Ξενοδοχεία κοντά σε Prague Castle

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Prague Castle

Prague CastleΑπό  22€

Προτεινόμενα ξενοδοχεία κοντά σε Prague Castle

 • Red Lion
  Από70€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Red Lionstars

  Mala Strana, Prague , Nerudova 41 - Χάρτης
  0.25 km από Prague Castle
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 330 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 330 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Μάλα Στράνα, αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο είναι τέλειο για ομοφυλόφιλους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 750 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Η επιχείρηση είναι κοντά στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Εντός 550 μέτρων, οι επισκέπτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 9. 5 χιλιομέτρου(ων). Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτό το ξενοδοχείο. Το Red Lion χρονολογείται από το 1495 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2009. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Οι ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Οι κούνιες είναι διαθέσιμες για τους μικρούς επισκέπτες, κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο Red Lion. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Design Hotel Neruda
  Από71€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Design Hotel Nerudastars

  Mala Strana, Prague , Nerudova 44 - Χάρτης
  0.26 km από Prague Castle
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1550 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1550 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Μάλα Στράνα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 9. 5 χιλιομέτρου(ων). Ο συνολικός αριθμός των ξενώνων είναι 42. Tο κατάλυμα αυτό ιδρύθηκε το 2009. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Design Hotel Neruda . Καθένας που μένει σε αυτό το κατάλυμα καλοδεχούμενος/η σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Μερικοί τύποι ξενώνων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση δεν χρειάζεται να αφήσουν πίσω τα κατοικίδιά τους επειδή αυτή είναι φιλική προς τα κατοικίδια. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων στο Design Hotel Neruda . Εκείνοι που αναζητούν ηρεμία και γαλήνη, θα βρουν την καλύτερη επιλογή διαμονής σε αυτό το ξενοδοχείο που διαθέτει πληθώρα επιλογών υγείας και ευεξίας.

  Περισσότερα
 • Golden Star
  Από73€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Golden Starstars

  Mala Strana, Prague , Nerudova 48 - Χάρτης
  0.3 km από Prague Castle
  5,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 539 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 539 απόψεων των επισκεπτών

  Ειδικά σχεδιασμένο για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, αυτό το βολικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Μάλα Στράνα. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 350 μέτρων από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Το ξενοδοχείο είναι κοντά στις κύριες περιοχές διασκέδασης. Εντός 550 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 15. 3 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 26 άνετες μονάδες. Το Golden Star χρονολογείται από το 1372 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2016. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Οι πελάτες είναι καλοδεχούμενοι σε ένα λόμπι με 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το Golden Star διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο Golden Star. Οι φιλοξενούμενοι που μένουν στο Golden Star μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μεταφοράς που παρέχεται.

  Περισσότερα
 • The King Charles
  Από78€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  The King Charlesstars

  Stare Mesto, Prague , Úvoz 4/170 4/170 - Χάρτης
  0.31 km από Prague Castle
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 678 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 678 απόψεων των επισκεπτών

  Hotel U Krale Karla – Romantic Hotel Prague is located directly at the end of famous Nerudova Street just between Prague Castle and Strahov Monastery. Hotel U Krale Karla is definitely one of the most exciting Prague hotels, especially thanks to its romantic interior and the unique building dated back to the 17th Century. Hotel U Krale Karla undoubtedly offers one of the most generous space hotel rooms Prague, where each room as absolutely unique layout. This means finaly that more than 30% of our clients return regularly. Staying everytime in a little bit different hotel room for them means aslo a new Prague experience. Hotel U Krale Karla offers accommodation in 19 hotel rooms with a total capacity of 38 beds.Hotel U Krále Karla stands out not only as a hotel near by the Prague Castle with its great historic value, but mostly for its location. You can find our hotel on the crossings of one of the famous ancient streets by the Prague Castle “Nerudova”, Old Prague Castle Steps and “Uvoz” street where you can find the main hotel entrance. Just few steps from the main gate of the Prague Castle first courtyard.In fact it is one of the most interesting hotels at the Prague Castle and Prague itself as it is composed from 2 ancient city houses, separated by small animal-yard which now serves as an absolute unique staircase. Thanks to this fact, this hotel at the Prague Castle was able to place private lift, which takes you easy to any of 4 floors of the hotel.

  Περισσότερα
 • Hotel at The White Lily
  Από68€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel at The White Lilystars

  Mala Strana, Prague , Jansky vrsek 4 310/4 - Χάρτης
  0.32 km από Prague Castle
   

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Μάλα Στράνα. Όσοι επιθυμούν να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βρουν γαλήνη και ηρεμία σε αυτή την επιχείρηση. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει μερικούς ξενώνες με κούνια για τα μικρά κατόπιν αιτήματος. Οι πελάτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το κατάλυμα δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο. Το Hotel at The White Lily ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Hotel At Green Grape
  Από49€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hotel At Green Grapestars

  Mala Strana, Prague , Jansky vrsek 11 - Χάρτης
  0.32 km από Prague Castle
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 434 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 434 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Μάλα Στράνα. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο λίγα βήματα έξω από κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι πελάτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια γαλήνια και ήρεμη διαμονή στο Hotel At Green Grape καθώς αριθμεί συνολικά 8 ξενώνες. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Η ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το Hotel At Green Grape διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το κατάλυμα αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπορεί να φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο.

  Περισσότερα
 • Alchymist Prague Castle Suites
  Από330€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.38 km από Prague Castle
   

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Μάλα Στράνα. Αυτό το άνετο ξενοδοχείο εγγυάται μια ήρεμη διαμονή καθώς αριθμεί μόλις 8 δωμάτια. Η επιχείρηση αυτή δεν φιλική προς τα κατοικίδια.

  Περισσότερα
 • Alchymist Grand Hotel And Spa
  Από230€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  0.38 km από Prague Castle
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1995 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1995 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Μάλα Στράνα. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 45 δωμάτια. Το έτος κατασκευής αυτού του καταλύματος χρονολογείται από το 2006. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στους ξενώνες. Καθώς αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Αυτό το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. H επιχείρηση παρέχει ανοιχτό και κλειστό χώρο στάθμευσης. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες υγείας και ευεξίας που προσφέρει αυτό το ξενοδοχείο. Ο χώρος εστίασης προσκαλεί τους πελάτες να γευτούν θεσπέσια πιάτα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον. Καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις συνεδρίων που διατίθενται για τον εορτασμό κάθε είδους γεγονότος. Το Alchymist Grand Hotel And Spa ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Golden Well
  Από182€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Golden Wellstars

  Stare Mesto, Prague , U zlate studne 166 / 4 - Χάρτης
  0.42 km από Prague Castle
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1948 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1948 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Στάρε Μιέστο. Η επιχείρηση είναι τοποθετημένη εντός 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το κατάλυμα διαθέτει συνολικά 19 ξενώνες. Αυτό το κατάλυμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2006. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσθετη άνεση και διευκόλυνση. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση μπορούν να επικοινωνούν με την ρεσεψιόν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το Golden Well διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κατάλυμα. Οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτό το ξενοδοχείο μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία μεταφοράς που παρέχεται. Το Golden Well προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να γευματίσει κάποιος. Το κατάλυμα ενδέχεται να χρεώσει αμοιβή για κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.

  Περισσότερα
 • Three Storks Hotel
  Από91€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Three Storks Hotelstars

  Mala Strana, Prague , Valdstejnske namesti 8 - Χάρτης
  0.44 km από Prague Castle
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 4 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 865 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 865 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Μάλα Στράνα. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο εντός 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Εντός 230 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 14. 3 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 20 άνετες μονάδες. Παρόλο που αυτή η επιχείρηση κατασκευάστηκε το 1500, ανακαινίστηκε πλήρως το 2013. Το κατάλυμα προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις εγκαταστάσεις του. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη τις ανάγκες των μικρών φιλοξενούμενων, αυτό το Three Storks Hotel διαθέτει μερικές μονάδες με κούνια για μικρά παιδιά κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια είναι καλοδεχούμενα σε αυτή την επιχείρηση.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  152  Ξενοδοχεία σε Prague Castle
Σελίδα  1  του  16
 

Ξενοδοχεία κοντά σε  Prague Castle

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ