Κράτηση του ξενοδοχείου σας με PayPal

Το PayPal επιτρέπει στις εταιρείες ή τους καταναλωτές που διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση να αποστείλουν και να λάβουν πληρωμές μέσω διαδικτύου με ασφάλεια, άνετα και οικονομικά. Το δίκτυο του PayPal βασίζεται στην υπάρχουσα οικονομική υποδομή των τραπεζικών λογαριασμών και των πιστωτικών καρτών για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας λύσης πληρωμής σε πραγματικό χρόνο.
Paypal

1)  Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής web

Machanguilla
Η διαδικασία της κράτησης στη Hotelopia είναι η ίδια και δεν υπάρχει κανένα συμπληρωματικό κόστος. Κατά τη διάρκεια της κράτησης πρέπει να επιλέξετε το τετραγωνάκι πληρωμή web για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω του PayPal. Θυμηθείτε ότι υπάρχει επίσης η επιλογή για πληρωμή στο ξενοδοχείο, τρόπος για να πραγματοποιείται η πληρωμή στο χώρο του ξενοδοχείου.

2) Έντυπο κράτησης

Μόλις φτάσετε στο έντυπο κράτησης, συμπληρώστε όλα τα πεδία και μην ξεχάσετε να σημειώσετε την επιλογή του PayPal στο πάνω μέρος όπου παρουσιάζονται οι τρόποι πληρωμής, καθώς επίσης να κάνετε αποδοχή των Γενικών Όρων και της Πολιτικής Απορρήτου.
Form

3)  Πληρωμή

Paypal Log
Τη στιγμή της πληρωμής έχετε δυο επιλογές Να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος PayPal. Σε αυτή την περίπτωση, η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί μέσω PayPal, ακόμα και αν δεν διαθέτετε λογαριασμό, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.