Ξενοδοχεία σε Kallithea

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Virginia Beach
  Από211€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Virginia Beachstars

  Kallithea, Rhodes , Reni koskinou - Χάρτης
   

  Η μονάδα διαθέτει 81 δωμάτια. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς την πόλη. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα αντικείμενα αξίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν ανάγκες της τελευταίας στιγμής ή να αντικαταστήσουν μια ξεχασμένη οδοντόβουρτσα στο μικρό παντοπωλείο. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα προς τον όμορφο κήπο του Ξενοδοχείο. Το Ξενοδοχείο διαθέτει βεράντα την οποία μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Σε περίπτωση ασθένειας, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική υπηρεσία. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Προσωπικό με γνώση ξένων γλωσσών είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα ή ανάγκη. Οι καθημερινές εφημερίδες προσφέρονται από το  Ξενοδοχείο.

  Περισσότερα
 • Eden Roc
  Από207€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Eden Rocstars

  Kallithea, Rhodes , Kalithea avenue, koskinou, p.o. box 203 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1580 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1580 απόψεων των επισκεπτών

  Το ξενοδοχειο χτίστηκε το 1971. Το ξενοδοχειο ανακαινίστηκε πλήρως το 2011. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 365 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει . Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε πρόκειται για τουρισμό είτε στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού. Οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν κλιματισμό. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το ξενοδοχειο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Τοξενοδοχειο παρέχει υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Το ξενοδοχειο διαθέτει πάγκο με εφημερίδες. Οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν ανάγκες της τελευταίας στιγμής ή να αντικαταστήσουν μια ξεχασμένη οδοντόβουρτσα στο μικρό παντοπωλείο. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα προς τον όμορφο κήπο του. Το ξενοδοχειο διαθέτει βεράντα την οποία μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

  Περισσότερα
 • Virginia Family Resort
  Από152€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Virginia Family Resortstars

  Kallithea, Rhodes , Reni koskinou - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 750 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 750 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 2005. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2012. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 70 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 60 σουίτες και 10 δωμάτια κατηγορίας Executive. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο προσφέρει ιδανική διαμονή τόσο σε άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και σε άτομα που κάνουν διακοπές. Στο συγκρότημα λειτουργεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία καθαρισμού ρούχων του Ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων του Ξενοδοχείο. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία  ενοικίασης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 • La Marquise Luxury Resort Complex
  Από211€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  La Marquise Luxury Resort Complexstars

  Kallithea, Rhodes , Eparchiaki odos koskinou - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες

  Σε μια υπέροχη παραθαλάσσια θέση στη βορειοανατολική ακτή της Ρόδου, το φανταστικό La Marquise Luxury Resort Complex απλώνεται σε 12 εκτάρια γη, με μια όαση καταπράσινων κήπων και μια εξαιρετικά διαμορφωμένη εξωτερική πισίνα με βράχια και καταρράκτες. Το φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο συνδυάζει έναν κλασικό σχεδιασμό με απολύτως σύγχρονα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα πολυτέλειας και ηρεμίας. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν το υπέροχο spa και το κέντρο ευεξίας των 1.200 m2, καθώς και την υπέροχη παραλία με άμμο, βότσαλο και κρυστάλλινα νερά, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω ενός ιδιωτικού υπόγειου περάσματος και βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

  Περισσότερα
 • Princess Flora
  Από86€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Princess Florastars

  Kallithea, Rhodes , Third km leof. rodou-kallitheas 3 - Χάρτης
  2,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 255 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 255 απόψεων των επισκεπτών

  Το ξενοδοχειο κατασκευάστηκε το 1992. Το ξενοδοχειο ανακαινίστηκε πλήρως το 2006. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 166 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει . Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν κλιματισμό. Το ξενοδοχειο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Το ξενοδοχειο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Το Hotel διαθέτει ένα μικρό παντοπωλείο όπου μπορούν να αντιμετωπιστούν ανάγκες της τελευταίας στιγμής ή να αντικατασταθεί μια ξεχασμένη οδοντόβουρτσα. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα προς τον όμορφο κήπο του ξενοδοχειο. Υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλη την έκταση του ξενοδοχειο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Το ξενοδοχειο είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία. Το Check-out πραγματοποιείται στις . Τα κατοικίδια επιτρέπονται. Επιτρέπονται τα μεγαλόσωμα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Romantza Mare
  Από93€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Romantza Marestars

  Kallithea, Rhodes , 6 klm kallithea avenne 1 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 181 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 181 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Romantza Mare βρίσκεται στην Καλλιθέα και διαθέτει εξωτερική πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα, κήπο και αίθουσα παιχνιδιών. Παρέχεται Wi-Fi σε όλους τους χώρους.Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα στον κήπο, τηλεόραση και κλιματισμό. Περιλαμβάνουν μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Προσφέρονται και δορυφορικά κανάλια.Η ρεσεψιόν του Romantza Mare λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ θα βρείτε επίσης κοινόχρηστο lounge και βεράντα. Το κατάλυμα παρέχει διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας και υπηρεσία παράδοσης τροφίμων.Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου βρίσκεται 17χλμ. μακριά. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 • Grande Dame Villa of Rhodes
  Από340€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Grande Dame Villa of RhodesstarsGreenProgram Icon

  Kallithea, Rhodes , Odyssea elyti 7 - Χάρτης
   

  Η Grande Dame Villa είναι μία τουριστική επιπλωμένη έπαυλη, προσφέροντας πολυτελή εμπειρία διακοπών για οικογένειες και παρέες φίλων. Διαθέτοτντας καταπληκτική πανοραμική θέα το Αιγαίο πέλαγος και τα γύρω χωριά, αυτή η οικολογική βίλα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ποιότητα ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Δωρεάν WiFi  διαθέσιμο σε όλους τους χώρους.Η πολυτελή βίλα των 450 τ.μ. βρίσκεται σε μια μεγάλη ιδιοκτησία των 4000 τ.μ., σε ιδανική τοποθεσία στην Καλλιθέα, δίπλα απο το αρχαίο βοτανικό κήπο της Ιταλικής εποχής "ΦΥΤΩΡΙΟ Ρόδου". Η περιοχή είναι γεμάτη από ελαιώνες, περιβόλια και φυτά, ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού της Ρόδου.Αυτή η πλήρως κλιματιζόμενη βίλα διακοπών πολυτελείας διαθέτει ένα ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρία με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Προβλέπει, επίσης, δύο σύχρονες πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια σουίτες των 75 τ.μ., όλα εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με πλήρη δορυφορικά κανάλια.Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου διαθέσιμες στην 300 τ.μ. βεράντα δίπλα στην πισίνα, που είναι εξοπλισμένες με δύο πολύ μεγάλα μαρμάρινα τραπέζια για 14 άτομα. Μπορεί να κανονιστεί εκ των προτέρων ότι ένας σεφ έρχεται και ετοιμάζει γεύματα για τους επισκέπτες, με επιπλέον χρέωση.Υπηρεσία μεταφοράς απο / προς το αεροδρόμιο και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και περιποιήσεις ομορφιάς μπορούν να κανονιστούν με επιπλέον χρέωση και κατόπιν αιτήματος. Επίσης παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες θυρωρείου.Μπορείτε να φτάσετε στην κοντινότερη παραλία σε απόσταση μόλις 2χλμ. Πολλά εστιατόρια, μπαρ και σούπερ μάρκετ βρίσκονται σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρων από το ακίνητο.Η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και το λιμάνι της είναι 6χλμ. Οι πηγές Καλλιθέας βρίσκονται σε 3,5 χιλιόμετρα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου βρίσκεται σε απόσταση 18,5 χιλιομέτρων. Δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Kallithea

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ