Ξενοδοχεία σε Cala San Vicente

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Globales Simar
  Από72€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Majorca , Carrer temporal s/n - Χάρτης
  3,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 531 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 531 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Κάλα Σαντ Βισένς. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 6 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 50 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Το κατάλυμα απαρτίζεται από συνολικά 175 αναπαυτικά δωμάτια. Αυτό το ξενοδοχείο υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 1992. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Το Globales Simar παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Οι ποικίλες επιλογές διασκέδασης που προσφέρει αυτό το κατάλυμα εγγυώνται την ευχάριστη διαμονή των φιλοξενούμενων. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Cala Sant Vicenç - ADULTS ONLY
  Από184€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 463 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 463 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι μόνο για ενηλίκους και βρίσκεται στον/στην/στο Κάλα Σαντ Βισένς. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 3 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 200 μέτρα από το κατάλυμα. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 38 μονάδες. Το Cala Sant Vicenç - ADULTS ONLY ανακαινίστηκε πλήρως το 1996. Το Cala Sant Vicenç - ADULTS ONLY είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου οι ταξιδιώτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Το Cala Sant Vicenç - ADULTS ONLY προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιοΤο Cala Sant Vicenç - ADULTS ONLY προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Το κατάλυμα αυτό είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική εκδήλωση.

  Περισσότερα
 • Boutique Hotel La Moraleja
  Από184€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 160 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 160 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Κάλα Σαντ Βισένς. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Εντός 250 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 250 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Το Boutique Hotel La Moraleja διαθέτει συνολικά 22 υπνοδωμάτια. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δωμάτια όπου αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Το κατάλυμα αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 • Boutique Hostal Oriola
  Από110€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Boutique Hostal Oriolastars

  Cala San Vicente, Majorca , Carrer torrent de can botana 35 - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 78 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 78 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο λιτός ξενώνας νεότητας βρίσκεται στον/στην/στο Κάλα Σαντ Βισένς. Ο ξενώνας νεότητας είναι τοποθετημένος εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 3 χιλιομέτρου(ων) από τον ξενώνα νεότητας. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 230 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Το κατάλυμα απαρτίζεται από 23 άνετους ξενώνες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2008. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Boutique Hostal Oriola. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Το Boutique Hostal Oriola δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Το κατάλυμα ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Grupotel Molins
  Από209€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Grupotel MolinsstarsGreenProgram Icon

  Cala San Vicente, Majorca , Cala molins s/n - Χάρτης
  2,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 645 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 645 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Κάλα Σαντ Βισένς. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 6 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Ο συνολικός αριθμός των ξενώνων είναι 101. Το Grupotel Molins υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2020. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Grupotel Molins. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Το Grupotel Molins ακολουθεί περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Grupotel Molins ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Cala San Vicente

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ