Ξενοδοχεία κοντά σε AVE Atocha Station

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε AVE Atocha Station

AVE Atocha StationΑπό  40€

Προτεινόμενα ξενοδοχεία κοντά σε AVE Atocha Station

 • NH Madrid Atocha
  Από118€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Madrid Atochastars

  Atocha area, Madrid , Paseo de la infanta isabel 9 - Χάρτης
  0.17 km από AVE Atocha Station
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 43 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 655 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 655 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Ατότσα. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι 68 φιλόξενοι ξενώνες αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτή την επιχείρηση. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο NH Madrid Atocha. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του NH Madrid Atocha ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Mediodia
  Από83€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Mediodiastars

  Atocha area, Madrid , Plaza del emperador carlos v 8 - Χάρτης
  0.26 km από AVE Atocha Station
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 90 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1177 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1177 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Ατότσα. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 1. 3 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Εντός 50 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Υπάρχουν συνολικά 174 δωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτή η επιχείρηση χτίστηκε το 1914. Υπάρχει ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Το Mediodia παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Αν οι φιλοξενούμενοι το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στο υπνοδωμάτιό τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα.

  Περισσότερα
 • NH Madrid Nacional
  Από129€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Madrid Nacionalstars

  Atocha area, Madrid , Paseo del prado 48 - Χάρτης
  0.38 km από AVE Atocha Station
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 45 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1002 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1002 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ατότσα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Υπάρχουν συνολικά 214 υπνοδωμάτια στο NH Madrid Nacionalς. Το NH Madrid Nacional υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2007. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο NH Madrid Nacional. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Αν όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στον ξενώνα τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο NH Madrid Nacional. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο NH Madrid Nacional. Το NH Madrid Nacional ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Paseo del Arte
  Από101€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Paseo del Artestars

  Atocha area, Madrid , Calle de atocha 123 - Χάρτης
  0.42 km από AVE Atocha Station
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 189 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2234 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2234 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Ατότσα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 50 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 15. 0 χιλιομέτρου(ων). Το Paseo del Arte διαθέτει συνολικά 260 ξενώνες. Tο ξενοδοχείο χτίστηκε το 2006. Αυτή η επιχείρηση είναι ιδανική για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι κούνιες είναι διαθέσιμες για τους μικρούς επισκέπτες, κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, το Paseo del Arte παρέχει κλειστό χώρο στάθμευσης για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων.

  Περισσότερα
 • TRYP Madrid Atocha Hotel
  Από119€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.78 km από AVE Atocha Station
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 27 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1598 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1598 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Ατότσα. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 149 άνετα δωμάτια. Το TRYP Madrid Atocha Hotel υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2002. Αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Αυτό το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Catalonia Atocha
  Από113€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Catalonia Atochastars

  Atocha area, Madrid , Calle de atocha 81 - Χάρτης
  0.81 km από AVE Atocha Station
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 23 Γνώμες

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Ατότσα. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 1. 2 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα απαρτίζεται από 138 άνετα δωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2011. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Όλα τα λουτρά σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ ξενοδοχείο είναι προσβάσιμα από άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Ο χώρος εστίασης προσκαλεί τους επισκέπτες να γευτούν θεσπέσια πιάτα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

  Περισσότερα
 • Prado Apartamentos
  Από90€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Prado Apartamentosstars

  Barrio de las Letras, Madrid , Costanilla de los desamparados 4 - Χάρτης
  0.82 km από AVE Atocha Station
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 112 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 112 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό διαμέρισμα βρίσκεται στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 700 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το Prado Apartamentos διαθέτει συνολικά 16 μονάδες. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2007. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Στο κατάλυμα αυτό δεν λειτουργεί 24ωρη ρεσεψιόν. Αυτό το κατάλυμα διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Prado Apartamentos ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • NH Collection Madrid Paseo del Prado
  Από151€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.95 km από AVE Atocha Station
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 21 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1741 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1741 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Μουσείο Πράδο - Ρετίρο. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις βουνοπλαγιές. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να φθάσουν με τα πόδια στις στάσεις μεταφορικών μέσων. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 20 μέτρων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 1000 μέτρων με τα πόδια από το λιμάνι. Υπάρχουν συνολικά 116 υπνοδωμάτια στο NH Collection Madrid Paseo del Pradoς. Αυτή η επιχείρηση φρεσκαρίστηκε το 2008. Το NH Collection Madrid Paseo del Prado είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, αυτό το φιλικό προς τα παιδιά κατάλυμα παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • Hostal Carracedo
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hostal Carracedostars

  Barrio de las Letras, Madrid , Leon 13, 3º 13 - Χάρτης
  1.04 km από AVE Atocha Station
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 24 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 24 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της Μαδρίτης, στην περίφημη Barrio de las Letras και περιβάλλεται από διάσημους δρόμους όπως Θερβάντες, Quevedo και Ventura de la Vega. Γύρω, μπορούν να χώρους πολιτιστικού, ιστορικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, όπως μουσεία και θέατρα. Puerta del Sol, την Plaza Mayor, το σιδηροδρομικό σταθμό Atocha και το Κογκρέσο των Αντιπροσώπων, επίσης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον ξενώνα. Αυτό το υπέροχο ξεχωρίζει για τη ζεστή φιλοξενία του. Τα δωμάτια είναι κομψά, άνετη και ξεκούραστη. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση των πελατών για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να εξασφαλίσει μια ευχάριστη διαμονή.

  Περισσότερα
 • La Vera
  Από60€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  La Verastars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle magdalena 21 21 - Χάρτης
  1.06 km από AVE Atocha Station
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 88 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 88 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο απλός ξενώνας νεότητας είναι στον/στην/στο Πουέρτα ντελ Σολ - Πλάθα Μαγιόρ. Ο ξενώνας νεότητας είναι τοποθετημένος εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν την εγγύτητα των εγκαταστάσεων στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Εντός 100 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν στο La Vera θα απολαύσουν μια γαλήνια και ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί συνολικά 10 δωμάτια. Η επιχείρηση προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις της. Στο La Vera αυτό δεν λειτουργεί 24ωρη ρεσεψιόν. Σε αυτή την επιχείρηση δεν διατίθενται κούνιες. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μεταφοράς που παρέχεται. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  173  Ξενοδοχεία σε AVE Atocha Station
Σελίδα  1  του  18
 

Ξενοδοχεία κοντά σε  AVE Atocha Station

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ