Ξενοδοχεία σε Kuala Lumpur Airport Area

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Sama Sama Hotels
  Από104€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sama Sama Hotelsstars

  Kuala Lumpur Airport Area, Kuala Lumpur , Jalan cta 4b, klia, sepang, selangor darul ehsan -
  4,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 31 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2927 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2927 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Ξενοδοχεία Αεροδρομίου. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 21. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς απέχουν 2. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 441 δωμάτια. Το Sama Sama Hotels είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Οι κούνιες είναι διαθέσιμες για τους μικρούς επισκέπτες, κατόπιν αιτήματος. Το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κατοικίδια. Οι φιλοξενούμενοι θα ευχαριστηθούν τα γεύματα που σερβίρονται στο ξενοδοχείο. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να χαλαρώσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους στις εγκαταστάσεις υγείας και ευεξίας. Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να φύγουν από τις εγκαταστάσεις για να απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει ποικιλία νόστιμων γαστρονομικών επιλογών.

  Περισσότερα
 • Sama-Sama Express KL International Airport
  Από95€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sama-Sama Express KL International Airportstars

  Kuala Lumpur Airport Area, Kuala Lumpur , Mezzanine level,satellite a building -
   

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχεία Αεροδρομίου. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 80 μονάδες. Tο Sama-Sama Express KL International Airport κατασκευάστηκε το 1998. Το Sama-Sama Express KL International Airport είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το Sama-Sama Express KL International Airport παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όλα τα λουτρά στο Sama-Sama Express KL International Airport είναι φιλικά προς ΑμΕΑ. Η επιχείρηση αυτή δεν φιλική προς τα κατοικίδια. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, μπορούν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων για συσκέψεις της επιχείρησης. Το Sama-Sama Express KL International Airport ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Sama-Sama Express Klia 2
  Από91€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sama-Sama Express Klia 2stars

  Kuala Lumpur Airport Area, Kuala Lumpur , L3,satellite building,klia2,airport terminal -
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 524 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 524 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Ξενοδοχεία Αεροδρομίου. Υπάρχουν συνολικά 70 ξενώνες στο Sama-Sama Express Klia 2. H επιχείρηση χτίστηκε το 2013. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της ρεσεψιόν που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Τα δωμάτια των εγκαταστάσεων διαθέτουν διευκολύνσεις για παιδιά όπως κούνια, αν χρειαστεί. Όλα τα υπνοδωμάτια σε αυτό το φιλικό προς ΑμΕΑ κατάλυμα είναι προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο. Το Sama-Sama Express Klia 2 δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει εγκαταστάσεις συνεδρίων. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Sama-Sama Express Klia 2 ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Kuala Lumpur Airport Area

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ