Η εταιρεία

Το Hotelopia αποτελεί μέρος του Hotelbeds, πρωτοπόρα ευρωπαϊκή εταιρεία στα ταξίδια που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια πελατών σε 180 χώρες μέσα από τις διαφορετικές επωνυμίες του.

Ο σκοπός του Hotelopia είναι να βοηθήσει τον ανεξάρτητο ταξιδιώτη, είτε ταξιδεύει για δουλειά είτε για ευχαρίστηση, να βρει και να κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο εύκολα, με ασφάλεια και στην πιο κατάλληλη τιμή. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, από τα πιο απλά έως τα πιο πολυτελή των πέντε αστέρων.

Διαθέτουμε από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς σε διαφορετικά σημεία στον κόσμο και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για να συμπεριλάβουμε νέους προορισμούς στην ιστοσελίδα μας. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν σε πάνω από 94.000 ξενοδοχεία, σε πάνω από 7.500 προορισμούς, σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Καραϊβική και Ασία.

Επίσης έχουμε μια ομάδα για εξυπηρέτηση πελατών που θα βοηθήσει και θα καθοδηγήσει τους πελάτες μας σε ό,τι χρειάζονται.

Γιατί να κάνετε κράτηση με το Hotelopia;

Είστε σε καλά χέρια. Αποτελούμε μέρος του Hotelbeds, πρωτοπόρα ευρωπαϊκή εταιρεία στα ταξίδια που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια πελατών σε 180 χώρες μέσα από τις διαφορετικές επωνυμίες του. Ασφαλές ηλεκτρονικό εμπόριο. Πιστοποίηση από Thawte και WorldPay. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας και την πληρωμή σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Όλες οι πληροφορίες που θα εισάγετε στη σελίδα των κρατήσεων, μεταβιβάζονται με αποκρυπτογράφηση για να διασφαλίσουμε μια ασφαλή συναλλαγή. Θα δείτε ότι η διεύθυνση στο πρόγραμμα πλοήγησης αλλάζει και αρχίζει με https.
Καλύτερη εγγυημένη τιμή. Χωρίς επιπλέον χρεώσεις, ούτε προμήθειες για πληρωμή με κάρτα. Δεν θα έχετε εκπλήξεις, μια και οι τιμές μας χαρακτηρίζονται από διαφάνεια. Η τελική τιμή που δείχνουμε είναι αυτή που θα χρεωθεί στην κάρτα σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Πληρωμή online. Πληρωμή online ή πληρωμή απευθείας στο ξενοδοχείο. Ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων που προσφέρουμε σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των δυο τρόπων πληρωμής, ανάλογα με ό,τι αποφασίζετε. Μπορείτε να πληρώσετε στη στιγμή εύκολα και με ασφάλεια ή να πληρώσετε απευθείας με την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Ο παρών δικτυακός τόπος ανήκει στη HOTELOPIA S.L.U., μια νομίμως συσταθείσα ισπανική εταιρεία η οποία λειτουργεί ως ταξιδιωτικό πρακτορείο χονδρικών-λιανικών πωλήσεων. Η Hotelopia εδρεύει στη Palma de Mallorca (Ισπανία), Complejo Mirall Balear, Camí de Son Fangos 100, Torre A, 5ª Planta, CP 07007, με αριθμό αδείας BAL-481 M/D, ΑΦΜ B-57218356 και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εμπόρων της Μαγιόρκα (αριθ. μητρώου PM-44857, έτος 2007, τόμος 148)