Ξενοδοχεία σε Navarra

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Navarra

NavarraΑπό  41€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Navarra

 • Snö Isaba
  Από63€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Snö Isabastars

  Mutilva Baja, Navarra , barrio bormapea 11 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 80 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 80 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Ισάμπα. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 30. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις βουνοπλαγιές. Υπάρχουν συνολικά 49 υπνοδωμάτια στο Snö Isabaς. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2007. Αυτοί που μένουν σε αυτό το κατάλυμα μπορούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο χάρη στην ασύρματη πρόσβαση που είναι έτοιμη προς χρήση στα κοινόχρηστα σημεία. Το Snö Isaba παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Οι κούνιες είναι διαθέσιμες για τους μικρούς επισκέπτες, κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε αυτή την επιχείρηση είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Η επιχείρηση προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Υπάρχουν επαγγελματικές εγκασταστάσεις και υπηρεσίες για πρόσθετη διευκόλυνση. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα γεύματα που προσφέρονται στους χώρους εστίασής της. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Snö Isaba ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Palacio de Pujadas
  Από74€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Palacio de Pujadasstars

  Unknown zone, Unknown destination , Calle navarro villoslada 30 - Χάρτης
   

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Βιάνα. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 28 φιλόξενα υπνοδωμάτια. Το Palacio de Pujadas διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Αυτό το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Το Palacio de Pujadas διαθέτει κοινόχρηστους χώρους προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα.

  Περισσότερα
 • Zenit Pamplona
  Από62€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Zenit Pamplonastars

  Pamplona, Navarra , Parque comercial galaria, c/ x, 1 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 59 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 525 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 525 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Παμπλόνα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 85 μονάδες. Tο κατάλυμα αυτό ιδρύθηκε το 2007. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Επιπλέον, αυτό το Zenit Pamplona παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το ξενοδοχείο παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 2 υπνοδωμάτιο/υπνοδωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια βάρους μέχρι και 5 κιλών επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις παρέχουν χώρο ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης για αυτοκίνητα. Οι επαγγελματικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης είναι κατάλληλες για κάθε τύπο εκδήλωσης, σεμιναρίου, συνάντησης ή συνεδρίου. Το Zenit Pamplona προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος.

  Περισσότερα
 • Holiday Inn Express Pamplona
  Από55€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Holiday Inn Express Pamplonastars

  Mutilva Baja, Navarra , Plg. mutilva baja, c/ r 111 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 19 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 370 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 370 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Μουτίλβα Μπάχα. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν την εγγύτητα των εγκαταστάσεων στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 9. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 700 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων). Υπάρχουν συνολικά 77 δωμάτια στο Holiday Inn Express Pamplona. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Holiday Inn Express Pamplona. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Αυτή η επιχείρηση δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ κατάλυμα είναι προσβάσιμα από άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Holiday Inn Express Pamplona.

  Περισσότερα
 • Castillo de Gorraiz Golf and Spa
  Από102€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 17 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 899 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 899 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Παμπλόνα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ μόλις λίγα βήματα δίπλα από το ξενοδοχείο. Οι πελάτες θα βρουν στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε απόσταση 6. 6 χιλιομέτρου(ων). Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση απαρτίζεται από συνολικά 47 αναπαυτικές μονάδες. Tο ξενοδοχείο χτίστηκε το 2008. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Το Castillo de Gorraiz Golf and Spa διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν τις θεραπείες υγείας και ευεξίας που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Hotel Agustinos
  Από49€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Agustinosstars

  Pamplona, Navarra , Pol. industrial comarca 1,(agustinos) c/b,parcela1 s/n - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 49 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 150 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 150 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Παμπλόνα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 60 ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση χτίστηκε το 2006. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Δυστυχώς, η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή 24 ώρες. Οι μονάδες των εγκαταστάσεων διαθέτουν διευκολύνσεις για παιδιά όπως κούνια, αν χρειαστεί. Οι φιλοξενούμενοι με μειωμένη κινητικότητα μπορούν να μείνουν σε αυτή την προσβάσιμη με αναπηρικό αμαξίδιο επιχείρηση, η οποία περιλαμβάνει μερικές φιλικές προς ΑμΕΑ μονάδες. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την τροφοδοσία της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 • NH Pamplona Iruña Park
  Από85€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Pamplona Iruña Parkstars

  Pamplona, Navarra , Arcadio maria larraona 1 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 87 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 680 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 680 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Παμπλόνα. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 1. 7 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 225 αναπαυτικά υπνοδωμάτια. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2000. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το NH Pamplona Iruña Park προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Παιδικές κούνιες είναι διαθέσιμες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις αυτής της επιχείρησης είναι φιλικές προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Tο κατάλυμα παρέχει ανοιχτές και κλειστές θέσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του NH Pamplona Iruña Park ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Gran Hotel La Perla
  Από188€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Gran Hotel La Perlastars

  Pamplona, Navarra , Plaza del castillo 1 - Χάρτης
  4,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 390 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 390 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Παμπλόνα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη λίγα βήματα έξω από κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Η επιχείρηση είναι σε κοντινή απόσταση από τις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση αποτελείται από 44 ξενώνες. Αυτό το ξενοδοχείο ολοκληρώθηκε το 1881 και ανακαινίστηκε το 2007. Το Gran Hotel La Perla παρέχει ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Η επιχείρηση παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 1 μονάδα/μονάδες φιλική(ές) προς ΑμΕΑ. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. H επιχείρηση αυτή διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης.

  Περισσότερα
 • AH San Fermin Pamplona
  Από88€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  AH San Fermin Pamplonastars

  Pamplona, Navarra , Avda.villava (rotonda burlada) 90 - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 51 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 334 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 334 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο με διαμερίσματα βρίσκεται στον/στην/στο Παμπλόνα. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 2. 4 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο με διαμερίσματα. Εντός 500 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων). Υπάρχουν συνολικά 86 δωμάτια στις εγκαταστάσεις. Tο AH San Fermin Pamplona κατασκευάστηκε το 2007. Αυτή η επιχείρηση είναι ιδανική για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Η επιχείρηση παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 2 υπνοδωμάτιο/υπνοδωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο AH San Fermin Pamplona.

  Περισσότερα
 • Casa de la Cadena
  Από60€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Casa de la Cadenastars

  Pamplona, Navarra , San pedro 12 - Χάρτης
  4,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 82 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 82 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Παμπλόνα, αυτό το όμορφο αγροτικό ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για ενηλίκους. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτό το κατάλυμα. Αυτό το κατάλυμα ανεγέρθηκε σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1670 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Το Casa de la Cadena διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στις μονάδες. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Μερικοί τύποι ξενώνων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Casa de la Cadena. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Casa de la Cadena. Οι ταξιδιώτες μπορούν να γευτούν μια μεγάλη ποικιλία από εύγευστα πιάτα που σερβίρονται σε αυτό το κατάλυμα. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  40  Ξενοδοχεία σε Navarra
Σελίδα  1  του  4
 

Περιγραφή προορίσμού

  The Region of Navarre is located in the north of the Iberian Peninsula, in Spain. Navarre is bordered on the north by the French region of Atlantic Pyrenees, to the southeast by the region of Aragon, to the south by La Rioja and to the west by the Basque Country. The capital is Pamplona. Other important towns in the region include Tudela, which has an important Muslim and Jewish component to its history. Here, ancient and modern buildings live side by side. Another place is the town of Olite, with its impressive architecture of walls, castles, palaces and chapels. We also recommend visiting Puente la Reina on the Santiago Way, where you can see the Church of Santiago and the Church of the Crucifix (12th century). Don't miss the town of Estella either. It is home to the Palace of the Kings of Navarre (currently an art museum). For those who enjoy skiing, the Isaba resort (Valle del Roncal) has lovely surroundings of woods and mountains. Discover this magical region, visit Navarre!

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Navarra

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ