Tojastars

  Isla de la Toja, Pontevedra region , Isla de la toja, s/n, 36991 o grove s/n - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 13 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 487 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 487 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Νήσος Τόχα. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 500 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Υπάρχουν συνολικά 197 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Το Eurostars Gran Hotel La Toja ανακαινίστηκε πλήρως το 2003. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να επωφεληθεί από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα μπορεί να επικοινωνεί με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τις νόστιμες επιλογές πιάτων που σερβίρονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ισορροπήσουν σώμα και νου στις εγκαταστάσεις υγείας και ευεξίας που διαθέτει το κατάλυμα. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει εγκαταστάσεις συνεδρίων.

  Περισσότερα
 • NH Collection Vigo
  Από69€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Collection Vigostars

  Vigo, Pontevedra region , Avenida garcia barbon 17-19 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 63 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1246 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1246 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Βίγκο. Τοποθετημένο ακριβώς στο κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων), οι πελάτες θα βρουν στάσεις μεταφορικών μέσων που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Η επιχείρηση αποτελείται από 108 δωμάτια. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Επιπλέον, αυτό το NH Collection Vigo παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά στο NH Collection Vigo είναι φιλικά προς ΑμΕΑ. Οι επισκέπτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτή η επιχείρηση δεν είναι φιλική προς τα κατοικίδια. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο NH Collection Vigo.

  Περισσότερα
 • Hotel America Vigo
  Από63€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel America Vigostars

  Vigo, Pontevedra region , Pablo morillo 6 - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 20 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 351 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 351 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Βίγκο, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Το Hotel America Vigo διαθέτει συνολικά 45 ξενώνες. Το Hotel America Vigo υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2006. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Το Hotel America Vigo προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Αυτό το κατάλυμα δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Το κατάλυμα διαθέτει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και 1 ξενώνα/ξενώνες φιλικό(ους) προς ΑμΕΑ. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν χρήση των επαγγελματικών εγκασταστάσεων και υπηρεσιών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Gran Hotel Nagari Boutique & Spa
  Από116€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Gran Hotel Nagari Boutique & Spastars

  Vigo, Pontevedra region , Praza de compostela 21 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 28 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1241 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1241 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Βίγκο. Οι εγκαταστάσεις απέχουν 4. 0 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 4. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Ο συνολικός αριθμός των δωματίων είναι 62. Tο κατάλυμα χτίστηκε το 2010. Το Gran Hotel Nagari Boutique & Spa είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Οι πελάτες είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Μερικοί τύποι δωματίων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Το ξενοδοχείο αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Το κατάλυμα περιλαμβάνει κλειστό χώρο στάθμευσης ιδανικό για χρήση από τους φιλοξενούμενους. Σε περίπτωση που χρειαστεί, καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Inffinit
  Από92€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Inffinitstars

  Vigo, Pontevedra region , Marques de valladares 8 - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 18 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 280 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 280 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Βίγκο. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 10 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 10 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η επιχείρηση βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων με τα πόδια από το λιμάνι. Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 34 ξενώνες. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2009. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Οι ξενώνες των εγκαταστάσεων διαθέτουν διευκολύνσεις για παιδιά όπως κούνια, αν χρειαστεί. Το Inffinit δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  53  Ξενοδοχεία σε Pontevedra region
Σελίδα  1  του  6
 

Περιγραφή προορίσμού

  In Spain’s Autonomous Community of Galicia there is a city of huge appeal to tourists. That city is Vigo, the biggest in the province of Pontevedra. Vigo is partly on the Banks of the Rías Bajas waterways, especially Ría de Vigo. This multi-faceted city has much to offer visitors, with something for everyone to see and do. Vigo is a modern city with a rich cultural heritage and a beautiful natural environment. Its old quarter, know as the Casco Vello, boasts lots of squares surrounded by interesting buildings, some Baroque and some modern. Some of these are Plaza Pedra, with its market, Plaza Constitución, the Penzol Library and the Con-cathedral of Santa Maria. Vigo’s cultural platforms grow day by day, with new museums covering different subjects popping up regularly. Vigo’s beautiful beaches are another attraction, especially those on the Cíes Islands, a paradise of endless beaches and varied plant and animal life. Símil Beach is one of the biggest and most popular, given that it has footpaths, gardens, swimming pools and all kinds of services. Vigo will win your heart, come and see it for yourself!

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Pontevedra region

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ