Ξενοδοχεία σε La Ciotat

Εντοπισμός στο χάρτη
 • ibis La Ciotat
  Από103€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  ibis La Ciotatstars

  La Ciotat, Marseille , 515 avenue de la tramontaneathelia iv - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 460 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 460 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στον/στην/στο Λα Σιοτά. Τα 86 φιλόξενα υπνοδωμάτια αποτελούν το τέλειο μέρος για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στα κοινόχρηστα σημεία. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε αυτή την επιχείρηση είναι προσβάσιμες με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα κατοικίδια είναι καλοδεχούμενα σε αυτό το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι θα εκτιμήσουν, επίσης, τον χώρο ανοιχτής και κλειστής στάθμευσης. Το ibis La Ciotat αυτό είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική εκδήλωση. Ενδέχεται να ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Appart'hotel Victoria Garden La Ciotat
  Από87€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Appart'hotel Victoria Garden La Ciotatstars

  La Ciotat, Marseille , Arene cros baie des anges - Χάρτης
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 192 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 192 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Λα Σιοτά. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 100 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Το κατάλυμα απαρτίζεται από 46 άνετα υπνοδωμάτια. Αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2005. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν χρήση της ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη στους κοινόχρηστους χώρους της επιχείρησης. Το Appart'hotel Victoria Garden La Ciotat δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Το Appart'hotel Victoria Garden La Ciotat ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Appart' City Confort La Ciotat
  Από87€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Appart' City Confort La Ciotatstars

  La Ciotat, Marseille , Passage jean d'huart zac de la source 57 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 239 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 239 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτή η όμορφη κατοικία είναι στον/στην/στο Λα Σιοτά. Η επιχείρηση διαθέτει συνολικά 76 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση χτίστηκε το 2009. Το Appart' City Confort La Ciotat είναι ιδανικό για μια παραγωγική διαμονή, χάρη στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο που είναι διαθέσιμη παντού. Το Appart' City Confort La Ciotat αυτό δεν παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Το Appart' City Confort La Ciotat παρέχει κούνιες για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Η επιχείρηση παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 5 δωμάτιο/δωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Αυτή η επιχείρηση δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Appart' City Confort La Ciotat. Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε La Ciotat

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ