Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity

Cancun and vicinityΑπό  20€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Cancun and vicinity

 • Seadust Cancun Family Resort
  Από362€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Χάρτης
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 14 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2975 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2975 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη. Οι επισκέπτες θα βρουν τις κύριες περιοχές διασκέδασης στο/στα 8. 0 χιλιόμετρο(α). Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Εντός 500 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 2. 5 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 14. 6 χιλιομέτρου(ων). Ένα σύνολο 505 ξενώνων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Seadust Cancun Family Resort. Το έτος κατασκευής αυτού του ξενοδοχείου χρονολογείται από το 2006. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν.

  Περισσότερα
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Από338€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 9643 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 9643 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 5 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 15. 3 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 487 φιλόξενα δωμάτια. Το Panama Jack Resorts Cancun ανανεώθηκε πλήρως το 2006. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Κούνιες δεν διατίθενται στο Panama Jack Resorts Cancun. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις αυτής της επιχείρησης είναι φιλικές προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν με αυτοκίνητο μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση των εγκαταστάσεων στάθμευσης στο Panama Jack Resorts Cancun. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο.

  Περισσότερα
 • Sunset Marina Resort & Yatch Club
  Από264€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sunset Marina Resort & Yatch Clubstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km. 5.8 - Χάρτης
   

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη, είναι μια σπουδαία επιλογή για οικογένειες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 500 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Υπάρχουν συνολικά 104 ξενώνες στο Sunset Marina Resort & Yatch Club. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2009. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Το Sunset Marina Resort & Yatch Club προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτό το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όλοι οι ξενώνες σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ ξενοδοχείο είναι προσβάσιμοι με αναπηρικό αμαξίδιο. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Sunset Marina Resort & Yatch Club. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα εύγευστο γεύμα στον γαστρονομικό χώρο των εγκαταστάσεων. Αυτοί που μένουν στο Sunset Marina Resort & Yatch Club θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες υγείας και ευεξίας που προσφέρει.

  Περισσότερα
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Από105€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 22 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2392 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2392 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 6. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων στο/στα 6. 5 χιλιόμετρο(α). Η πλησιέστερη παραλία απέχει 20 μέτρα από το ξενοδοχείο. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16. 0 χιλιομέτρου(ων). Το Beach House Dos Playas by Faranda Hotels διαθέτει συνολικά 130 μονάδες. Το Beach House Dos Playas by Faranda Hotels ανακαινίστηκε πλήρως το 2006. Οι πελάτες μπορούν να μένουν ενημερωμένοι χάρη στην ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το Beach House Dos Playas by Faranda Hotels δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Beach House Dos Playas by Faranda Hotels.

  Περισσότερα
 • Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotels
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Calle quetzal km 7 zona hotelera 11 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 280 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 280 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 8 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε 7. 0 χιλιόμετρο(α). Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 20 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16. 0 χιλιομέτρου(ων). Υπάρχουν συνολικά 60 ξενώνες στο Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotels. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2005. Εκτός από τις υπηρεσίες και τις ευκολίες που προσφέρονται, όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Κούνιες δεν διατίθενται στο Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotels. Το ξενοδοχείο αυτό δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort
  Από252€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd kukulcan lote 64 bis, seccion zona hotelera - Χάρτης
   

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη. Η επιχείρηση απέχει 20. 0 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Υπάρχουν συνολικά 200 δωμάτια στο GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2010. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια. Το GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς τα παιδιά επιχείρηση παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο GR Caribe by Solaris Deluxe All Inclusive Resort. Οι πελάτες θα ευχαριστηθούν τα γεύματα που σερβίρονται στο ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν στις εγκαταστάσεις ευεξίας της επιχείρησης. Το ξενοδοχείο προσφέρει ψυχαγωγία στα μέτρα των απαιτήσεων όλων των φιλοξενούμενων. Ο χώρος εστίασης της επιχείρηση προσφέρει πεντανόστιμη κουζίνα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

  Περισσότερα
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Από193€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 7.5 - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 7 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2888 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2888 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το εκλεπτυσμένο θέρετρο βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχειακή Ζώνη. Τα 300 φιλόξενα υπνοδωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2016. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Presidente InterContinental Cancun Resort. Οι πελάτες είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Το Presidente InterContinental Cancun Resort παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Η επιχείρηση παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 2 υπνοδωμάτιο/υπνοδωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Tο Presidente InterContinental Cancun Resort αυτό διαθέτει εγκαταστάσεις ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς προς το αεροδρόμιο. Το Presidente InterContinental Cancun Resort διαθέτει μια ποικιλία διαφορετικών εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας ιδανικών για να φορτίζουν σώμα και νου όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτό.

  Περισσότερα
 • The Royal Caribbean - An All Suites Resort
  Από205€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The Royal Caribbean - An All Suites Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Kukulcan boulevard km 17.5, cancun hotel zone, - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2677 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2677 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Ξενοδοχειακή Ζώνη, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 8 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Μπορείτε να βρείτε δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις στο/στα 18. 0 χιλιόμετρο(α). Το ξενοδοχείο αποτελείται από 207 ξενώνες. Το έτος κατασκευής αυτής της επιχείρησης χρονολογείται από το 1988. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το The Royal Caribbean - An All Suites Resort δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ισορροπήσουν σώμα και νου στις εγκαταστάσεις υγείας και ευεξίας που διαθέτει το κατάλυμα. Το The Royal Caribbean - An All Suites Resort προσφέρει ψυχαγωγία στα μέτρα των απαιτήσεων όλων των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Riu Dunamar
  Από258€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Riu Dunamarstars

  Punta Sam, Cancun and vicinity , Blvd. costa mujeres continental de isla mujeres - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1142 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1142 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ίσλα Μουχέρες. Υπάρχουν συνολικά 700 δωμάτια στις εγκαταστάσεις. Επίσης, στο κατάλυμα, υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Καθώς αυτό το κατάλυμα διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Το Riu Dunamar δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Χάρη στην ευρεία γκάμα ευκολιών υγείας, αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, θα μπορέσουν να ενδώσουν κατά την διάρκεια της διαμονής τους. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις νόστιμες επιλογές πιάτων που σερβίρονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Οι διαθέσιμες επιλογές διασκέδασης είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες. Οι πελάτες θα απολαύσουν τα νόστιμα γεύματα που προσφέρει το ξενοδοχείο. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Riu Dunamar ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Occidental Costa Cancún
  Από228€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 7 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 7747 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 7747 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Ξενοδοχειακή Ζώνη, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 1. 1 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 600 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία βρίσκεται έξω ακριβώς από την επιχείρηση. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 30. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 358 δωμάτια. Tο κατάλυμα αυτό ιδρύθηκε το 1993. Το ξενοδοχείο προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Αν οι πελάτες το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στον ξενώνα τους. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμος ένας χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις για επιπλέον διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Υπάρχει βολική υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν προς το αεροδρόμιο που την παρέχει η επιχείρηση.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  89  Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity
Σελίδα  1  του  9
 

Περιγραφή προορίσμού

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Cancun and vicinity

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ