Ξενοδοχεία σε Kos

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Kos

KosΑπό  21€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Kos

 • Alexandra
  Από58€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Alexandrastars

  Kos Town, Kos , 25th march str. 16 - Χάρτης
  4,3/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 1 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 187 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 187 απόψεων των επισκεπτών

  Το $hotel. getTypeHotel() κατασκευάστηκε το 1968. Το $hotel. getTypeHotel() ανανεώθηκε το 2001. Η μονάδα διαθέτει 62 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 40 δίκλινα δωμάτια, 10 διαμερίσματα και 12 στούντιο. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να γεμίσουν ενέργεια στο γυμναστήριο.

  Περισσότερα
 • Maritina
  Από36€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Maritinastars

  Kos Town, Kos , L.vironos 19 - Χάρτης
  3,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 170 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 170 απόψεων των επισκεπτών

  Η μονάδα διαθέτει 83 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 4 μονόκλινα δωμάτια, 76 δίκλινα δωμάτια, 1 Junior σουίτα και 2 δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα αντικείμενα αξίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου και να απολαύσουν το πρωινό στο κρεβάτι. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία καθαρισμού ρούχων του Ξενοδοχείο. Σε περίπτωση ασθένειας, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική υπηρεσία. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων του Ξενοδοχείο.

  Περισσότερα
 • Santa Marina Hotel Apartaments
  Από21€Τιμή ανά διανυκτέρευση
   

  Το $hotel. getTypeHotel() κατασκευάστηκε το 1989. Το $hotel. getTypeHotel() ανανεώθηκε πλήρως το 2008. Η μονάδα διαθέτει 69 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 30 διαμερίσματα και 39 στούντιο. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για να εξερευνήσουν τις γύρω περιοχές. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο εξυπηρετικό προσωπικό που διαθέτει γνώση ξένων γλωσσών, για προτάσεις και οδηγίες.

  Περισσότερα
 • Kos Hotel Junior Suites
  Από51€Τιμή ανά διανυκτέρευση
  3,7/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 129 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 129 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο χτίστηκε το 1970. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε το 2004. Η μονάδα διαθέτει 66 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 60 διαμερίσματα και 6 δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να ασφαλίσουν πολύτιμα αντικείμενα στο χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο. Στο συγκρότημα λειτουργεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Οι επισκέπτες μπορούν να αφήνουν τα πανωφόρια τους στην γκαρνταρόμπα. Υπάρχει ασανσέρ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλη την έκταση του Ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική υπηρεσία. Η μονάδα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία.

  Περισσότερα
 • Kos Aktis
  Από102€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Kos Aktisstars

  Kos Town, Kos , Vasileos georgiou 7 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 427 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 427 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1960. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2005. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 42 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 6 μονόκλινα δωμάτια, 30 δίκλινα δωμάτια και 6 Junior σουίτες. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για αποδράσεις του σαββατοκύριακου, αλλά και για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Στο συγκρότημα λειτουργεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν διαβάζοντας κάποια καθημερινή εφημερίδα από τον πάγκο τύπου. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες πρόσβαση στο ίντερνετ. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Σε περίπτωση ασθένειας, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική υπηρεσία.

  Περισσότερα
 • Citi Live
  Από35€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Citi Livestars

  Kos Town, Kos , Georgiou papandreou & thessalou - Χάρτης
  4,4/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 6 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 152 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 152 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο χτίστηκε το 1983. Το Ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2010. Η μονάδα διαθέτει 57 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 3 μονόκλινα δωμάτια και 54 δίκλινα δωμάτια. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς την πόλη. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο διαθέτει γκαρνταρόμπα ώστε οι επισκέπτες να αφήνουν τα πανωφόρια τους κατά τους χειμερινούς μήνες. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Υπάρχει ένας όμορφος κήπος τον οποίο μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες. Υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλη την έκταση του Ξενοδοχείο. Το Ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες πρόσβαση στο ίντερνετ. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Σε περίπτωση ασθένειας, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική υπηρεσία.

  Περισσότερα
 • Catherine
  Από152€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Catherinestars

  Kos Town, Kos , Panagi tsaldari 6 - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 142 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 142 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο χτίστηκε το 1978. Το Ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Η μονάδα διαθέτει 28 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 2 μονόκλινα δωμάτια, 8 δίκλινα δωμάτια και 5 τρίκλινα δωμάτια. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για αποδράσεις του σαββατοκύριακου, αλλά και για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών.

  Περισσότερα
 • Philippion
  Από40€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Philippionstars

  Kos Town, Kos , Vasileos georgiou 14 - Χάρτης
  3,2/5
  Αξιολογήσεις πελατώντου 5 Γνώμες
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 212 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 212 απόψεων των επισκεπτών

  Το Ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το λιμάνι της Κω και 300 μέτρα από την Μαρίνα της Κω.Διαθέτει άψογη τοποθεσία για να ανακαλύψετε τους θησαυρούς του νησιού. 10 μέτρα από το ξενοδοχείο βρίσκεται στάση αστικού λεωφορίου, ενώ ο αερολιμένας βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών.Αποτελεί πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα με 99 δωμάτια(69 διαμερίσματα και 30 στούντιο), ιδανικό για διακοπές,αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια. Όλα τα δωμάτια, στούντιο, είτε διαμερίσματα, αποτελούνται από πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνια, διαθέτουν καθιστικό, κλιματισμό, χρηματοκιβώτια καθώς και σιδερώστρες. Παρέχεται 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής, ασανσέρ και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν  Wi-Fi και κλιματισμό.Στο συγκρότημα υπάρχει εστιατόριο με Ελληνική, αλλά και Ασιατική κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα του ξενοδοχείου και στο Pool bar. Οι μικροί μας επισκέπτες μπορούν να παίξουν με στο ασφαλές play room,την παιδική χαρά καθώς και στην παιδική πισίνα. 

  Περισσότερα
 • Origin
  Από94€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Originstars

  Kardamena, Kos , Kardamena - Χάρτης
   
  Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 239 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 239 απόψεων των επισκεπτών

  Το $hotel. getTypeHotel() χτίστηκε το 1986. Το $hotel. getTypeHotel() ανανεώθηκε το 2014. Η μονάδα διαθέτει 17 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 14 διαμερίσματα και 3 στούντιο. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή προσφέρει 24-ωρη εξυπηρέτηση. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Στο συγκρότημα υπάρχει χώρος φύλαξης ποδηλάτων. Ο ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης θα φανεί χρήσιμος σε όσους φτάνουν με αυτοκίνητο. Το συγκρότημα διαθέτει γυμναστήριο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το συγκρότημα διαθέτει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

  Περισσότερα
 • Rio Hotel
  Από34€Τιμή ανά διανυκτέρευση

  Rio Hotelstars

  Kardamena, Kos , Kardamena n/a - Χάρτης
   

  Το Rio Hotel βρίσκεται στα Καρδάμαινα της Κω, μόλις 100μ. από την παραλία και 50μ. από το λιμάνι. Περιλαμβάνει σνακ μπαρ. Προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με μπαλκόνι και θέα στην πόλη.Όλα τα στούντιο στο Hotel Rio διαθέτουν μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Καθένα έχει τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μπιλιάρδα. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια θα βρείτε καταστήματα και εστιατόρια. Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει στην ενοικίαση αυτοκινήτου για να εξερευνήσετε την πόλη της Κω, που βρίσκεται σε απόσταση 28 χιλιομέτρων.

  Περισσότερα
 
[x]
 

Περιγραφή προορίσμού

  Kos, or Cos, is an island in the Dodecanese archipelago, in the Aegean Sea. It is a fertile island with a pleasant climate and lovely sandy beaches, some of which have black volcanic sand. Most of the cultural attractions and places of interest are in the town of Kos, which is the biggest on the island and its capital. We recommend visiting Asfendiou, a village in the foothills of Mount Dikaion, the ancient fishing village of Kardamena with its surprisingly lively nightlife, the ancient fortress of Palio Pili, and the fishing villages of Marmari and Mastihari, all of which are surrounded by wonderful scenery. You should also make sure you don’t miss the Temple of Hercules, which dates back to the third century BC, the Agora and the famous tree of Hipocrates. Kos also has over 100 kilometres of pristine beaches that are perfect for enjoying the delights of sand, sea and sun. Discover a Greek island full of the history and myths of the Trojan War and other ancient events. Visit Kos and let yourself be won over by its magic.

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Kos

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ