Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity

Cancun and vicinityΑπό  5€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Cancun and vicinity

 • Flamingo Cancun Resort
  Από28€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3351 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3351 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο. Ένα σύνολο 249 ξενώνων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Flamingo Cancun Resort. Αυτή η επιχείρηση υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2018. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο Flamingo Cancun Resort. Το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Κούνιες δεν διατίθενται στο Flamingo Cancun Resort. Το κατάλυμα παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 1 μονάδα/μονάδες φιλική(ές) προς ΑμΕΑ. Το κατάλυμα αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Flamingo Cancun Resort. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την τροφοδοσία της επιχείρησης. Ο χώρος εστίασης της επιχείρηση προσφέρει πεντανόστιμη κουζίνα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

  Περισσότερα
 • Haven Riviera Cancun Resort & Spa
  Από235€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Haven Riviera Cancun Resort & Spastars

  Cancun Downtown, Cancun and vicinity , Carretera federal 307, chetumal - puerto juarez km - Χάρτης
   

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Downtown, είναι μόνο για ενηλίκους. Υπάρχουν συνολικά 333 ξενώνες στις εγκαταστάσεις. Αυτό το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε το 2017. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στους ξενώνες. Το Haven Riviera Cancun Resort & Spa παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν υπνοδωμάτια όπου οι ταξιδιώτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Tο κατάλυμα παρέχει ανοιχτό και κλειστό χώρο στάθμευσης. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις νόστιμες επιλογές πιάτων που σερβίρονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Εκείνοι που αναζητούν ηρεμία και γαλήνη, θα βρουν την καλύτερη επιλογή διαμονής στο Haven Riviera Cancun Resort & Spa που διαθέτει πληθώρα επιλογών υγείας και ευεξίας. Οι πελάτες θα πάρουν ενέργεια για την ημέρα τους με τα εύγευστα πιάτα που σερβίρονται στους χώρους εστίασης.

  Περισσότερα
 • Casa Maya Cancun
  Από269€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km.5,5 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1616 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1616 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 5. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 10 μέτρα από το κατάλυμα. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 210 δωμάτια. Το Casa Maya Cancun υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2005. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Το κατάλυμα προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Οι επισκέπτες που μένουν σε αυτό το ξενοδοχείο μπορούν να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις ευεξίας της επιχείρησης.

  Περισσότερα
 • The Westin Resort & Spa Cancun
  Από249€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Westin Resort & Spa Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 20 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3635 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3635 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 20 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση είναι κοντά στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 6 μέτρων από το κατάλυμα. Η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται έξω ακριβώς από τις εγκαταστάσεις. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16 μέτρων. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 376 φιλόξενες μονάδες. Αυτό το κατάλυμα φρεσκαρίστηκε το 2006. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση διαθέτει μερικά υπνοδωμάτια με κούνια για παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο The Westin Resort & Spa Cancun. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο The Westin Resort & Spa Cancun.

  Περισσότερα
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Από292€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 9403 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 9403 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Hotel zone, είναι μια σπουδαία επιλογή για οικογένειες. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 5 μέτρα από τις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 15. 3 χιλιομέτρου(ων). Το Panama Jack Resorts Cancun διαθέτει συνολικά 487 ξενώνες. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2006. Το Panama Jack Resorts Cancun είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις αυτής της επιχείρησης είναι φιλικές προς ΑμΕΑ. Η επιχείρηση αυτή δεν φιλική προς τα κατοικίδια. Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν με αυτοκίνητο μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση των εγκαταστάσεων στάθμευσης.

  Περισσότερα
 • Sotavento
  Από59€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sotaventostars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 570 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 570 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς απέχουν 4. 0 χιλιόμετρο(α) από το ξενοδοχείο. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 2. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 500 μέτρων. Τα 90 φιλόξενα υπνοδωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης στην ποιότητα, αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Αυτή η επιχείρηση δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά σε αυτή την φιλική προς ΑμΕΑ επιχείρηση είναι προσβάσιμα από άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο.

  Περισσότερα
 • Krystal Cancun
  Από27€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 9. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Εντός 50 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το κατάλυμα διαθέτει θέση σε μπροστά σε παραλία. Η επιχείρηση απαρτίζεται από 389 άνετα δωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2012. Το Krystal Cancun διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στα υπνοδωμάτια. Το Krystal Cancun προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Μερικοί τύποι δωματίων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Το Krystal Cancun κατανοεί ότι η προσβασιμότητα είναι απαραίτητη σε όλους τους φιλοξενούμενους. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει ξενώνες προσβάσιμους με αναπηρικό αμαξίδιο και είναι πλήρως προσαρμοσμένο για εύκολη πρόσβαση.

  Περισσότερα
 • Oasis Palm
  Από235€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3234 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3234 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο. Τα 470 φιλόξενα υπνοδωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Το Oasis Palm ανανεώθηκε πλήρως το 2011. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτή η επιχείρηση δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Oasis Palm. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να χαλαρώσει και να αποδράσει από την καθημερινότητα στις εγκαταστάσεις ευεξίας. Οι φιλοξενούμενοι θα ευχαριστηθούν τα γεύματα που σερβίρονται στην επιχείρηση. Το Oasis Palm προσφέρει ψυχαγωγία στα μέτρα των απαιτήσεων όλων των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Από214€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 4800 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 4800 απόψεων των επισκεπτών

  Το πολυτελές Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa βρίσκεται σε μια ατελείωτη παραλία στις ακτές του Μεξικού στην Καραϊβική, ιδανικό για ηλιοθεραπεία και κολύμβηση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο τουριστικό κέντρο του Κανκούν, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν καταστήματα, μπουτίκ, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Όλα τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα.

  Περισσότερα
 • Nizuc Resort & Spa
  Από920€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Nizuc Resort & Spastars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2871 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2871 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Το θέρετρο είναι τοποθετημένο εντός 10. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 4. 8 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μεταφορικών μέσων που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι 274 φιλόξενοι ξενώνες αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση χτίστηκε το 2013. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Nizuc Resort & Spa. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το Nizuc Resort & Spa διαθέτει μερικούς ξενώνες με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Το Nizuc Resort & Spa διαθέτει λουτρά προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο για επιπλέον διευκόλυνση. Η παρούσα φιλική προς τα κατοικίδια επιχείρηση δέχεται κατοικίδια με μέγιστο βάρος 5 κιλά.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  119  Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity
Σελίδα  1  του  12
 

Περιγραφή προορίσμού

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Cancun and vicinity

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ