Ξενοδοχεία σε Girona

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Girona

GironaΑπό  44€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Girona

 • Hotel Museu Llegendes de Girona
  Από54€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Museu Llegendes de Gironastars

  Girona city, Girona , Carrer del portal de la barca 04 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 675 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 675 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Χιρόνα. Οι πελάτες μπορούν να φθάσουν σε στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε 1. 5 χιλιόμετρο(α). Οι πελάτες θα απολαύσουν μια γαλήνια και ήρεμη διαμονή στο Hotel Museu Llegendes de Girona καθώς αριθμεί συνολικά 15 ξενώνες. Tο ξενοδοχείο χτίστηκε το 2008. Η επιχείρηση προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και μονάδες. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Μερικοί τύποι δωματίων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Το ξενοδοχείο αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Διατίθενται εγκασταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Hotel Museu Llegendes de Girona. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Bon Retorn
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Bon Retornstars

  Figueres, Girona , Av. de barcelona 36 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 205 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 205 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Φιγέρες. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 9. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Το Bon Retorn διαθέτει συνολικά 50 μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2003. Ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου υπάρχουν διαθέσιμες στο Bon Retorn. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Το Bon Retorn προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να διασκεδάσουν με τις επιλογές που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Hotel Palau de Bellavista Girona by URH
  Από62€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 45 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1129 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1129 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Χιρόνα. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Υπάρχουν συνολικά 74 δωμάτια στις εγκαταστάσεις. H επιχείρηση χτίστηκε το 2005. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν με αυτοκίνητο μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση των εγκαταστάσεων στάθμευσης στο Hotel Palau de Bellavista Girona by URH. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων για συσκέψεις της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 • Costabella
  Από53€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Costabellastars

  Girona city, Girona , Avinguda de franca 61 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 34 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 591 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 591 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Χιρόνα. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1000 μέτρων από το ξενοδοχείο. Τα 47 φιλόξενα δωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2000. Ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου υπάρχουν διαθέσιμες σε κοινόχρηστα σημεία. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να αφήσουν πίσω τα μικρόσωμα κατοικίδιά τους κατά την διαμονή τους στο Costabella. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν πραγματικά τις εγκαταστάσεις εστίασης της επιχείρησης που σερβίρουν διάφορα είδη πιάτων και ποτών. Οι επισκέπτες που μένουν σε αυτό το ξενοδοχείο μπορούν να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις ευεξίας της επιχείρησης. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Costabella ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Trave
  Από50€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Travestars

  Figueres, Girona , Carrer balmes 70 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 240 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 240 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Φιγέρες. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 600 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Εντός 20 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 40. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 75 δωμάτια. Αυτή η επιχείρηση υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2017. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Το Trave προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Αν καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα το ζητήσει, μπορεί να έχει κούνια στο δωμάτιό του.

  Περισσότερα
 • Carlemany
  Από62€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Carlemanystars

  Girona city, Girona , Placa de miquel santalo i parvorell 1 - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 16 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 709 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 709 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Χιρόνα. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 600 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 7. 5 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Υπάρχουν συνολικά 90 υπνοδωμάτια στο Carlemanyς. Το Carlemany ανακαινίστηκε πλήρως το 2018. Επίσης, στο ξενοδοχείο υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Τα μικρόσωμα κατοικίδια επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν με αυτοκίνητο μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση των εγκαταστάσεων στάθμευσης στο Carlemany.

  Περισσότερα
 • Estacio
  Από90€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Estaciostars

  Olot, Girona , Av. estacio 2 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 49 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 49 απόψεων των επισκεπτών

  Αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενηλίκους, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ολότ. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 15. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Εντός 20 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 30. 0 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 50. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 16 φιλόξενα δωμάτια. Tο Estacio χτίστηκε το 2012. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Estacio. Το Estacio αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Το Estacio δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Pierre & Vacances Blanes Playa
  Από43€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Pierre & Vacances Blanes Playastars

  Girona city, Girona , Passeig s'abanell 32 - Χάρτης
  3,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες

  Αυτό το όμορφο διαμέρισμα έχει ως τοποθεσία τον/την/το Χιρόνα. Τοποθετημένο ακριβώς στο κέντρο της πόλης, το κατάλυμα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 18 μέτρων από το διαμέρισμα. Το διαμέρισμα είναι σε κοντινή απόσταση από τις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 87 μέτρων. Το κατάλυμα αποτελείται από 68 μονάδες. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και υπνοδωμάτια. Η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Τα κατοικίδια θεωρούνται μέλη της οικογένειας σε αυτή την επιχείρηση. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Ciutat de Girona
  Από65€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Ciutat de GironastarsGreenProgram Icon

  Girona city, Girona , Carrer nord 2 - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 23 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 887 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 887 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Χιρόνα. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 20. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Το Ciutat de Girona διαθέτει συνολικά 44 υπνοδωμάτια. Tο Ciutat de Girona κατασκευάστηκε το 2003. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να μένει ενημερωμένος/η με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στα υπνοδωμάτια. Το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Μερικές μονάδες παρέχουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Ciutat de Girona. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ένα εύγευστο γεύμα στον γαστρονομικό χώρο των εγκαταστάσεων. Η επιχείρηση διαθέτει επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Pirineos Pelegri
  Από66€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Pirineos Pelegristars

  Figueres, Girona , Avda. salvador dalí 68 - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 17 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 386 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 386 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Φιγέρες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Το κατάλυμα βρίσκεται κοντά στις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Το Pirineos Pelegri διαθέτει συνολικά 53 μονάδες. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2017. Το Pirineos Pelegri διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το φιλικό προς τα παιδιά ξενοδοχείο διαθέτει μερικά δωμάτια με κούνια για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το ξενοδοχείο αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Οι εγκαταστάσεις παρέχουν χώρο ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης για αυτοκίνητα. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  27  Ξενοδοχεία σε Girona
Σελίδα  1  του  3
 

Περιγραφή προορίσμού

  Gerona (Girona in Catalan) is a province situated in the north western part of the Autonomous Community of Catalonia (Catalunya in Catalan). The provincial capital is the city of Girona, commonly known as the city of the four rivers, seeing as four different rivers run through the city: the Ter, Güell, Galligants and Oñar. Among Girona’s main attractions, we recommend La Força Vella, the gothic and medieval style cathedral that contains a great historical treasure known as El Tapiz de la Creación (the tapestry of creation). We also recommend that you visit a building with a Romanesque design, which houses the Arabian baths built in 1194. There are also a wide variety of museums, among which the following stand out, the Sant Pere de Galligants Archaeological Museum, the Art Museum and the Museo Capitular. Lovers of green spaces will love the Parque Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa (volcanic region of la Garrotxa nature park), which boasts an extensive variety of trees and wild animals. We also recommend that you visit the Aigüamolls de L'Empordà Nature Park, a magnificent enclave that offers stunning landscapes. Visit Girona and discover every corner of this lovely city.

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Girona

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ