μόνο για ενήλικες Σε Paris

Εντοπισμός στο χάρτη
μόνο για ενήλικες σε Paris

μόνο για ενήλικες Σε ParisΑπό  13€

Recommended μόνο για ενήλικες in Paris

 • Cristal Champs Elysees
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 426 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 426 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Δρ8/16:Σταρ-Ηλύσια Πεδία/Τροκαντερό, είναι μόνο για ενηλίκους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 20 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το κατάλυμα είναι κοντά στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Εντός 50 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 26 υπνοδωμάτια. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δωμάτια όπου αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε αυτό το ξενοδοχείο είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Το Cristal Champs Elysees δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα.

  Περισσότερα
 • Hotel Terminus Orleans
  Από75€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 713 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 713 απόψεων των επισκεπτών

  Αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενηλίκους, αυτό το ανεπιτήδευτο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Δρ14/15:Μονπαρνάς-Πύργος Άιφελ. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση απαρτίζεται από 67 άνετες μονάδες. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2018. Αυτή η επιχείρηση είναι ιδανική για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το ξενοδοχείο αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να επωφεληθεί από την υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο. Το Hotel Terminus Orleans ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Le General
  Από39€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 643 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 643 απόψεων των επισκεπτών

  Αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενηλίκους, αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Δρ10/11:Γκαρ Ντυ Νορ-Ρεπουμπλίκ. Οι επισκέπτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 50. 0 χιλιομέτρου(ων). Το Le General διαθέτει συνολικά 47 μονάδες. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε πλήρως το 2016. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Κούνιες δεν διατίθενται στο Le General. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε αυτό το ξενοδοχείο είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Το Le General δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια. Οι επισκέπτες θα ευχαριστηθούν τα γεύματα που σερβίρονται στο ξενοδοχείο. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες του Le General ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Cordelia
  Από45€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 521 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 521 απόψεων των επισκεπτών

  The hotel Cordelia is the place where romantic writers used to meet in the 19th century. In an elegant and relaxing atmosphere of serenity, Countess Cordélia of Greffulhe invites you to discover her 30 non-smoking and air conditioned rooms, all recently renovated. A harmony of shimmering colors combined with some historical eye winks and modern equipment. The courtesy of our staff will make your stay a special moment!

  Περισσότερα
 • Hotel Edouard Vi
  Από113€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel Edouard Vistars

  Arr 14-15 Montparnasse-T Eiffel, Paris , Boulevard du montparnasse 61 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 388 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 388 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι μόνο για ενηλίκους και βρίσκεται στον/στην/στο Δρ14/15:Μονπαρνάς-Πύργος Άιφελ. Εντός 10 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 17. 5 χιλιομέτρου(ων). Τα 33 φιλόξενα δωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Το Hotel Edouard Vi χρονολογείται από το 1850 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2011. Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα, μπορεί να επωφεληθεί από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Το Hotel Edouard Vi προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Σε αυτή την επιχείρηση δεν διατίθενται κούνιες. Το Hotel Edouard Vi δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα.

  Περισσότερα
 • Hotel Paris Bastille Boutet Mgallery by Sofitel
  Από44€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  5,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 630 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 630 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Δρ10/11:Γκαρ Ντυ Νορ-Ρεπουμπλίκ, είναι μόνο για ενηλίκους. Οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να φθάσουν με τα πόδια στις στάσεις μεταφορικών μέσων. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 17. 0 χιλιομέτρου(ων). Ο συνολικός αριθμός των υπνοδωματίων είναι 80. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επιπλέον, αυτό το φιλικό προς τα παιδιά ξενοδοχείο παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Το ξενοδοχείο παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 3 μονάδα/μονάδες φιλική(ές) προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια επιτρέπονται σε αυτό το ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν, επίσης, τον χώρο ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Το κατάλυμα αυτό διαθέτει μια ποικιλία διαφορετικών εγκαταστάσεων υγείας και ευεξίας ιδανικών για να φορτίζουν σώμα και νου καθένας που μένει σε αυτό.

  Περισσότερα
 • Flanelles Paris
  Από236€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   

  Αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενηλίκους, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Δρ8/16:Σταρ-Ηλύσια Πεδία/Τροκαντερό. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 200 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 15 μέτρων οι πελάτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 29. 2 χιλιομέτρου(ων). Ο συνολικός αριθμός των δωματίων είναι 25. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2018. Επίσης, στην επιχείρηση υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η ρεσεψιόν παραμένει ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της μέρας. Σε αυτό το ξενοδοχείο δεν διατίθενται κούνιες. Τα κατοικίδια βάρους μέχρι και 5 κιλών επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Όταν έρθει η ώρα της χαλάρωσης, όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, θα δελεαστούν από επιλογή από την μεγάλη ποικιλία ευκαιριών υγείας που υπάρχουν διαθέσιμες. Μερικές από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες ενδέχεται να παρέχονται επί πληρωμή.

  Περισσότερα
 • Ibis Paris Opera La Fayette
  Από32€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες

  Αυτό το βολικό, μόνο για ενηλίκους, ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Δρ. 9:Οπερά-Σαιν Λαζάρ. Οι επισκέπτες μπορούν να φθάσουν εύκολα σε στάσεις μεταφορικών μέσων. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 26. 0 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο αποτελείται από 67 δωμάτια. Το Ibis Paris Opera La Fayette ανανεώθηκε πλήρως το 2010. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις. Το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Οι κούνιες είναι διαθέσιμες για τους μικρούς επισκέπτες, κατόπιν αιτήματος. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μείνουν μαζί με τα κατοικίδιά τους σε αυτό το κατάλυμα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Το Ibis Paris Opera La Fayette διαθέτει λειτουργικές επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Comfort Hotel Linas-Montlhéry
  Από55€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Comfort Hotel Linas-Montlhérystars

  Unknown zone, Unknown destination , 10 avenue ettore bugatti 10 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 189 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 189 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το βολικό, μόνο για ενηλίκους, ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Μπρετινί-συρ-Ορζ. Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Εντός 800 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 22. 0 χιλιομέτρου(ων). Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 54 ξενώνες. Αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2008. Υπάρχει ασύρματο δίκτυο σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το Comfort Hotel Linas-Montlhéry διαθέτει μερικά δωμάτια με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Η επιχείρηση αυτή δέχεται μόνο μικρόσωμα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Το κατάλυμα διαθέτει τις δικές του επαγγελματικές εγκαταστάσεις που είναι κατάλληλες για σεμινάρια, εκπαιδεύσεις ή συναντήσεις οποιουδήποτε τύπου.

  Περισσότερα
 • Novex
  Από140€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Novexstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Rue caillaux 8 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 41 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 41 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το άνετο, μόνο για ενηλίκους, ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Δρ12/13:Βαστίλη-Μπερσί. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 900 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι πλησιέστερες στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 35. 0 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 900 μέτρων από το λιμάνι. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια. Tο Novex χτίστηκε το 1890 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2019. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Novex. Το Novex προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ξενώνες όπου οι φιλοξενούμενοι να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Το Novex δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Πρόσθετες χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  17  Ξενοδοχεία σε Paris
Σελίδα  1  του  2
 

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ