Ξενοδοχεία σε Costa Tropical

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Costa Tropical

Costa TropicalΑπό  31€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Costa Tropical

 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  Από66€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avenida playa de poniente s/n - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 50 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 710 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 710 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Μοτρίλ, αυτό το όμορφο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 20 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Το κατάλυμα αποτελείται από 92 μονάδες. Tο Elba Motril Beach & Business Hotel κατασκευάστηκε το 1997. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Αν όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στο δωμάτιο τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να απολαύσουν ένα εύγευστο γεύμα στον γαστρονομικό χώρο των εγκαταστάσεων. Δεν υπάρχει χρόνος να βαρεθεί κανείς σε αυτό το ξενοδοχείο χάρη στις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να προπονηθούν και να παραμείνουν δραστήριοι κατά την διάρκεια της διαμονής τους χάρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες που παρέχονται.

  Περισσότερα
 • Apal Chinasol
  Από30€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Apal Chinasolstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Playa san cristobal, edificio chinasol-bajo - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 7 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 69 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 69 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο διαμέρισμα είναι στον/στην/στο Αλμουνιέκαρ. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 1. 6 χιλιομέτρου(ων), οι πελάτες θα βρουν στάσεις μεταφορικών μέσων που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Υπάρχουν συνολικά 70 δωμάτια στο Apal Chinasol. Το Apal Chinasol ανακαινίστηκε πλήρως το 1995. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση της ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους της επιχείρησης. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τόσο τα μεγαλόσωμα όσο και τα μικρόσωμα κατοικίδια επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Playa Granada Club Resort
  Από44€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Playa Granada Club Resortstars

  Motril, Costa Tropical , Pascual rector rivas carrera 1 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1148 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1148 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Μοτρίλ, είναι μια σπουδαία επιλογή για οικογένειες. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 800 μέτρων από την επιχείρηση. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα διαθέτει θέση σε μπροστά σε παραλία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων με τα πόδια από το λιμάνι. Υπάρχουν συνολικά 299 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Το Playa Granada Club Resort ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο Playa Granada Club Resort. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Όλα τα λουτρά στο Playa Granada Club Resort είναι φιλικά προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Το Playa Granada Club Resort παρέχει χώρο στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Arrayanes Playa
  Από38€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Arrayanes Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de cotobro 5 - Χάρτης
  3,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 93 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 93 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Αλμουνιέκαρ. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 50 μέτρα από τις εγκαταστάσεις. Το Arrayanes Playa διαθέτει συνολικά 33 ξενώνες. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Σύνδεση με το Διαδίκτυο (ενσύρματη και ασύρματη) παρέχεται στα κοινόχρηστα σημεία για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Arrayanes Playa. Επιπλέον, το κατάλυμα αυτό παρέχει κλειστό χώρο στάθμευσης για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν στο Arrayanes Playa, μπορούν να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους διάφορους χώρους εστίασης που προσφέρει.

  Περισσότερα
 • Casa de los Bates
  Από76€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Casa de los Batesstars

  Motril, Costa Tropical , Crta.nacional340, km 329,5 motril . - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 112 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 112 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Μοτρίλ, αυτό το άνετο αγροτικό ξενοδοχείο είναι τέλειο για οικογένειες. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι ταξιδιώτες θα βρουν τις κύριες περιοχές διασκέδασης στο/στα 3. 0 χιλιόμετρο(α). Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις απέχουν 3. 0 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Το αγροτικό ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από την πλησιέστερη παραλία. Με συνολικά 5 δωμάτια, αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να μείνει κάποιος. Το Casa de los Bates χρονολογείται από το 1898 και ανακαινίστηκε πλήρως το 1997. Ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου υπάρχουν διαθέσιμες στο Casa de los Bates. Στο Casa de los Bates αυτό δεν λειτουργεί 24ωρη ρεσεψιόν. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτή την επιχείρηση. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 • Peña Parda
  Από114€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Peña Pardastars

  La Herradura, Costa Tropical , Paseo andres segovia 65 - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 83 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 83 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπουτίκ έχει ως τοποθεσία τον/την/το Λα Χεραδούρα. Η επιχείρηση διαθέτει συνολικά 18 υπνοδωμάτια. Το έτος κατασκευής αυτού του καταλύματος χρονολογείται από το 2017. Επίσης, στο κατάλυμα, υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το Peña Parda αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το Peña Parda διαθέτει μερικά υπνοδωμάτια με κούνια για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Οι διαθέσιμες επιλογές φαγητού είναι το τέλειο συμπλήρωμα στην διαμονή των φιλοξενούμενων. Το Peña Parda ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Victoria Playa
  Από55€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Victoria Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Amelia sanchez s/n - Χάρτης
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 336 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 336 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Αλμουνιέκαρ. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 200 μέτρα από Η επιχείρηση. Το Victoria Playa διαθέτει συνολικά 102 μονάδες. Tο ξενοδοχείο αυτό ιδρύθηκε το 2001. Το Victoria Playa διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Οι μικρότεροι επισκέπτες φιλοξενούνται σε παιδικές κούνιες (διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος). Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι, αν επιθυμούν, μπορούν να κάνουν χρήση του ιδιόκτητου χώρου κλειστής στάθμευσης των της επιχείρησης. Δεν υπάρχει χρόνος να βαρεθεί κανείς σε αυτό το κατάλυμα χάρη στις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει. Το Victoria Playa ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Salobreña
  Από50€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Salobreñastars

  Salobreña, Costa Tropical , Naciona 340, malaga - almeria km. 323 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 631 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 631 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Σαλομπρένια. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 13. 3 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 500 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Υπάρχουν συνολικά 167 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτό το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2010. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Κούνιες δεν διατίθενται στο Salobreña. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Salobreña. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο Salobreña.

  Περισσότερα
 • OYO 150 Hotel El Ancla
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  OYO 150 Hotel El Anclastars

  Carchuna, Costa Tropical , De los geraneos 1 - Χάρτης
   

  Αυτό το άνετο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Καρτσούνα. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτό το κατάλυμα. Το OYO 150 Hotel El Ancla διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στους ξενώνες. Η επιχείρηση αυτή δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Το OYO 150 Hotel El Ancla δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Το OYO 150 Hotel El Ancla δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Περιγραφή προορίσμού

  The Costa Tropical, or Costa Granadina, is on Spain’s south coast, bathed by the Mediterranean Sea. It is part of the province of Granada (Andalucía), and its most popular resorts are Almuñecar, Motril and Salobreña. If you are looking for history, Almuñecar, a city founded by the ancient Phoenicians, has a rich historical heritage: two Phoenician necropolis’s, the ruins of a Roman aqueduct, an Arabian castle and many other interesting sites. You will be pleasantly surprised by the pretty little white houses of Salobreña, square and huddling around the hill of the old Arabian castle, as well as by the panoramic views from the top of this hill, which encompasses the Sierra Nevada, the Mediterranean and the cultivated lowlands, a perfect picture postcard view. In the town of Motril you should visit its lovely religious buildings, its Town Hall, the Calderón de la Barca Theatre – which puts on regular cultural events – and the town’s fine houses. There is a very popular walk called Las Explanadas next to the Virgen de la Cabeza sanctuary, where you can find some good cultural activities and some good pubs. Visit these lovely towns and relax on their excellent beaches, come to the Costa Tropical!

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Costa Tropical

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ