Ξενοδοχεία σε Gennadi

Εντοπισμός στο χάρτη
 • Gennadi Grand Resort
  Από297€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 208 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 208 απόψεων των επισκεπτών

  Lindos Hotels present Gennadi Grand Resort for summer 2018. Get ready for a totally satisfying holiday experience in a brand new resort made for the conscious sun and pleasure seekers. Gennadi Grand Resort is located on a quiet, secluded, beachfront spot amidst the idyllic landscape, with green roofs, private patios, alleys and sunken gardens overlooking the beautiful Gennadi Bay.This Eco Friendly 5* Resort, in perfect harmony with the surrounding environment, redefines modern luxury by offering up-leveled accommodation with private or shared pools. Our guest rooms & suites offer a welcoming atmosphere; the restaurants and bars serve culinary delights from delicious authentic Greek specialties to exquisite International Gourmet Cuisine in elegant and enchanting settings. The Spa & Wellness Center adds to your experience more relaxation and rejuvenation, whereas in Gennadi Grand Resort

  Περισσότερα
 • Southerndreams Hotel
  Από89€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   

  Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι κύριες περιοχές διασκέδασης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 25. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 200 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 600 μέτρα από το κατάλυμα. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 50. 0 χιλιομέτρου(ων). Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτή την επιχείρηση. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2014. Το Gennadi Dreams Luxury Apartments είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Δυστυχώς, η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή 24 ώρες. Όλα τα υπνοδωμάτια περιλαμβάνουν κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Gennadi Dreams Luxury Apartments .

  Περισσότερα
 • Summer Breeze
  Από67€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Summer Breezestars

  Gennadi, Rhodes , Gennadi - Χάρτης
   

  Ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, αυτό το απλό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Γεννάδι. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 300 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Εντός 100 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 400 μέτρα από το κατάλυμα. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 25 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ανανεώθηκε πλήρως το 2014. Το Summer Breeze διαθέτει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στους ξενώνες. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Αυτό το κατάλυμα δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Αυτή η επιχείρηση δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμος ένας χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις για επιπλέον διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Η επιχείρηση διαθέτει τις δικές της επαγγελματικές εγκαταστάσεις που είναι κατάλληλες για σεμινάρια, εκπαιδεύσεις ή συναντήσεις οποιουδήποτε τύπου.

  Περισσότερα
 • Minas Villa
  Από384€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Minas Villastars

  Gennadi, Rhodes , Gennadi - Χάρτης
   

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Γεννάδι. Το Minas Villa αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο Minas Villa.

  Περισσότερα
 • Gennadi Garden Apartments
  Από63€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Gennadi Garden Apartmentsstars

  Gennadi, Rhodes , Gennadi, rhodes - Χάρτης
   

  Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 180 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 550 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Το κατάλυμα παρέχει συνολικά 16 μονάδες. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να επωφεληθεί από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Το ξενοδοχείο ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε Gennadi

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ