Ξενοδοχεία σε Campos

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Son Cosmet
  Από163€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Son Cosmetstars

  Campos, Majorca , Ctra. campos-sa ràpita km2 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 38 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 38 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Περιοχή Κάμπος. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση απέχει 2. 0 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 12. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μεταφορικών μέσων που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Αυτό το άνετο ξενοδοχείο εγγυάται μια ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί μόλις 11 μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1560 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2000. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Το ξενοδοχείο αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο.

  Περισσότερα
 • Son Barceló Mas
  Από92€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Son Barceló Masstars

  Campos, Majorca , Cami des clot de sa mata, s/n - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 6 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 6 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτή η βολική αγροτική οικεία έχει ως τοποθεσία τον/την/το Περιοχή Κάμπος. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 6. 6 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 36. 7 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 40. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτή την επιχείρηση. Το Son Barceló Mas ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Επιπλέον, υπάρχει άμεση ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στους κοινόχρηστους χώρους. Το κατάλυμα αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Η επιχείρηση αυτή δεν φιλική προς τα κατοικίδια. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο Son Barceló Mas. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Son Barceló Mas ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Can Canals
  Από198€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Can Canalsstars

  Campos, Majorca , Carretera campos sa rapita s/n - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 80 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 80 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο διαμέρισμα βρίσκεται στον/στην/στο Περιοχή Κάμπος. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 3. 0 χιλιόμετρο(α) από την επιχείρηση. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 45. 0 χιλιομέτρου(ων). Το διαμέρισμα βρίσκεται εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 46 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση φρεσκαρίστηκε το 2010. Η επιχείρηση προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις της. Το κατάλυμα αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Το Can Canals διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Οι ταξιδιώτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το κατάλυμα δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Hotel Segles
  Από98€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Seglesstars

  Campos, Majorca , Calle santanyi 4 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 97 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 97 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο αγροτικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Περιοχή Κάμπος. Με έναν μικρό αριθμό μόλις 8, αυτό το κατάλυμα είναι πολύ βολικό για μια ήσυχη διαμονή. Αυτό το κατάλυμα ανεγέρθηκε σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1551 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2008. Το Hotel Segles είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Επιτρέπεται η διαμονή μικρόσωμων κατοικιδίων στο κατάλυμα. Οι φιλοξενούμενοι που μένουν στο Hotel Segles μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μεταφοράς που παρέχεται. Το Hotel Segles ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Es Revellar Art Resort
  Από208€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Es Revellar Art Resortstars

  Campos, Majorca , Cami des revellar km. 3,7 pol.4 parcela 74 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 137 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 137 απόψεων των επισκεπτών

  Αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενηλίκους, αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Περιοχή Κάμπος. Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 18 υπνοδωμάτια. Επίσης, στο ξενοδοχείο υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το Es Revellar Art Resort παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου οι πελάτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς προς το αεροδρόμιο. Οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν πραγματικά τις εγκαταστάσεις εστίασης της επιχείρησης που σερβίρουν διάφορα είδη πιάτων και ποτών. Οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν τα νόστιμα γεύματα που προσφέρει το ξενοδοχείο. Η επιχείρηση ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Campos

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ