Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity

Cancun and vicinityΑπό  22€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Cancun and vicinity

 • Seadust Cancun Family Resort
  Από197€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Χάρτης
  4,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 13 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 197 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 197 απόψεων των επισκεπτών

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 8. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις κύριες περιοχές διασκέδασης. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κατάλυμα. Εντός 500 μέτρων, οι ταξιδιώτες θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 2. 5 χιλιόμετρο(α) από το κατάλυμα. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 14. 6 χιλιομέτρου(ων). Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 505 φιλόξενους ξενώνες. H επιχείρηση αυτή ιδρύθηκε το 2006. Τόσο ενσύρματες όσο και ασύρματες συνδέσεις υπάρχουν διαθέσιμες στο Seadust Cancun Family Resort. Επιπρόσθετα, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Μερικοί τύποι μονάδων μπορεί να προσφέρουν κούνια για τα μικρά. Το ξενοδοχείο διαθέτει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και 4 δωμάτιο/δωμάτια φιλικό(ά) προς ΑμΕΑ. Το Seadust Cancun Family Resort δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα.

  Περισσότερα
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Από417€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Hard Rock Hotel Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 11024 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 11024 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο που μπορεί να το βρει κανείς στον/στην/στο Hotel zone, είναι μια σπουδαία επιλογή για οικογένειες. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 9 χιλιομέτρου(ων) από την επιχείρηση. Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 601 μονάδες. Το Hard Rock Hotel Cancun υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2012. Σύνδεση με το Διαδίκτυο παρέχεται τόσο στα κοινόχρηστα σημεία όσο και στους προσωπικούς χώρους για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το Hard Rock Hotel Cancun προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Τα δωμάτια των εγκαταστάσεων διαθέτουν διευκολύνσεις για παιδιά όπως κούνια, αν χρειαστεί. Το ξενοδοχείο παρέχει προσβάσιμους κοινόχρηστους χώρους και διαθέτει 5 ξενώνα/ξενώνες φιλικό(ούς) προς ΑμΕΑ. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις. Το Hard Rock Hotel Cancun παρέχει χώρο στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Από169€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Χάρτης
  2,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3855 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3855 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Hotel zone, αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός 5. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχουν εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Το Grand Oasis Palm - All Inclusive διαθέτει συνολικά 835 υπνοδωμάτια. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2011. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις Διαδικτύου. Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Σε αυτό το ξενοδοχείο δεν διατίθενται κούνιες. Όσοι δεν συμπαθούν τα κατοικίδια μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους, καθώς το ξενοδοχείο αυτό δεν επιτρέπει τα κατοικίδια. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση και φτάνουν με αυτοκίνητο, μπορούν να αφήσουν το όχημά τους στους χώρους στάθμευσής της. Οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν και να αποδράσουν από την καθημερινότητα στις εγκαταστάσεις ευεξίας της επιχείρησης. Ο χώρος εστίασης σερβίρει πολυτελή πιάτα σε ένα φινετσάτο περιβάλλον.

  Περισσότερα
 • Grand Oasis Cancun
  Από173€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Χάρτης
  3,9/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 3 Γνώμες

  Ιδανικό για οικογένειες, αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Υπάρχουν συνολικά 499 δωμάτια στις εγκαταστάσεις. Αυτή η επιχείρηση ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2011. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στις μονάδες. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν την 24ωρη λειτουργία της ρεσεψιόν. Το Grand Oasis Cancun δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Grand Oasis Cancun. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν στις εγκαταστάσεις ευεξίας. Αυτοί που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να επωφεληθούν από την τροφοδοσία της επιχείρησης. Η ψυχαγωγία που προσφέρει το κατάλυμα είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει όλα τα είδη ταξιδιωτών Καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις συνεδρίων που διατίθενται για τον εορτασμό κάθε είδους γεγονότος.

  Περισσότερα
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Από233€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 8990 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 8990 απόψεων των επισκεπτών

  Με τοποθεσία τον/την/το Hotel zone, αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο προορίζεται αποκλειστικά για οικογένειες. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 6 χιλιομέτρου(ων) από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο διαθέτει θέση μπροστά σε παραλία. Ο συνολικός αριθμός των δωματίων είναι 617. Αυτό το ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2006. Οι πελάτες μπορούν να μένουν ενημερωμένοι με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ασύρματη σύνδεση στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ ασύρματη σύνδεση υπάρχει και στα δωμάτια. Καθώς αυτή η επιχείρηση διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Το Crown Paradise Club Cancun All Inclusive δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν να παραχαϊδέψουν τον εαυτό τους στις εγκαταστάσεις υγείας που διαθέτει το κατάλυμα. Η επιχείρηση διαθέτει λειτουργικές επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Ο χώρος εστίασης προσκαλεί αυτούς που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να γευτούν θεσπέσια πιάτα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

  Περισσότερα
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Από216€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 4365 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 4365 απόψεων των επισκεπτών

  Το πολυτελές Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa βρίσκεται σε μια ατελείωτη παραλία στις ακτές του Μεξικού στην Καραϊβική, ιδανικό για ηλιοθεραπεία και κολύμβηση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο τουριστικό κέντρο του Κανκούν, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν καταστήματα, μπουτίκ, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Όλα τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα.

  Περισσότερα
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Από105€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Χάρτης
  4,0/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 22 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1758 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1758 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το χαριτωμένο ξενοδοχείο έχει ως τοποθεσία τον/την/το Hotel zone. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 6. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων στο/στα 6. 5 χιλιόμετρο(α). Η επιχείρηση βρίσκεται εντός 20 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία. Οι ταξιδιώτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16. 0 χιλιομέτρου(ων). Ένα σύνολο 130 υπνοδωματίων είναι διαθέσιμο για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2006. Σύνδεση με το Διαδίκτυο (ενσύρματη και ασύρματη) παρέχεται στα κοινόχρηστα σημεία για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το Beach House Dos Playas by Faranda Hotels παρέχει υπηρεσίες ρεσεψιόν όλο το 24ωρο. Το Beach House Dos Playas by Faranda Hotels δεν παρέχει κούνιες κατόπιν αιτήματος. Το Beach House Dos Playas by Faranda Hotels δεν είναι επιχείρηση φιλική προς τα αδέσποτα. Διατίθενται εγκασταστάσεις στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων.

  Περισσότερα
 • Sotavento
  Από53€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Sotaventostars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Χάρτης
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 534 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 534 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι στον/στην/στο Hotel zone. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός 4. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 2. 5 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν στάσεις μεταφορικών μέσων στο/στα 4. 0 χιλιόμετρο(α). Η πλησιέστερη παραλία απέχει 2. 0 χιλιόμετρο(α) από τις εγκαταστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 500 μέτρων. Οι εγκαταστάσεις αριθμούν 90 φιλόξενα υπνοδωμάτια. Αυτό το κατάλυμα ανανεώθηκε το 2015. Οι εταιρικοί ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Σε αυτό το κατάλυμα δεν διατίθενται κούνιες. Όλα τα λουτρά στο Sotavento είναι φιλικά προς ΑμΕΑ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτή την επιχείρηση. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Περισσότερα
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Από297€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Χάρτης
  4,6/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 7126 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 7126 απόψεων των επισκεπτών

  Αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενηλίκους, αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τις κύριες περιοχές διασκέδασης στο/στα 4. 0 χιλιόμετρο(α). Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 7. 0 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Εντός 300 μέτρων, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν στάσεις μέσων συγκοινωνίας που τους επιτρέπουν να εξερευνήσουν την περιοχή. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν θέση μπροστά σε παραλία. Οι πελάτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 17. 2 χιλιομέτρου(ων). Το ξενοδοχείο παρέχει συνολικά 214 δωμάτια. Αυτή η επιχείρηση υποβλήθηκε σε ανακαίνιση το 2002. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την ασύρματη πρόσβαση που υπάρχει παντού. Το κατάλυμα αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν, ώστε οι ανάγκες των φιλοξενούμενων να ικανοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μονάδες όπου όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους.

  Περισσότερα
 • Beach House Maya Caribe by Faranda Hotels
  Από146€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Beach House Maya Caribe by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotel Zone, Cancun and vicinity , Blvd. kukulkan km 6 zona hotelera s/n - Χάρτης
  3,5/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 205 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 205 απόψεων των επισκεπτών

  Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στον/στην/στο Hotel zone. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο εντός 6. 5 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και έχει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια σε μια πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος. Οι  ταξιδιώτες θα βρουν το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ εντός 1. 5 χιλιομέτρου(ων) από τις εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν στάσεις στάσεις δημόσιων μέσων μεταφοράς σε 6. 5 χιλιόμετρο(α). Η πλησιέστερη παραλία απέχει 20 μέτρα από Η επιχείρηση. Οι επισκέπτες θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 16. 0 χιλιομέτρου(ων). Υπάρχουν συνολικά 40 ξενώνες στο Beach House Maya Caribe by Faranda Hotels. Το Beach House Maya Caribe by Faranda Hotels ανακαινίστηκε πλήρως το 2005. Σύνδεση με το Διαδίκτυο (ενσύρματη και ασύρματη) παρέχεται στα κοινόχρηστα σημεία για εκείνους που χρειάζεται να παραμένουν συνδεδεμένοι. Το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει 24ωρες υπηρεσίες ρεσεψιόν για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν υπνοδωμάτια όπου οι επισκέπτες να μπορούν να ζητήσουν κούνια για τα μικρά τους. Κανένα κατοικίδιο δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις.

  Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  136  Ξενοδοχεία σε Cancun and vicinity
Σελίδα  1  του  14
 

Περιγραφή προορίσμού

  The coastal city of Cancun is in the south-east of the Mexican state of Quintana Roo. Being on the Yucatan Peninsula, Cancun has a coastline on the Caribbean Sea. It is an internationally famous tourist resort, widely considered to be a heaven of excellent beaches lapped by a clear blue sea. The beaches on offer range from the popular crowd pleasers to the hidden little gems, in coves and bays far from the noise and stress of city life. All are ideal for snorkeling, and other popular ways to pass the time here are jet-skiing and swimming with dolphins. The Cancun Interactive Aquarium is a very popular attraction. It shows visitors marine life and allows them to interact with it. Another reason why so many visitors come to Cancun every year is its historical legacy. There are several Mayan sights close at hand, while there are some still waiting for the most adventurous explorers to uncover them in the jungle. The centre of Cancun is a alive with fun and activity, with countless restaurants, shops, business centres and night clubs on offer. You will have a dream holiday in Cancun, it won’t disappoint you.

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Cancun and vicinity

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ