Ξενοδοχεία σε Barrio de las Letras

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Catalonia Plaza Mayor
  Από100€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1355 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1355 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Το ξενοδοχείο απέχει 1. 2 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 1. 2 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα απαρτίζεται από συνολικά 82 αναπαυτικά υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2011. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο Catalonia Plaza Mayor. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Catalonia Plaza Mayor. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο στο Catalonia Plaza Mayor. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις ευεξίας.

  Περισσότερα
 • Eurostars Plaza Mayor
  Από86€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 764 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 764 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 92 φιλόξενα δωμάτια. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Το Eurostars Plaza Mayor προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αν οι φιλοξενούμενοι το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στο υπνοδωμάτιό τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Catalonia las Cortes
  Από110€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1897 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1897 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να φθάσουν με τα πόδια στις στάσεις μεταφορικών μέσων. Το Catalonia las Cortes διαθέτει συνολικά 65 ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2006. Αυτοί που μένουν σε αυτό το ξενοδοχείο, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ασύρματη πρόσβαση. Οι πελάτες είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Αυτή η επιχείρηση δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ κατάλυμα είναι προσβάσιμα από άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Οι επισκέπτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Room Mate Alicia
  Από82€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Room Mate Aliciastars

  Barrio de las Letras, Madrid , Calle del prado 2 - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 16 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1473 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1473 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο λίγα βήματα έξω από κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το Room Mate Alicia διαθέτει συνολικά 34 μονάδες. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Μερικοί τύποι δωματίων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν στο Room Mate Alicia, μπορούν να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους διάφορους χώρους εστίασης που προσφέρει. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Axel Hotel Madrid
  Από62€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 741 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 741 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Μπάριο ντε λας λέτρας, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για ενηλίκους. Υπάρχουν συνολικά 88 ξενώνες στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ξενώνες όπου οι επισκέπτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Το Axel Hotel Madrid διαθέτει λουτρά προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο για επιπλέον διευκόλυνση. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Axel Hotel Madrid. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • ME Madrid Reina Victoria
  Από132€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 11 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3733 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3733 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 192 υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2017. Το ME Madrid Reina Victoria διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στις μονάδες. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το ME Madrid Reina Victoria διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Υπάρχει(ουν) 4 διαθέσιμη(ες) μονάδα(ες) φιλική(ές) προς ΑμΕΑ στις εγκαταστάσεις. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι, επίσης, προσβάσιμοι με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα μικρόσωμα κατοικίδια επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Για πρόσθετη διευκόλυνση, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων κλειστής στάθμευσης.

  Περισσότερα
 • San Antonio
  Από445€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 127 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 127 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτός ο απλός ξενώνας νεότητας έχει ως τοποθεσία τον/την/το Μπάριο ντε λας λέτρας. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 10 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την επιχείρηση. Εντός 700 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων). Με συνολικά 15 μονάδες, αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να μείνει κάποιος. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2007. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στα δωμάτια. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Το San Antonio δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Hostal Carracedo
  Από445€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hostal Carracedostars

  Barrio de las Letras, Madrid , Leon 13, 3º 13 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 24 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 24 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της Μαδρίτης, στην περίφημη Barrio de las Letras και περιβάλλεται από διάσημους δρόμους όπως Θερβάντες, Quevedo και Ventura de la Vega. Γύρω, μπορούν να χώρους πολιτιστικού, ιστορικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, όπως μουσεία και θέατρα. Puerta del Sol, την Plaza Mayor, το σιδηροδρομικό σταθμό Atocha και το Κογκρέσο των Αντιπροσώπων, επίσης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον ξενώνα. Αυτό το υπέροχο ξεχωρίζει για τη ζεστή φιλοξενία του. Τα δωμάτια είναι κομψά, άνετη και ξεκούραστη. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση των πελατών για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να εξασφαλίσει μια ευχάριστη διαμονή.

  Περισσότερα
 • NH Collection Palacio de Tepa
  Από135€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Collection Palacio de Tepastars

  Barrio de las Letras, Madrid , Calle de san sebastian 2 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1405 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1405 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 4. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 13. 3 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση απαρτίζεται από συνολικά 83 αναπαυτικούς ξενώνες. Το NH Collection Palacio de Tepa είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Επιπλέον, αυτό το NH Collection Palacio de Tepa παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το NH Collection Palacio de Tepa διαθέτει κοινόχρηστους χώρους προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο NH Collection Palacio de Tepa. Το NH Collection Palacio de Tepa είναι υπερήφανο για την ποικιλία χώρων εστίασης που διαθέτει, οι οποίοι σερβίρουν απολαυστικές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ.

  Περισσότερα
 • Room Mate Alba
  Από98€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Room Mate Albastars

  Barrio de las Letras, Madrid , De las huertas 16 - Χάρτης
   

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Μπάριο ντε λας λέτρας. Το Room Mate Alba διαθέτει συνολικά 80 δωμάτια. Αυτό το κατάλυμα χτίστηκε το 1836 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Η επιχείρηση προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις της. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Αυτό το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο στο Room Mate Alba. Το Room Mate Alba δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  14  Ξενοδοχεία σε Barrio de las Letras
Σελίδα  1  του  2
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Barrio de las Letras

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ