Ξενοδοχεία κοντά σε Sunway Lagoon Theme Park

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Sunway Lagoon Theme Park

Sunway Lagoon Theme ParkΑπό  8€

Προτεινόμενα ξενοδοχεία κοντά σε Sunway Lagoon Theme Park

 • Sunway Pyramid Hotel
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sunway Pyramid Hotelstars

  Kuala Lumpur Outskirts, Kuala Lumpur , Persiaran lagoon,bandar sunway -
  0.28 km από Sunway Lagoon Theme Park
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 10 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1904 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1904 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Περίχωρα Αεροδρομίου. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το πολυτελές ιστορικό ξενοδοχείο. Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε 1. 0 χιλιόμετρο(α). Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 4. 1 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 18. 6 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Η επιχείρηση διαθέτει συνολικά 564 υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2015. Όλες οι κατηγορίες φιλοξενούμενων θα έχουν την δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσης χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις. Το Sunway Pyramid Hotel προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το Sunway Pyramid Hotel δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Το Sunway Pyramid Hotel ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Sunway Clio Hotel
  Από50€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sunway Clio Hotelstars

  Kuala Lumpur Outskirts, Kuala Lumpur , Jalan pjs 11/15 -
  0.49 km από Sunway Lagoon Theme Park
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1426 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1426 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Περίχωρα Αεροδρομίου. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι  επισκέπτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 6. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 49. 4 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο αποτελείται από 401 ξενώνες. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Κούνιες δεν διατίθενται στο Sunway Clio Hotel. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Sunway Clio Hotel. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • OYO 43963 T Signature Hotel
  Από13€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  OYO 43963 T Signature Hotelstars

  Sepang, Kuala Lumpur , 9 - 1block a, jln pjs 2, mentari business centre, -
  0.73 km από Sunway Lagoon Theme Park
   

  Αυτό το απλό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Σεπάνγκ. Ένα σύνολο 42 υπνοδωματίων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Το OYO 43963 T Signature Hotel προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Το OYO 43963 T Signature Hotel προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτό το κατάλυμα δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς η επιχείρηση αυτή δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 • Holiday Villa Hotel and Suites Subang
  Από41€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Holiday Villa Hotel and Suites Subangstars

  Kuala Lumpur Outskirts, Kuala Lumpur , Jalan ss12/1, subang jaya 9 -
  1.37 km από Sunway Lagoon Theme Park
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 505 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 505 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Περίχωρα Αεροδρομίου. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 4. 3 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 5. 8 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Το ξενοδοχείο απέχει 14. 8 χιλιόμετρο(α) από τις κύριες δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 15. 1 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 40. 5 χιλιομέτρου(ων) από το λιμάνι. Η επιχείρηση παρέχει συνολικά 383 ξενώνες. Το Holiday Villa Hotel and Suites Subang υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2011. Το Holiday Villa Hotel and Suites Subang είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Το Holiday Villa Hotel and Suites Subang προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αν οι φιλοξενούμενοι το ζητήσουν, μπορούν να έχουν κούνια στο υπνοδωμάτιό τους. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους. Η επιχείρηση αυτή δεν δέχεται κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Dorsett Grand Subang
  Από45€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Dorsett Grand Subangstars

  Kuala Lumpur Outskirts, Kuala Lumpur , Jalan ss 12 1 12/1 -
  1.68 km από Sunway Lagoon Theme Park
  3,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1024 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1024 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Περίχωρα Αεροδρομίου. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 0 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Εντός 1. 0 χιλιομέτρου(ων), οι πελάτες θα βρουν στάσεις μεταφορικών μέσων που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Υπάρχουν συνολικά 478 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτό το ξενοδοχείο φρεσκαρίστηκε το 2016. Οι πελάτες μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στις μονάδες. Το Dorsett Grand Subang προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των πελατών. Το Dorsett Grand Subang παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες των επισκεπτών, αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ ξενοδοχείο διαθέτει μερικά δωμάτια προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς δεν είναι φιλική προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Summit Hotel Subang
  Από37€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Summit Hotel Subangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Persiaran kewajiean usj1, subang jaya, selangor -
  1.88 km από Sunway Lagoon Theme Park
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 194 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 194 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Κουάλα Λουμπούρ. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  πελάτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 8. 6 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Υπάρχουν συνολικά 332 υπνοδωμάτια στις εγκαταστάσεις. Διατίθεται ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για την άνεση και την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Καθώς αυτό το κατάλυμα διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Summit Hotel Subang. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να απολαύσουν υπέροχα πιάτα στον χώρο εστίασης των εγκαταστάσεων. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να διασκεδάσει με τις επιλογές που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις. Χάρη στην ευρεία γκάμα ευκολιών υγείας, αυτοί που μένουν σε αυτό το κατάλυμα, θα μπορέσουν να ενδώσουν κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

  Περισσότερα
 • OYO 444 KL Empire Hotel
  Από15€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  OYO 444 KL Empire Hotelstars

  Sepang, Kuala Lumpur , 21g, jalan usj sentral 1, usj sentral, puchong -
  2.08 km από Sunway Lagoon Theme Park
   

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Σεπάνγκ. Υπάρχουν συνολικά 28 ξενώνες στις εγκαταστάσεις. Υπάρχει ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Η επιχείρηση αυτή προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Κούνιες δεν διατίθενται στο OYO 444 KL Empire Hotel. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο.

  Περισσότερα
 • OYO 44100 Hotel Casavilla Petaling Jaya
  Από14€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  OYO 44100 Hotel Casavilla Petaling Jayastars

  Sepang, Kuala Lumpur , 39a, jalan ss 3/29, taman university garden -
  2.96 km από Sunway Lagoon Theme Park
   

  Αυτό το λιτό ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Σεπάνγκ. Υπάρχουν συνολικά 26 δωμάτια στο OYO 44100 Casavilla Travellers Lodge . Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Κούνιες δεν διατίθενται στο OYO 44100 Casavilla Travellers Lodge . Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Ξενοδοχεία κοντά σε  Sunway Lagoon Theme Park

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ