Ξενοδοχεία κοντά σε Vondel Park

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Vondel Park

Vondel ParkΑπό  38€

Προτεινόμενα ξενοδοχεία κοντά σε Vondel Park

 • The Neighbours Magnolia
  Από54€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Neighbours Magnoliastars

  Amsterdam city, Amsterdam , Willemsparkweg 205 - Χάρτης
  0.42 km από Vondel Park
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 957 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 957 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Άμστερνταμ. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 2. 2 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 110 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 13. 0 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 5. 3 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από συνολικά 21 αναπαυτικά δωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2013. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Η ρεσεψιόν δεν λειτουργεί όλο το 24ωρο. Το The Neighbours Magnolia διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Σε αυτό το κατάλυμα επιτρέπονται τα κατοικίδια. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Hotel Atlas
  Από60€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Atlasstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Van eeghenstraat 64 - Χάρτης
  0.43 km από Vondel Park
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες

  Ιδανικό για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Άμστερνταμ. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 23 φιλόξενες μονάδες. H επιχείρηση αυτή ιδρύθηκε το 1890. Το Hotel Atlas διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στις μονάδες. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα καλοδεχούμενος/η σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Επιπλέον, αυτό το Hotel Atlas παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Hotel Atlas. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Park Plaza Vondelpark
  Από122€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Park Plaza Vondelparkstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Koninginneweg 34-36 - Χάρτης
  0.48 km από Vondel Park
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1966 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1966 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Άμστερνταμ. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Εντός 190 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 12. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 120 ξενώνες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2009. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να μένει ενημερωμένος/η με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους της επιχείρησης. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Οι ταξιδιώτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Το Park Plaza Vondelpark διαθέτει λειτουργικές επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 • Apple Inn Hotel
  Από126€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Apple Inn Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Koninginneweg 93 - Χάρτης
  0.52 km από Vondel Park
  3,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 35 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 616 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 616 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Άμστερνταμ. Το κατάλυμα απαρτίζεται από 29 άνετες μονάδες. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να μένει ενημερωμένος/η χάρη στην ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους Η επιχείρηση αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Η επιχείρηση αυτή δεν φιλική προς τα κατοικίδια. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Aadam Wilhelmina
  Από79€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Aadam Wilhelminastars

  Amsterdam city, Amsterdam , Koninginneweg 169 - Χάρτης
  0.69 km από Vondel Park
  3,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 11 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 290 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 290 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Άμστερνταμ. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Στάσεις μεταφορικών μέσων βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση περπατώντας. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων). Ο συνολικός αριθμός των υπνοδωματίων είναι 25. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε το 2006. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Κούνιες δεν διατίθενται στο Aadam Wilhelmina. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Aadam Wilhelmina. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • The Alfred Hotel
  Από81€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Alfred Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Cornelis schuytstraat 58-60 - Χάρτης
  0.72 km από Vondel Park
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 7 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1035 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1035 απόψεων των επισκεπτών

  Το Alfred Hotel βρίσκεται στο Άμστερνταμ, σε απόσταση 500μ. από το Υπαίθριο Θέατρο του πάρκου Vondelpark.Το The Alfred Hotel παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και τηλεόραση.Στο κατάλυμα θα βρείτε 24ωρη ρεσεψιόν.Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων. Η Πλατεία Μουσείου απέχει 600μ. από το The Alfred Hotel, ενώ το πάρκο Vondelpark είναι 700μ. μακριά. Το Αεροδρόμιο Schiphol βρίσκεται σε απόσταση 9χλμ. από το κατάλυμα. Η περιοχή Άμστερνταμ Oud Zuid είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: μουσεία, πολιτισμό και ποδηλασία. Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Άμστερνταμ σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

  Περισσότερα
 • Hotel City Garden Amsterdam
  Από55€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel City Garden Amsterdamstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Pieter cornelisz hooftstraat 162 - Χάρτης
  0.74 km από Vondel Park
  3,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 29 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 868 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 868 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Άμστερνταμ. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 800 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στις κύριες στάσεις μεταφορικών μέσων της πόλης. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 9. 6 χιλιομέτρου(ων). Ο συνολικός αριθμός των ξενώνων είναι 73. Το Hotel City Garden Amsterdam ανανεώθηκε πλήρως το 2014. Αυτοί που μένουν σε αυτό το κατάλυμα, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ασύρματη πρόσβαση. Το Hotel City Garden Amsterdam προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το κατάλυμα δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν χρήση των επαγγελματικών εγκασταστάσεων και υπηρεσιών. Το Hotel City Garden Amsterdam ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Huygens Place
  Από126€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Huygens Placestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Eerste constantijn huygensstraat 103-107 - Χάρτης
  0.83 km από Vondel Park
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 501 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 814 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 814 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και βρίσκεται στον/στην/στο Άμστερνταμ. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 200 μέτρων από τις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 47 ξενώνες. Το Europa '92 ανακαινίστηκε πλήρως το 2003. Το Europa '92 διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Το Europa '92 δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους διάφορους χώρους εστίασης που προσφέρει η επιχείρηση. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Quentin England Hotel
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Quentin England Hotelstars

  Amsterdam city, Amsterdam , Roemer visscherstraat 30-30a - Χάρτης
  0.86 km από Vondel Park
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 636 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 636 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Άμστερνταμ. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν την εγγύτητα των εγκαταστάσεων στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Εντός 100 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 300 μέτρων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Η επιχείρηση αποτελείται από 46 δωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2011. Οι πελάτες μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στα υπνοδωμάτια. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Επιπλέον, αυτό το Quentin England Hotel παρέχει κούνιες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Espresso City Centre
  Από65€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Espresso City Centrestars

  Amsterdam city, Amsterdam , Overtoom 57 - Χάρτης
  0.89 km από Vondel Park
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1140 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1140 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Άμστερνταμ. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 6. 9 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 13. 1 χιλιομέτρου(ων). Ένα σύνολο 68 υπνοδωματίων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Espresso City Centre. Αυτή η επιχείρηση χτίστηκε το 2012. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Παιδικές κούνιες είναι διαθέσιμες για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε αυτή την επιχείρηση είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Espresso City Centre. Tο Espresso City Centre αυτό διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  92  Ξενοδοχεία σε Vondel Park
Σελίδα  1  του  10
 

Ξενοδοχεία κοντά σε  Vondel Park

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ