Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα – Νέος τρόπος πληρωμής

1) Σύστημα ασφαλούς πληρωμής

 

Πρόκειται για έναν άνετο τρόπο πραγματοποίησης πληρωμών από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο ή πρόσβαση στην τράπεζά σας online για την εκτέλεση του εμβάσματος. Επίσης, είναι ένα μέσο για τα άτομα που δεν νιώθουν άνετα με τη χορήγηση στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας μέσω Internet.

2) Διαδικασία κράτησης

Η διαδικασία της κράτησης στη Hotelopia είναι η ίδια και δεν υπάρχει κανένα συμπληρωματικό κόστος. Η μόνη διαφορά είναι η επιλογή της μεθόδου πληρωμής, όπου θα πρέπει να επιλέξετε το τραπεζικό έμβασμα.


Για να ολοκληρώσετε την κράτηση και να πραγματοποιήσετε το τραπεζικό έμβασμα, θα πρέπει να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 902 430 419 προκειμένου να λάβετε μέσω email τα απαραίτητα έγγραφα για την εκτέλεση της πληρωμής.


Μόλις πραγματοποιηθεί το τραπεζικό έμβασμα, θα πρέπει να μας στείλετε με email την απόδειξη πληρωμής και όταν η συναλλαγή επιβεβαιωθεί από εμάς, θα σας στείλουμε την τελική επιβεβαίωση της κράτησής σας.


3) Εκτύπωση του voucher υπηρεσιών

Μόλις επιβεβαιωθεί το τραπεζικό έμβασμα, θα σας στείλουμε την οριστική επιβεβαίωση της κράτησης στη διεύθυνση email που δώσατε κατά τη διαδικασία της κράτησης. Πρέπει απαραίτητα να παρουσιάσετε το voucher κατά την άφιξή σας στο κατάλυμα.

Πρόσβαση στην κράτηση

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κράτησή σας ανά πάσα στιγμή από την πάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας, εισάγοντας τον κωδικό κράτησης και τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαδικασία της κράτησης. Από αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε την κράτηση, να την ακυρώσετε ή να στείλετε εκ νέου το voucher υπηρεσιών.

Για να κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας πρέπει να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να έχω πρόσβαση στην επιλογή πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα σε όλες τις κρατήσεις μου;

Όχι, αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμη μόνο για κρατήσεις άνω των 600€.

Πόσο νωρίτερα πρέπει να κάνω την κράτησή μου για να μπορώ να πληρώσω μέσω τραπεζικού εμβάσματος;

Η κράτηση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία της διαμονής. Η βεβαίωση της πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα μπορεί να αργήσει έως και 72 ώρες και γι' αυτό σας προτείνουμε να κάνετε την κράτηση έγκαιρα για να μπορέσουμε να την επεξεργαστούμε χωρίς προβλήματα.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στην πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα για κάθε ξενοδοχείο και τιμή;

Η πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα ΔΕΝ είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν έχετε επιλέξει τη μέθοδο "Πληρωμή στο ξενοδοχείο"
  • Όταν η κράτηση συνεπάγεται έξοδα ακύρωσης από την τρίτη ημέρα από την ημερομηνία της κράτησης.
  • Όταν η τιμή του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται ως "μη επιστρεπτέα"

Ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, εφόσον εφαρμόζονται;

Κατά την πληρωμή της κράτησης, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, εφόσον υπάρχουν.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, η Hotelopia αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς που μπορεί να υπάρχουν κατά την επιστροφή του ποσού.