Ξενοδοχεία σε Madrid

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Madrid

MadridΑπό  30€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Από101€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 42 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1194 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1194 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1944. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε το 2003. Η μονάδα διαθέτει 171 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 43 μονόκλινα δωμάτια και 128 δίκλινα δωμάτια. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε πρόκειται για τουρισμό είτε στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το Ξενοδοχείο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου και να απολαύσουν το πρωινό στο κρεβάτι. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία καθαρισμού ρούχων του Ξενοδοχείο. Το συγκρότημα διαθέτει γυμναστήριο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

  Περισσότερα
 • Plaza Las Matas Hotel
  Από46€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Χάρτης
  4,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 96 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 96 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 2002. Η μονάδα διαθέτει 57 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 53 δίκλινα δωμάτια και 4 Junior σουίτες. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για αποδράσεις του σαββατοκύριακου, αλλά και για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης.

  Περισσότερα
 • Hostal Residencia Don Diego
  Από54€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 20 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 117 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 117 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενώνας νεότητας χτίστηκε το 1971. Το Ξενώνας νεότητας ανακαινίστηκε πλήρως το 2010. Το Ξενώνας νεότητας αποτελείται από ένα κεντρικό και ένα βοηθητικό κτίριο. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου έχει γίνει προσθήκη 7 ορόφων. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 58 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 21 μονόκλινα δωμάτια και 37 δίκλινα δωμάτια. Αυτός ο ξενώνας νεότητας συνδυάζει ιδανικά την άνεση με τις προσιτές τιμές. Οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν κλιματισμό. Η υποδοχή προσφέρει 24-ωρη εξυπηρέτηση. Οι επισκέπτες μπορούν να ασφαλίσουν πολύτιμα αντικείμενα στο χρηματοκιβώτιο του Ξενώνας νεότητας. Στο συγκρότημα λειτουργεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Το Ξενώνας νεότητας διαθέτει ασανσέρ. Στο Ξενώνας νεότητας υπάρχει πλήρης κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία καθαρισμού ρούχων του Ξενώνας νεότητας.

  Περισσότερα
 • NH Collection Madrid Suecia
  Από137€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Χάρτης
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 218 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 218 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1956. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2014. Η μονάδα διαθέτει 127 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 120 δίκλινα δωμάτια, 4 Junior σουίτες, 3 σουίτες και 2 δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί τέλειο ορμητήριο για την εξερεύνηση της περιοχής. Οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν κλιματισμό. Οι επισκέπτες μπορούν να ασφαλίσουν πολύτιμα αντικείμενα στο χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο. Στο συγκρότημα λειτουργεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου και να απολαύσουν το πρωινό στο κρεβάτι. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Το Ξενοδοχείο, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, διαθέτει ιατρική υπηρεσία. Το συγκρότημα διαθέτει γυμναστήριο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους διαβάζοντας την πρωινή εφημερίδα, μια παροχή του Ξενοδοχείο.

  Περισσότερα
 • Petit Palace Alcala
  Από91€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Χάρτης
  3,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 38 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 718 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 718 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1920. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε το 2006. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 66 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 11 μονόκλινα δωμάτια, 39 δίκλινα δωμάτια, 2 σουίτες και 8 οικογενειακά δωμάτια. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα αντικείμενα αξίας των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλη την έκταση του Ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Υπάρχουν διαθέσιμα κοινόχρηστα πλυντήρια ρούχων για να εξυπηρετούνται περιπτώσεις μακροχρόνιας διαμονής.

  Περισσότερα
 • Gran Melia Fenix
  Από190€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Gran Melia FenixstarsGreenProgram Icon

  Salamanca-Serrano, Madrid , Hermosilla, (plaza de colón) 2 - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 2066 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 2066 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της μαγευτική πόλης της Μαδρίτης. Οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών με τα πόδια στην Εθνική Βιβλιοθήκη, το πάρκο Ρετίρο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Τρίγωνο της Τέχνης. Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινό σημείο στους μοντέρνους δρόμους Γκόγια, Σερράνο και Βελάθκεθ. Κάθε μέλος της οικογένειας θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την εγγύτητα του ξενοδοχείου σε μια σειρά από θεματικά πάρκα και ιστορικά αξιοθέατα. Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο αποτελείται από μεγαλοπρεπή δωμάτια, τα οποία παρέχουν στους επισκέπτες την ζεστή ατμόσφαιρα σπιτιού για όσο αυτοί βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν με στυλ σε ένα από τα 2 εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπου μπορούν να βρουν εκλεκτές γαστριμαργικές απολαύσεις.

  Περισσότερα
 • TRYP Madrid Cibeles Hotel
  Από102€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  TRYP Madrid Cibeles Hotelstars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 13 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 15 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1316 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1316 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το κομψό ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην καρδιά της πολυσύχναστης Γκραν Βία στην ισπανική πρωτεύουσα Μαδρίτη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από την Πλάθα Εσπάνια και έχει εύκολη πρόσβαση στα αμέτρητα καταστήματα και χώρους διασκέδασης που βρίσκονται στην γύρω περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ευκολία πρόσβασης στα μαγευτικά πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα της πόλης, για τα οποία είναι γνωστή αυτή η πολιτισμικά πλούσια μητρόπολη. Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο παρουσιάζει έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό κλασικού αρχιτεκτονικού στυλ και της επιτομής του κομψού εσωτερικού σε αστικό στυλ. Τα δωμάτιά του είναι κομψά διακοσμημένα και διαθέτουν κατάλευκη διακόσμηση και ξύλινα στοιχεία που δημιουργούν μια αναζωογονητική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν αυτό το καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας, φαινομενικά πολύ μακριά από την πολυσύχναστη πόλη που, όμως, βρίσκεται μόλις απέξω.

  Περισσότερα
 • Catalonia Gran Vía
  Από116€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 47 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1294 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1294 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 2008. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε το 2000. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 185 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 20 μονόκλινα δωμάτια, 160 δίκλινα δωμάτια, 5 Junior σουίτες και 3 δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για αποδράσεις του σαββατοκύριακου, αλλά και για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να ασφαλίσουν πολύτιμα αντικείμενα στο χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Κοντά στην υποδοχή λειτουργεί γκαρνταρόμπα. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία καθαρισμού ρούχων.

  Περισσότερα
 • TRYP Madrid Centro
  Από85€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,8/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 20 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 951 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 951 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο χτίστηκε το 1956. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2000. Η μονάδα διαθέτει 115 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 19 μονόκλινα δωμάτια, 74 δίκλινα δωμάτια, 18 τρίκλινα δωμάτια και 6 οικογενειακά δωμάτια. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων.

  Περισσότερα
 • Vincci Capitol
  Από129€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Vincci Capitolstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 41 - Χάρτης
  4,1/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 50 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1485 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1485 απόψεων των επισκεπτών

  Το ξενοδοχείο Vincci Capitol στεγάζεται σε ένα εμβληματικό κτίριο που βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία, ακριβώς στην καρδιά αυτής της μεγάλης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, στο κέντρο της Γκραν Βία, κοντά στο Καγιάο. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν πολλά αξιοθέατα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως η Πουέρτα ντελ Σολ και η Πλάθα Μαγιόρ. Η εμπορική περιοχή και το τρίγωνο των Τεχνών που απαρτίζεται από το Πράδο, το Ρέινα Σοφία και το Τίσεν Μπορνεμίτσα είναι, επίσης, εύκολα προσβάσιμα. Διαθέτει μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια με κομψή διακόσμηση καθώς και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας ένα θερμό καλωσόρισμα και υπηρεσίες υψηλής κατηγορίας ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  334  Ξενοδοχεία σε Madrid
Σελίδα  1  του  34
 

Περιγραφή προορίσμού

  The city of Madrid is the capital of Spain and of the Community of Madrid, previously the province of Madrid. We highly recommend visits to the following places of interest: the Reina Sofía Centre of Art, where you can see Picasso’s famous “Gernika”, the National Archeological Museum, the Wax Museum, the Museum of Natural Science, the San Fernando Museum of the Royal Academy of Fine Arts, the Prado Museum (1785), and many other museums. We also advise you to take the time to go and see the following sights: the Madrid Walls (9th century) the Church of San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (15th century), the Capilla del Obispo chapel (16th century), Segovia Bridge, el Monasterio de la Encarnación (17thcentury), Plaza Mayor (17th century), which was built in 1617 in Renaissance style and with a statue of Philip II in its centre. Another important monument is the Palacio Real, which was inaugurated in 1714 by Charles III and is considered one of the most beautiful palaces in Europe. Come and discover this impressive city and its many cultural attractions, visit Madrid!

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Madrid

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ