Ξενοδοχεία σε El Hierro

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε El Hierro

El HierroΑπό  41€

Ξενοδοχεία σε προσφορά El Hierro

 • Casas Rurales Herreñas
  Από41€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Casas Rurales Herreñasstars

  Valverde, El Hierro , Fatima 32 - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 4 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 4 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το απλό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Βαλβέρντε. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Με έναν μικρό αριθμό μόλις 14, αυτό το ξενοδοχείο είναι πολύ βολικό για μια ήσυχη διαμονή. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 1999. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Villa El Mocanal
  Από77€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Villa El Mocanalstars

  Valverde, El Hierro , Barlovento 18 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 46 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 46 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το απλό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Βαλβέρντε. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε απόσταση 3. 0 χιλιομέτρου(ων). Με έναν μικρό αριθμό μόλις 15, αυτό το κατάλυμα είναι πολύ βολικό για μια ήσυχη διαμονή. Αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2006. Διατίθεται ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στους κοινόχρηστους χώρους. Δεν υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν. Το Villa El Mocanal δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Στην επιχείρηση επιτρέπονται τα μεγαλόσωμα κατοικίδια. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να επωφεληθεί από την τροφοδοσία της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 • Boomerang
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Boomerangstars

  Valverde, El Hierro , Doctor gost 1 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 34 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 34 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Βαλβέρντε. Η επιχείρηση απαρτίζεται από 17 άνετους ξενώνες. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Boomerang.

  Περισσότερα
 • Apartamentos Frontera
  Από52€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Apartamentos Fronterastars

  Frontera, El Hierro , Principal de tigaday-valle del golfo 19 - Χάρτης
  2,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 40 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 40 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το άνετο διαμέρισμα είναι χτισμένο στον/στην/στο Φροντέρα. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κατάλυμα. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 1000 μέτρα από Η επιχείρηση. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 26. 1 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 25. 1 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Ένα σύνολο 18 δωματίων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2006. Το Apartamentos Frontera προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Καθώς αυτό το κατάλυμα διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα μικρόσωμα κατοικίδια επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Ida Ines
  Από63€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Ida Inesstars

  Frontera, El Hierro , Belgara alta 2 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 146 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 146 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το άνετο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Φροντέρα. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι ταξιδιώτες μπορούν να φθάσουν εύκολα σε στάσεις μεταφορικών μέσων. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Αυτή η άνετη επιχείρηση εγγυάται μια ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί μόλις 12 υπνοδωμάτια. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2005. Σύνδεση με το Διαδίκτυο (ενσύρματη και ασύρματη) παρέχεται στα κοινόχρηστα σημεία για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Complejo Rural la Brujita
  Από51€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Complejo Rural la Brujitastars

  Frontera, El Hierro , Malnombre 4 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 28 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 28 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Φροντέρα. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 2. 0 χιλιόμετρο(α) από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν συνολικά 50 ξενώνες στις εγκαταστάσεις. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2002. Επιπλέον, υπάρχει άμεση ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στους κοινόχρηστους χώρους. Η επιχείρηση αυτή δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Σε αυτό το ξενοδοχείο δεν διατίθενται κούνιες. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Με τις επιλογές διασκέδασης της επιχείρησης είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει ούτε μια ανιαρή στιγμή.

  Περισσότερα
 • Villa Juan
  Από238€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Villa Juanstars

  Frontera, El Hierro , Punta grande 5-las puntas-la frontera - Χάρτης
   

  Αυτό το απλό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Φροντέρα. Με συνολικά 4 δωμάτια, αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να μείνει κάποιος. Επίσης, στο κατάλυμα, υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επιπλέον, αυτό το Villa Juan παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Αυτό το ξενοδοχείο κατανοεί ότι η προσβασιμότητα είναι απαραίτητη σε όλους τους φιλοξενούμενους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει μονάδες προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο και είναι πλήρως προσαρμοσμένο για εύκολη πρόσβαση. Οι επισκέπτες αυτού του καταλύματος δεν χρειάζεται να αφήσουν στο σπίτι τα κατοικίδια τους, μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Tο ξενοδοχείο αυτό διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Apartamentos Boomerang, II
  Από77€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 6 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 6 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό διαμέρισμα έχει ως τοποθεσία τον/την/το Λα Καλέτα ντε Ελ Ιέρο. Με συνολικά 10 υπνοδωμάτια, αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να μείνει κάποιος ν. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους της επιχείρησης. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα.

  Περισσότερα
 • Parador de el Hierro
  Από120€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Parador de el Hierrostars

  Frontera, El Hierro , Las playas 15 15 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 497 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 497 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Φροντέρα. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων στο/στα 17. 0 χιλιόμετρο(α). Η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται έξω ακριβώς από την επιχείρηση. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 47 αναπαυτικές μονάδες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2001. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους του Parador de el Hierro. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το Parador de el Hierro διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Parador de el Hierro. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων. Στο κατάλυμα αυτό υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών υγείας και ευεξίας από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν οι φιλοξενούμενοι. Η επιχείρηση προσφέρει πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για επιπλέον άνεση των φιλοξενούμενων. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Parador de el Hierro ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Apartamentos Boomerang
  Από68€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το απλό διαμέρισμα μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Λα Καλέτα ντε Ελ Ιέρο. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτό το κατάλυμα. Το Apartamentos Boomerang παρέχει ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Περιγραφή προορίσμού

  The pretty island of El Hierro is the most southern of the Canary Islands, in Spain. It is part of the province of Santa Cruz de Tenerife and its capital is Valverde. It also has two other stunning municipalities: Frontera and El Pinar. Thanks to its natural beauty and magnificent state of conservation, UNESCO declared it a biosphere reserve in the year 2000. The island offers a broad diversity of landscapes, all of them absolutely stunning and completely natural; they include green forests also known as Laurisilva and fantastic moon-like landscapes, created by volcanic eruptions that occurred in the southern region of the island. We also recommend that you visit the popular Charco Azul (blue pool), two natural bathing pools in the rocks next to the sea, they make for a unique experience. The island also offers the best scenery for the practice of a variety of sports, such as paragliding and diving. The views both from the air and on the ocean floor are absolutely amazing. Discover this magnificent island that is full of attractions and landscapes, savour the traditional local dishes and allow yourself to be seduced by the island’s beauty, visit El Hierro!

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από El Hierro

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ