Οικογένεια Σε Madrid

Εντοπισμός στο χάρτη
Οικογένεια σε Madrid

Οικογένεια Σε MadridΑπό  27€

Recommended Οικογένεια in Madrid

 • Elba Madrid Alcalá
  Από65€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Elba Madrid Alcalástars

  Arturo Soria, Madrid , Calle de alcala 476 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 124 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 969 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 969 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Αρτούρο Σορία. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 9. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Εντός 400 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση αποτελείται από 261 δωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2013. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μερικές μονάδες παρέχουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το Elba Madrid Alcalá διαθέτει κοινόχρηστους χώρους προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Η επιχείρηση αυτή δεν φιλική προς τα κατοικίδια. Επιπλέον, το Elba Madrid Alcalá παρέχει κλειστό χώρο στάθμευσης για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο.

  Περισσότερα
 • Holiday Inn Madrid-Piramides
  Από70€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Holiday Inn Madrid-Piramidesstars

  Arganzuela, Madrid , De las acacias 40 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 36 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 743 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 743 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Αργκανθουέλα, αυτό το βολικό ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 10 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Εντός 10 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα απαρτίζεται από 93 άνετους ξενώνες. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2017. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Holiday Inn Madrid-Piramides. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Amura Alcobendas
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Amura Alcobendasstars

  Alcobendas, Madrid , Avenida valdelaparra 2 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 23 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 416 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 416 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Αλκομπέντας. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 156 φιλόξενα υπνοδωμάτια. Αυτό το ξενοδοχείο υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2017. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Amura Alcobendas. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το Amura Alcobendas παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όλοι οι ξενώνες σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ ξενοδοχείο είναι προσβάσιμοι με αναπηρικό αμαξίδιο. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Οι φιλοξενούμενοι που φτάνουν με αυτοκίνητο, μπορούν να αφήσουν το όχημά τους στους χώρους στάθμευσης του καταλύματος. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο.

  Περισσότερα
 • Eurostars Madrid Mirasierra Suites
  Από157€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 45 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1035 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1035 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Πλάθα Καστίγια-Τσαμαρτίν. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 6. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 182 αναπαυτικούς ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση δημιουργήθηκε το 2003. Οι πελάτες μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στα υπνοδωμάτια. Το Eurostars Madrid Mirasierra Suites προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • ibis Madrid Alcobendas
  Από65€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  ibis Madrid Alcobendasstars

  Alcobendas, Madrid , C/ francisco gervás 1 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 13 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 394 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 394 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το απλό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Αλκομπέντας. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν την εγγύτητα των εγκαταστάσεων στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 50 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων). Το ibis Madrid Alcobendas διαθέτει συνολικά 120 μονάδες. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2015. Το ibis Madrid Alcobendas αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. H επιχείρηση αυτή διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους διάφορους χώρους εστίασης που προσφέρει το ibis Madrid Alcobendas. Οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν μια μεγάλη ποικιλία από εύγευστα πιάτα που σερβίρονται σε αυτό το ξενοδοχείο.

  Περισσότερα
 • Regente
  Από80€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Regentestars

  Gran Vía area, Madrid , Calle mesonero romanos 9 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 98 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1923 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1923 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο βρίσκεται στην λεωφόρο Γκραν Βία της Μαδρίτης, σε απόσταση 400μ από την Πουέρτα ντελ Σολ. Στην περιοχή, υπάρχουν θέατρα, κινηματογράφοι, εστιατόρια, μπαρ και πολλά εμπορικά καταστήματα, καθώς και αρκετοί σταθμοί δημόσιας συγκοινωνίας προσφέροντας έτσι εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρη την πόλη. Το Βασιλικό Παλάτι απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. Αυτό είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για να γνωρίσει και να απολαύσει ο επισκέπτης την γοητεία της ισπανικής πρωτεύουσας.

  Περισσότερα
 • Melia Madrid Princesa
  Από114€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1969 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1969 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Πλάθα Εσπάνια-Παλάθιο Ρεάλ. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 600 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το κατάλυμα είναι σε κοντινή απόσταση από τις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Ένα σύνολο 273 ξενώνων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Melia Madrid Princesa. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2018. Το Melia Madrid Princesa είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Αυτή η επιχείρηση διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Το κατάλυμα παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 6 δωμάτιο/δωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο.

  Περισσότερα
 • Weare Chamartin
  Από52€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Weare Chamartinstars

  Plaza Castilla-Chamartin area, Madrid , Calle de agustin de foxa s/n - Χάρτης
  3,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 259 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1714 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1714 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Πλάθα Καστίγια-Τσαμαρτίν. Οι ταξιδιώτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Η επιχείρηση απαρτίζεται από συνολικά 378 αναπαυτικές μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2015. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Μερικοί τύποι μονάδων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τις νόστιμες επιλογές πιάτων που σερβίρονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Το Weare Chamartin αυτό είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική εκδήλωση. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Hotel Dome Madrid
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Dome Madridstars

  Las Tablas, Madrid , Crta.fuencarral-alcobendas km 8 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 27 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 506 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 506 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Λας Τάμπλας. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 7 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την επιχείρηση. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση αποτελείται από 277 μονάδες. Αυτό το κατάλυμα υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2017. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να κάνουν χρήση της ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους της. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Hotel Dome Madrid. Καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες των επισκεπτών, το Hotel Dome Madrid διαθέτει μερικούς ξενώνες προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Οι ταξιδιώτες, αν επιθυμούν, μπορούν να κάνουν χρήση του ιδιόκτητου χώρου κλειστής στάθμευσης των της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 • Meninas
  Από69€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Meninasstars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Calle campomanes 7 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1109 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1109 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Πλάθα Εσπάνια-Παλάθιο Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 13. 6 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 37 φιλόξενα υπνοδωμάτια. H επιχείρηση χτίστηκε το 2005. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δωμάτια όπου οι πελάτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτή την επιχείρηση. Το Meninas ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  29  Ξενοδοχεία σε Madrid
Σελίδα  1  του  3
 

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ