Ξενοδοχεία σε Vienna

Εντοπισμός στο χάρτη
Ξενοδοχεία σε Vienna

ViennaΑπό  28€

Ξενοδοχεία σε προσφορά Vienna

  • Ibis Wien Mariahilf
    Από97€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

    Vienna city, Vienna , Mariahilfer gurtel 22-24 - Χάρτης
    4,7/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1212 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1212 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο χτίστηκε το 1985. Το Ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2014. Η μονάδα διαθέτει 341 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 189 δίκλινα δωμάτια. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε πρόκειται για τουρισμό είτε στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Το χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα αντικείμενα αξίας των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο διαθέτει γκαρνταρόμπα ώστε οι επισκέπτες να αφήνουν τα πανωφόρια τους κατά τους χειμερινούς μήνες. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση του ιδιόκτητου χώρου στάθμευσης. Τα κατοικίδια επιτρέπονται. Μέσα στο συγκρότημα επιτρέπονται τα μεγαλόσωμα κατοικίδια.

    Περισσότερα
  • Enziana Hotel Vienna
    Από73€Τιμή ανά διανυκτέρευση
    3,8/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 24 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 476 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 476 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1985. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε πλήρως το 2006. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 165 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 16 μονόκλινα δωμάτια και 149 δίκλινα δωμάτια. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς την πόλη. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να ασφαλίσουν πολύτιμα αντικείμενα στο χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο. Το Ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να αφήνουν τα πανωφόρια τους στην γκαρνταρόμπα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Το Ξενοδοχείο, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, διαθέτει ιατρική υπηρεσία.

    Περισσότερα
  • NH Wien City
    Από132€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    NH Wien Citystars

    Vienna city, Vienna , Mariahilferstrasse 32-34 - Χάρτης
    3,8/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 17 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1169 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1169 απόψεων των επισκεπτών

    Το $hotel. getTypeHotel() χτίστηκε το 1996. Το $hotel. getTypeHotel() ανανεώθηκε το 2008. Το $hotel. getTypeHotel() αποτελείται από ένα κεντρικό και ένα βοηθητικό κτίριο. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου έχει γίνει προσθήκη 6 ορόφων. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 105 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 32 δίκλινα δωμάτια, 5 διαμερίσματα και 68 δωμάτια κατηγορίας Superior. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή προσφέρει 24-ωρη εξυπηρέτηση. Υπάρχει ασανσέρ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση του ιδιόκτητου χώρου στάθμευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να γεμίσουν ενέργεια στο γυμναστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία μεταφοράς προς το αεροδρόμιο. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο εξυπηρετικό προσωπικό που διαθέτει γνώση ξένων γλωσσών, για προτάσεις και οδηγίες. Υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία γκρουμ για καλύτερη εξυπηρέτηση.

    Περισσότερα
  • NH Collection Wien Zentrum
    Από135€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    NH Collection Wien Zentrumstars

    Vienna city, Vienna , Mariahilfer strasse 78 - Χάρτης
    4,1/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 15 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 628 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 628 απόψεων των επισκεπτών

    Το $hotel. getTypeHotel() κατασκευάστηκε το 1996. Το $hotel. getTypeHotel() ανανεώθηκε το 2015. Το $hotel. getTypeHotel() αποτελείται από ένα κεντρικό και ένα βοηθητικό κτίριο. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου έχει γίνει προσθήκη 7 ορόφων. Το βοηθητικό κτίριο αποτελείται από 4 ορόφους. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 73 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 28 δίκλινα δωμάτια, 9 διαμερίσματα, 26 δωμάτια κατηγορίας Superior και 10 οικογενειακά δωμάτια. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν διαβάζοντας κάποια καθημερινή εφημερίδα από τον πάγκο τύπου. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη βεράντα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου και να απολαύσουν το πρωινό στο κρεβάτι. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική υπηρεσία. Το συγκρότημα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.

    Περισσότερα
  • De France Vienna
    Από119€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    De France Viennastars

    Vienna city, Vienna , Schottenring 3 - Χάρτης
    4,6/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 7 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1523 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1523 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1872. Η μονάδα διαθέτει 216 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 36 μονόκλινα δωμάτια, 52 δίκλινα δωμάτια και 20 σουίτες. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν κλιματισμό. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Το Ξενοδοχείο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Οι επισκέπτες μπορούν να αφήνουν τα πανωφόρια τους στην γκαρνταρόμπα. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Το Ξενοδοχείο διαθέτει πάγκο με εφημερίδες. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία καθαρισμού ρούχων του Ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δημιουργικές ώρες άσκησης στο γυμναστήριο. Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Το Ξενοδοχείο επιτρέπει τα μεγαλόσωμα κατοικίδια.

    Περισσότερα
  • NH Wien Belvedere
    Από83€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    NH Wien Belvederestars

    Vienna city, Vienna , Rennweg 12a - Χάρτης
    4,0/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 27 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1246 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1246 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 2000. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 114 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 12 μονόκλινα δωμάτια, 102 δίκλινα δωμάτια, 2 δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ και 22 δωμάτια κατηγορίας Superior. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί τέλειο ορμητήριο για την εξερεύνηση της περιοχής. Η υποδοχή προσφέρει 24-ωρη εξυπηρέτηση. Οι επισκέπτες μπορούν να ασφαλίσουν πολύτιμα αντικείμενα στο χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Το Ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες πρόσβαση στο ίντερνετ. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Το συγκρότημα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δημιουργικές ώρες άσκησης στο γυμναστήριο. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, είναι διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς προς το αεροδρόμιο. Το Ξενοδοχείο διαθέτει εξυπηρετικό προσωπικό με γνώση ξένων γλωσσών, το οποίο είναι στη διάθεση των επισκεπτών για οποιοδήποτε αίτημα ή ανάγκη τους. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους διαβάζοντας την πρωινή εφημερίδα, μια παροχή του Ξενοδοχείο.

    Περισσότερα
  • AZIMUT Hotel Wien
    Από85€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    AZIMUT Hotel Wienstars

    Vienna city, Vienna , Sonnwendgasse 8 - Χάρτης
    4,0/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 8 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 663 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 663 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 2006. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 180 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 6 μονόκλινα δωμάτια, 172 δίκλινα δωμάτια, 1 διαμέρισμα και 1 δωμάτιο προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για διακοπές. Οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος διαθέτουν κλιματισμό. Η υποδοχή λειτουργεί σε 24-ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Το συγκρότημα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, είναι διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς προς το αεροδρόμιο. Το Ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες τις καθημερινές εφημερίδες. Μέσα στο συγκρότημα επιτρέπονται τα μεγαλόσωμα κατοικίδια.

    Περισσότερα
  • Leonardo Hotel Vienna
    Από94€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    Leonardo Hotel Viennastars

    Vienna city, Vienna , Matrosengasse 6-8 - Χάρτης
    3,2/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 2 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1114 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1114 απόψεων των επισκεπτών

    Η μονάδα διαθέτει 213 δωμάτια. Αυτό το δημοφιλές ξενοδοχείο προσφέρει ιδανική διαμονή τόσο σε άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και σε άτομα που κάνουν διακοπές. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η υποδοχή προσφέρει 24-ωρη εξυπηρέτηση. Το Ξενοδοχείο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δημιουργικές ώρες άσκησης στο γυμναστήριο.

    Περισσότερα
  • Fleming’s Selection Hotel Wien City
    Από143€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    Fleming’s Selection Hotel Wien Citystars

    Vienna city, Vienna , Josefstadter strasse 10-12 - Χάρτης
    4,2/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 15 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 1353 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 1353 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο χτίστηκε το 2011. Το Ξενοδοχείο ανανεώθηκε το 2011. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 207 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 16 μονόκλινα δωμάτια, 191 δίκλινα δωμάτια, 13 Junior σουίτες, 10 σουίτες και 1 δωμάτιο προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε πρόκειται για τουρισμό είτε στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού. Το Ξενοδοχείο παρέχει κλιματισμό σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το Ξενοδοχείο διαθέτει χρηματοκιβώτιο για την ασφαλή φύλαξη αντικειμένων αξίας των επισκεπτών. Κοντά στην υποδοχή λειτουργεί γκαρνταρόμπα. Υπάρχει ασανσέρ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα. Το Ξενοδοχείο διαθέτει βεράντα την οποία μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες. Το Ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Στο Ξενοδοχείο υπάρχει πλήρης κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Οι επισκέπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία καθαρισμού ρούχων του Ξενοδοχείο.

    Περισσότερα
  • Hilton Vienna
    Από139€Τιμή ανά διανυκτέρευση

    Hilton ViennastarsGreenProgram Icon

    Vienna city, Vienna , Am stadtpark 1 - Χάρτης
    4,4/5
    Αξιολογήσεις πελατώντου 9 Γνώμες
    Βαθμολογία των επισκεπτών του TripAdvisorΒάση 3100 απόψεων των επισκεπτώνΒάση 3100 απόψεων των επισκεπτών

    Το Ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1975. Το Ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2004. Στο συγκρότημα υπάρχουν συνολικά 579 δωμάτια. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 579 μονόκλινα δωμάτια, 579 δίκλινα δωμάτια, 4 Junior σουίτες, 23 σουίτες και 2 δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για αποδράσεις του σαββατοκύριακου, αλλά και για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας. Υπάρχει κλιματισμός σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το Ξενοδοχείο παρέχει 24-ωρη υπηρεσία υποδοχής. Το χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείο προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα αντικείμενα αξίας των επισκεπτών. Το Ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες ανταλλαγής συναλλάγματος για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες μπορούν να αφήνουν τα πανωφόρια τους στην γκαρνταρόμπα. Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ. Στο συγκρότημα υπάρχει κατάστημα. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία φύλαξης κλειδιών. Οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν και να απολαύσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου. Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαρισμού ρούχων. Η μονάδα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία.

    Περισσότερα
 
[x]
Ξενοδοχεία  1 - 10   του  169  Ξενοδοχεία σε Vienna
Σελίδα  1  του  17
 

Περιγραφή προορίσμού

    The city of Vienna is the capital of Austria; it lies in central Europe on the banks of the Danube. The city is situated in the valley of the Green Forests, at the feet of the first Alpine slopes. Vienna is the biggest city in the country as well as its cultural, economic and political centre. The city is full of magnificent Baroque mansions and enchanting summer palaces, everywhere you look you will see buildings that hold important historical, cultural and architectural value; Belvedere Palace and the home of Sigmund Freud stand out as particular examples. At the same time the city also has an extensive collection of churches and cathedrals, we recommend a visit to St Stephen’s cathedral (Stephansdom) and the Augustinerkirche Gothic church among others. Vienna is full of squares and historical districts, such as the Jewish Quarter and Imperial Vienna, located in the centre of the ring formed by Ringstrasse and the Museum District. The city also has a reputation for having a vibrant nightlife, with a diverse variety of bars, restaurants, discos and live shows. Discover this important European capital; visit Vienna!

Περιοχές ενδιαφέροντος

Οι πιο δημοφιλείς ζώνες από Vienna

Αναζητήστε άλλους προορισμούς

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, κάντε την αναζήτησή σας εδώ