Ξενοδοχεία σε Alava

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Alava

AlavaΑπό  43€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Alava

 • Gran Hotel Lakua
  Από71€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Gran Hotel Lakuastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Tarragona kalea 8 - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 39 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 369 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 369 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό θέρετρο είναι χτισμένο στον/στην/στο Βιτόρια Γκαστέις. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 15. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Εντός 50 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων). Ένα σύνολο 147 μονάδες είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Gran Hotel Lakua. Αυτή η επιχείρηση χτίστηκε το 2002. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο Gran Hotel Lakua. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το Gran Hotel Lakua διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Το κατάλυμα παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 4 υπνοδωμάτιο/υπνοδωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ.

  Περισσότερα
 • Abba Jazz Vitoria
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 20 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 244 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 244 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Βιτόρια Γκαστέις. Εντός 50 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 20 μέτρων. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 25 μονάδες. Tο Abba Jazz Vitoria χτίστηκε το 1900 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2013. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν υπνοδωμάτια όπου οι πελάτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Όλα τα δωμάτια σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ κατάλυμα είναι προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο. Σε αυτή την επιχείρηση επιτρέπονται τα κατοικίδια. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Dato 2
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Dato 2stars

  Vitoria Gasteiz, Alava , San antonio 17 - Χάρτης
   

  Αυτό το ανεπιτήδευτο ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Βιτόρια Γκαστέις, είναι μια σπουδαία επιλογή για ομοφυλόφιλους. Αυτή η άνετη επιχείρηση εγγυάται μια ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί μόλις 15 μονάδες. Το Dato 2 υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2006. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Το Dato 2 παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το Dato 2 δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Hotel Gorbea
  Από44€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Gorbeastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Calle teodoro gonzález de zárate 50 - Χάρτης
  1,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 46 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 46 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Βιτόρια Γκαστέις, αυτό το απλό ξενοδοχείο είναι τέλειο για ομοφυλόφιλους. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες στην καρδιά της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Η επιχείρηση βρίσκεται κοντά στις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 50. 0 χιλιομέτρου(ων). Με συνολικά 12 υπνοδωμάτια, αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να μείνει κάποιος ν. Αυτό το κατάλυμα χτίστηκε το 1865 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2018. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δωμάτια όπου καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα να μπορεί να ζητήσει κούνια για τα μικρά του. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • NH Canciller Ayala Vitoria
  Από78€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Canciller Ayala Vitoriastars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Santiago ramon y cajal kalea 5 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 186 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1940 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1940 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Βιτόρια Γκαστέις. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Η επιχείρηση αποτελείται από 174 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2000. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο NH Canciller Ayala Vitoria. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Τα υπνοδωμάτια των εγκαταστάσεων διαθέτουν διευκολύνσεις για παιδιά όπως κούνια, αν χρειαστεί. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο NH Canciller Ayala Vitoria. Οι ταξιδιώτες που φτάνουν με αυτοκίνητο, θα εκτιμήσουν τον διάθεσιμο χώρο στάθμευσης στο NH Canciller Ayala Vitoria. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους διάφορους χώρους εστίασης που προσφέρει το κατάλυμα. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Sercotel Boulevard Vitoria-Gasteiz
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 53 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 502 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 502 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Βιτόρια Γκαστέις. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Εντός 200 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 90 ξενώνες. Αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2008. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στα δωμάτια. Το Sercotel Boulevard Vitoria-Gasteiz παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το Sercotel Boulevard Vitoria-Gasteiz διαθέτει μερικά δωμάτια με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Το ξενοδοχείο διαθέτει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και 2 μονάδα/μονάδες φιλική(ές) προς ΑμΕΑ. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Holiday Inn Express Vitoria
  Από62€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 109 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 375 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 375 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Βιτόρια Γκαστέις. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 14. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Μπορείτε να βρείτε δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις στο/στα 6. 0 χιλιόμετρο(α). Υπάρχουν συνολικά 85 υπνοδωμάτια στο Holiday Inn Express Vitoriaς. Αυτό το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε το 2009. Το Holiday Inn Express Vitoria είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα μπορεί να επικοινωνεί με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σε αυτό το ξενοδοχείο δεν διατίθενται κούνιες. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • El Coto
  Από500€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  El Cotostars

  Vitoria Gasteiz, Alava , Principal 7 - Χάρτης
  3,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 24 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 24 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Βιτόρια Γκαστέις. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 7 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Εντός 350 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 7. 5 χιλιομέτρου(ων). Με έναν μικρό αριθμό μόλις 10, αυτό το κατάλυμα είναι πολύ βολικό για μια ήσυχη διαμονή. Το El Coto ανανεώθηκε πλήρως το 2008. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Στο κατάλυμα αυτό δεν λειτουργεί 24ωρη ρεσεψιόν. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Hospederia de los Parajes
  Από140€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 689 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 689 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Λα Γουάρδια. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες στην καρδιά της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το κατάλυμα απαρτίζεται από συνολικά 18 αναπαυτικά υπνοδωμάτια. Οι πελάτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Jardines de Aristi
  Από80€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Jardines de Arististars

  Vitoria Gasteiz, Alava , C/ portal de zurbano 2 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 112 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 112 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Βιτόρια Γκαστέις. Το κατάλυμα αποτελείται από 35 ξενώνες. Οι επισκέπτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το κατάλυμα δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  15  Ξενοδοχεία σε Alava
Σελίδα  1  του  2
 

Περιγραφή προορίσμού

  Alava is a Spanish province and historical territory of the Basque Autonomous Region. Here you can visit the medieval city of Vitoria with the churches of San Miguel, San Vicente and San Pedro -with its impressive Gothic doorway-, as well as the important Cathedral of Santa Maria, with its four magnificent towers. Visit the Casa del Cordón, El Portalón and the Los Anda Tower; go to the El Machete and La Burullería squares. You can also see the lovely Renaissance palaces of Montehermoso, Villa Suso, Bendaña and Escoriaza-Esquivel. On the tourist train, the “Gasteiztxo”, you can take a guided tour of the city and save your energy. Among the many sports and activities that you can try in Alava are golf, horse riding, water sports, paragliding, hang gliding and balloon trips with some incredible views. You can taste wines of international renown in the Rioja Alavesa, and the Wine Route has some surprising activities and offers the opportunity to try some of the fine local cuisine. The nightlife in Vitoria is very lively, and there are clubs, pubs and bars both in the old town and in new areas like Lakua or Judimendi. Come to Alava, do as the locals do (with a round of the local bars) and you are sure to enjoy yourself.

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Alava

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ