Ξενοδοχεία σε Ibiza and Formentera

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Ibiza and Formentera

Ibiza and FormenteraΑπό  50€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Ibiza and Formentera

 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Από135€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες

  Με τοποθεσία τον/την/το Σαν Αντόνιο [Μπαΐα], αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 23. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 1. 7 χιλιομέτρου(ων) οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μεταφορικών μέσων που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 100 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 17. 8 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση απαρτίζεται από συνολικά 294 αναπαυτικά δωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2005. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα μπορεί να επικοινωνεί με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Από203€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1716 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1716 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Σαν Αντόνιο [Μπαΐα]. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 22. 7 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 1 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 100 μέτρα από τις εγκαταστάσεις. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων). Το AzuLine Hotel Bergantin διαθέτει συνολικά 253 μονάδες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2012. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το AzuLine Hotel Bergantin παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το κατάλυμα διαθέτει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και 3 δωμάτιο/δωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ.

  Περισσότερα
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Από123€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Χάρτης
  3,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Σάντα Εουλάλια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 350 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Υπάρχουν συνολικά 63 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτό το ξενοδοχείο φρεσκαρίστηκε το 2005. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το Azuline Hotel Mediterraneo προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Το Azuline Hotel Mediterraneo παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Η ψυχαγωγία που προσφέρει το κατάλυμα είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει όλα τα είδη ταξιδιωτώνΤο Azuline Hotel Mediterraneo ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Azuline Atlantic
  Από113€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Azuline Atlanticstars

  Playa es Cana, Ibiza , Calle s'aljub s/n es cana santa eulalia s/n - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1016 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1016 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο με διαμερίσματα βρίσκεται στον/στην/στο Πλάγια ες Κάνα. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση είναι κοντά στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο με διαμερίσματα. Οι πελάτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 200 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 200 μέτρων από το λιμάνι. Υπάρχουν συνολικά 123 ξενώνες στο Azuline Atlantic. Το Azuline Atlantic ανανεώθηκε πλήρως το 2007. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Το Azuline Atlantic προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, αυτό το Azuline Atlantic παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • Azuline Club Cala Martina Ibiza
  Από176€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Azuline Club Cala Martina Ibizastars

  Playa es Cana, Ibiza , Avinguda punta arabi s/n - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 10 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1017 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1017 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το ανεπιτήδευτο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Πλάγια ες Κάνα. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 300 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Υπάρχουν συνολικά 357 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε το 2017. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το Azuline Club Cala Martina Ibiza προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει μερικά υπνοδωμάτια με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την τροφοδοσία της επιχείρησης. Το κατάλυμα προσφέρει ψυχαγωγία στα μέτρα των απαιτήσεων όλων των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming
  Από140€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 10 Γνώμες

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Σαν Αντόνιο [Μπαΐα]. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 800 μέτρα από Η επιχείρηση. Ο συνολικός αριθμός των υπνοδωματίων είναι 155. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2005. Αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Το AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • AzuLine Apartamentos Sunshine
  Από138€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες

  Αυτό το λιτό διαμέρισμα είναι στον/στην/στο Σαν Αντόνιο [Μπαΐα]. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Η επιχείρηση απέχει 2. 0 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι επισκέπτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 100 μέτρα από το κατάλυμα. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 20. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση απαρτίζεται από συνολικά 101 αναπαυτικούς ξενώνες. Tο AzuLine Apartamentos Sunshine κατασκευάστηκε το 1982. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις αυτής της επιχείρησης είναι φιλικές προς ΑμΕΑ. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του AzuLine Apartamentos Sunshine ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Riu la Mola
  Από320€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 43 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1589 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1589 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Πλάγια Μιτζόρν. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 328 φιλόξενα υπνοδωμάτια. Αυτό το ξενοδοχείο υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 1995. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες σε κοινόχρηστα σημεία για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Το Riu la Mola αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Κούνιες δεν διατίθενται στο Riu la Mola. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Riu la Mola. Το κατάλυμα αυτό εφαρμόζει πράσινες πρακτικές. Οι ποικίλες επιλογές διασκέδασης που προσφέρει το Riu la Mola εγγυώνται την ευχάριστη διαμονή των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν αξέχαστα καθώς μπορούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των δραστηριοτήτων αναψυχής που προσφέρει αυτό το κατάλυμα. Το Riu la Mola ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Από254€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Insotel Hotel Formentera PlayastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 30 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1255 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1255 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Πλάγια Μιτζόρν. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 6. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 50 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 10 μέτρα από Η επιχείρηση. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 9. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Ένα σύνολο 333 δωματίων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Insotel Hotel Formentera Playa. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2012. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Το Insotel Hotel Formentera Playa προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

  Περισσότερα
 • Playasol The New Algarb
  Από150€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Playasol The New Algarbstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avinguda pere matutes noguera 107 - Χάρτης
  3,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 44 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2617 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2617 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Πλάγια ντ' εν Μπόσα. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 6. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Εντός 5 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 10 μέτρα από τις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Ο συνολικός αριθμός των μονάδων είναι 408. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2016. Επίσης, στην επιχείρηση υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα καλοδεχούμενος/η σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Το Playasol The New Algarb δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  120  Ξενοδοχεία σε Ibiza and Formentera
Σελίδα  1  του  12
 

Περιγραφή προορίσμού

  Ibiza and Formentera are two Spanish islands in the Mediterranean. The two most important towns there, besides the capital, Ibiza, are San Antonio Abad and Santa Eulalia del Río. Their cultural heritage and natural beauty led to them being declared UNESCO World Heritage Sites. You can see traces of Phonecian culture at the Cova des Culleram and at the Puig des Molins Museum. You will see architecture of all styles there in monuments, castles, churches and shrines visited by tourists from all over the world. There is accommodation to suit people of all tastes and budgets, ranging from mountain inns to city hotels and country guesthouses. Ibiza’s nightlife is the best in the Mediterranean, while its beaches are many and varied – there are even some nudist beaches for the more daring visitors. You can take part in a wide range of sports, savour countless dishes, like country stir-fry and prawn salad, and sample the excellent local wines and liqueurs. You can take a ferry between the two islands, explore them by mini-train or contemplate them from the air in a hot air balloon, but whatever you do, don’t miss out on Ibiza and Formentera, you won’t regret it.

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Ibiza and Formentera

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ