Ξενοδοχεία σε Gran Vía area

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Espahotel Gran Vía
  Από72€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 86 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 568 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 568 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο με διαμερίσματα μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Γκραν Βία. Υπάρχουν συνολικά 84 υπνοδωμάτια στο Espahotel Gran Víaς. Tο Espahotel Gran Vía κατασκευάστηκε το 1996. Το Espahotel Gran Vía διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στους ξενώνες. Η επιχείρηση αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Οι κούνιες είναι διαθέσιμες για τους μικρούς επισκέπτες, κατόπιν αιτήματος. Οι πελάτες είναι καλοδεχούμενοι σε αυτή την φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • RIU Plaza España
  Από111€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 31 Γνώμες

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Γκραν Βία. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 20 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο. Οι ταξιδιώτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το κατάλυμα απαρτίζεται από 583 άνετους ξενώνες. Το RIU Plaza España υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2019. Υπάρχει ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Η επιχείρηση αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα αν επιθυμεί, μπορεί να κάνει χρήση του ιδιόκτητου χώρου κλειστής στάθμευσης. Οι επισκέπτες είναι καλοδεχούμενοι σε αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον κατάλυμα.

  Περισσότερα
 • Vincci The Mint
  Από94€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Vincci The MintstarsGreenProgram Icon

  Gran Vía area, Madrid , 10 gran vía street - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1095 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1095 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Γκραν Βία. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες στην καρδιά της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 7 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 26. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις βουνοπλαγιές. Το κατάλυμα βρίσκεται κοντά στις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16. 0 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 88 φιλόξενα υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2016. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε αυτό το ξενοδοχείο δεν διατίθενται κούνιες. Όλα τα υπνοδωμάτια σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ ξενοδοχείο είναι προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο. Η επιχείρηση αυτή δεσμεύεται να στηρίζει πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν νόστιμα γεύματα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων.

  Περισσότερα
 • Avenida Gran Via
  Από57€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Avenida Gran Viastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle mesonero romanos 14 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 27 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 345 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 345 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Γκραν Βία. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 300 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα. Εντός 150 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Τα 35 φιλόξενα δωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2008. Υπάρχει ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Αυτή η επιχείρηση κατανοεί ότι η προσβασιμότητα είναι απαραίτητη σε όλους τους φιλοξενούμενους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει ξενώνες προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο και είναι πλήρως προσαρμοσμένο για εύκολη πρόσβαση.

  Περισσότερα
 • Hostal Avenida
  Από53€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hostal Avenidastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via,15 4-a - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 7 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 79 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 79 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο λιτός ξενώνας νεότητας είναι χτισμένος στον/στην/στο Γκραν Βία. Ο ξενώνας νεότητας είναι τοποθετημένος στην καρδιά της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Εντός 100 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Με έναν μικρό αριθμό μόλις 14, αυτή η επιχείρηση είναι πολύ βολική για μια ήσυχη διαμονή. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2016. Αυτοί που μένουν σε αυτό το κατάλυμα, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ασύρματη πρόσβαση. Καθώς αυτό το κατάλυμα διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Το Hostal Avenida δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Υπάρχουν επαγγελματικές εγκασταστάσεις και υπηρεσίες για πρόσθετη διευκόλυνση. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Hostal Avenida ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Catalonia Gran Vía
  Από109€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 53 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 94 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 94 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Γκραν Βία. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο λίγα βήματα έξω από κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 185 αναπαυτικές μονάδες. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Catalonia Gran Vía. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Το Catalonia Gran Vía διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Το Catalonia Gran Vía διαθέτει κοινόχρηστους χώρους προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς προς το αεροδρόμιο. Οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν πραγματικά τις εγκαταστάσεις εστίασης της επιχείρησης που σερβίρουν διάφορα είδη πιάτων και ποτών. Το Catalonia Gran Vía διαθέτει μια ποικιλία διαφορετικών εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας ιδανικών για να φορτίζουν σώμα και νου οι πελάτες.

  Περισσότερα
 • Hotel Indigo Madrid - Gran Via
  Από101€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1121 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1121 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Γκραν Βία. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 85 μονάδες. Το έτος κατασκευής αυτού του καταλύματος χρονολογείται από το 2014. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. Επιπλέον, το ξενοδοχείο αυτό παρέχει κλειστό χώρο στάθμευσης για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο. Οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν τα πιάτα που σερβίρονται στις γαστρονομικές επιλογές του καταλύματος. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Vitium Urban Suites
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 37 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 500 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 500 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτή η βολική πανσιόν είναι στον/στην/στο Γκραν Βία. Η πανσιόν βρίσκεται εντός 900 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 10 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα απαρτίζεται από 18 άνετα υπνοδωμάτια. Tο Vitium Urban Suites χτίστηκε το 1931. Αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το Vitium Urban Suites διαθέτει μερικούς ξενώνες με κούνια για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμος ένας χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις για επιπλέον διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Hotel Mayorazgo
  Από69€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Mayorazgostars

  Gran Vía area, Madrid , Calle flor baja (semiesquina gran vía, 61) 3 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 204 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2658 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2658 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Γκραν Βία, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Στάσεις μεταφορικών μέσων βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση περπατώντας. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 200 μονάδες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2015. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ασύρματη πρόσβαση. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Σε αυτό το ξενοδοχείο δεν διατίθενται κούνιες. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει κλειστό χώρο στάθμευσης ιδανικό για χρήση από τους φιλοξενούμενους. Η επιχείρηση αυτή έχει ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον χάρη στις βιώσιμες πρακτικές της. Η επιχείρηση διαθέτει επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων.

  Περισσότερα
 • Regente
  Από64€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Regentestars

  Gran Vía area, Madrid , Calle mesonero romanos 9 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 99 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1923 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1923 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο βρίσκεται στην λεωφόρο Γκραν Βία της Μαδρίτης, σε απόσταση 400μ από την Πουέρτα ντελ Σολ. Στην περιοχή, υπάρχουν θέατρα, κινηματογράφοι, εστιατόρια, μπαρ και πολλά εμπορικά καταστήματα, καθώς και αρκετοί σταθμοί δημόσιας συγκοινωνίας προσφέροντας έτσι εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρη την πόλη. Το Βασιλικό Παλάτι απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. Αυτό είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για να γνωρίσει και να απολαύσει ο επισκέπτης την γοητεία της ισπανικής πρωτεύουσας.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  37  Ξενοδοχεία σε Gran Vía area
Σελίδα  1  του  4
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Gran Vía area

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ