Ξενοδοχεία σε Costa de la Luz - Huelva

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Costa de la Luz - Huelva

Costa de la Luz - HuelvaΑπό  45€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Costa de la Luz - Huelva

 • Valsequillo
  Από45€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Valsequillostars

  Islantilla, Costa de la Luz - Huelva , Carretera lepe - la antilla km2 km2 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 111 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 111 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Ισλαντίγια, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων στο/στα 2. 0 χιλιόμετρο(α). Η πλησιέστερη παραλία απέχει 3. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Υπάρχουν συνολικά 38 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2018. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να μένει ενημερωμένος/η με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στους ξενώνες. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το κατάλυμα διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος.

  Περισσότερα
 • THE RESIDENCES ISLANTILLA APARTMENTS
  Από54€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  THE RESIDENCES ISLANTILLA APARTMENTSstars

  Islantilla, Costa de la Luz - Huelva , Av. de las cumbres s/n - Χάρτης
   

  Αυτό το λιτό διαμέρισμα είναι χτισμένο στον/στην/στο Ισλαντίγια. Υπάρχουν συνολικά 128 δωμάτια στο THE RESIDENCES ISLANTILLA APARTMENTS. Το THE RESIDENCES ISLANTILLA APARTMENTS προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Το THE RESIDENCES ISLANTILLA APARTMENTS διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Μόνο μικρόσωμα κατοικίδια επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Το THE RESIDENCES ISLANTILLA APARTMENTS διαθέτει μια ποικιλία διαφορετικών εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας ιδανικών για να φορτίζουν σώμα και νου οι επισκέπτες. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Islantur Ipanema
  Από53€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Islantur Ipanemastars

  Islantilla, Costa de la Luz - Huelva , Avenida islantilla s/n - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 41 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 41 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό διαμέρισμα βρίσκεται στον/στην/στο Ισλαντίγια. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το διαμέρισμα. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 150 μέτρα από τις εγκαταστάσεις. Ο συνολικός αριθμός των υπνοδωματίων είναι 70. Το Islantur Ipanema υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2011. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους. Η επιχείρηση αυτή δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Αυτό το κατάλυμα κατανοεί ότι η προσβασιμότητα είναι απαραίτητη σε όλους τους φιλοξενούμενους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει ξενώνες προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο και είναι πλήρως προσαρμοσμένο για εύκολη πρόσβαση. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Leo Punta Umbria
  Από67€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Leo Punta Umbriastars

  Punta Umbria, Costa de la Luz - Huelva , Avda. del decano 6 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 23 Γνώμες

  Αυτό το βολικό διαμέρισμα μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Πούντα Ούμπρια. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 600 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 12. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Εντός 25 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 250 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 450 φιλόξενες μονάδες. Tο Leo Punta Umbria χτίστηκε το 2008. Το Leo Punta Umbria προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Το Leo Punta Umbria προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Όλα τα υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Μόνο μεγαλόσωμα κατοικίδια επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο Leo Punta Umbria. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αθληθούν ή να απολαύσουν τις δραστηριότητες που παρέχονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Hostal Rural La Fonda Del Rocio
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hostal Rural La Fonda Del Rociostars

  El Rocio, Costa de la Luz - Huelva , Sacrificio 34 - Χάρτης
  3,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 253 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 253 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Ελ Ροθίο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 20 άνετα υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα δημιουργήθηκε το 2009. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Επιπλέον, αυτό το φιλικό προς τα παιδιά κατάλυμα παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Η επιχείρηση διαθέτει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και 1 υπνοδωμάτιο/υπνοδωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Το Hostal Rural La Fonda Del Rocio προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Το Hostal Rural La Fonda Del Rocio αυτό είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική εκδήλωση.

  Περισσότερα
 • Isla Canela Golf
  Από77€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Isla Canela Golfstars

  Isla Canela - Ayamonte, Costa de la Luz - Huelva , Golf norte s/n - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 16 Γνώμες

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Ίσλα Κανέλα - Αγιαμόντε. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο απέχει 2. 0 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ μόλις λίγα βήματα δίπλα από το ξενοδοχείο. Εντός 500 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 3. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 58 αναπαυτικά υπνοδωμάτια. Tο Isla Canela Golf χτίστηκε το 2003. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Οι πελάτες είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν.

  Περισσότερα
 • Onhotels Ocean Front
  Από129€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Onhotels Ocean Frontstars

  Matalascañas, Costa de la Luz - Huelva , Sector malvasia, parcela 120-130 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Ματαλασκάνιας. Το Onhotels Ocean Front διαθέτει συνολικά 249 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Οι ταξιδιώτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Playa Golf
  Από66€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Playa Golfstars

  Matalascañas, Costa de la Luz - Huelva , Sector j, parcela 4,2,4 - Χάρτης
  3,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 113 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 113 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό διαμέρισμα βρίσκεται στον/στην/στο Ματαλασκάνιας. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι πελάτες θα εκτιμήσουν την εγγύτητα των εγκαταστάσεων στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 20 μέτρων από την επιχείρηση. Εντός 50 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 100 μέτρα από Η επιχείρηση. Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 28 δωμάτια. Αυτή η επιχείρηση φρεσκαρίστηκε το 2014. Το Playa Golf προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στα κοινόχρηστα σημεία. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 • Parador de Ayamonte
  Από75€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Parador de Ayamontestars

  Isla Canela - Ayamonte, Costa de la Luz - Huelva , Avda. de la constitución s/n - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 19 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 540 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 540 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ίσλα Κανέλα - Αγιαμόντε. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 4. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν συνολικά 54 ξενώνες στο Parador de Ayamonte. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2001. Επίσης, στο κατάλυμα, υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το Parador de Ayamonte προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Parador de Ayamonte. Το Parador de Ayamonte δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμος ένας χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις για επιπλέον διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Το Parador de Ayamonte προσφέρει ψυχαγωγία στα μέτρα των απαιτήσεων όλων των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Parador de Mazagon
  Από100€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Parador de Mazagonstars

  Mazagon, Costa de la Luz - Huelva , Carretera san juan del puerto-matalascañas km31 s/n - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 12 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 752 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 752 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Μαθαγκόν. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 50 μέτρα από τις εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 63 ξενώνες. Το Parador de Mazagon υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2002. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες σε κοινόχρηστα σημεία για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα καλοδεχούμενος/η σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Αν οι ταξιδιώτες το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στην μονάδα τους. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Parador de Mazagon. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους διάφορους χώρους εστίασης που προσφέρει το Parador de Mazagon. Οι ταξιδιώτες που μένουν σε αυτό το ξενοδοχείο μπορούν να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις ευεξίας της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  11  Ξενοδοχεία σε Costa de la Luz - Huelva
Σελίδα  1  του  2
 

Περιγραφή προορίσμού

  The Costa de la Luz is a region around the Gulf of Cadiz, in the southwest of the Autonomous Community of Andalusia. It takes in the entire coastline from Huelva to Cadiz. The Huelva section of Costa de la Luz goes from the estuary of the Guadiana River to the mouth of the Guadalquivir River, which separates Huelva and Cadiz. The beaches in this area are stunning, unspoiled sand dunes blend into pine trees woods and pretty countryside. Among the best of these are Playa Isla Canela and Punta del Moral, Playa Mazagón, Playa La Antilla and Playa Castilla, among others. Likewise, the area is home to a good range of marinas from which you can take part in a whole range of water-based activities, like fishing and sailing. We highly recommend going for a walk in the marshes at Isla Cristina, enjoying the beaches and the Carnival Museum there, visiting the seeing the Dunar Park in Matalascañas, the Muelle de las Carabelas pier in La Rábida and the English Museum. Discover all the charm of this wonderful part of Spain; visit Costa de la Luz in Huelva!

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Costa de la Luz - Huelva

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ